cok sevindim canım .okuduktn sonra bana özelden mesaj atıp saysını yazabilrsn yada sayfaya yazarsın sen nasıl istersen inşallah cumaya bitirirz
kız ne yaptım ben ya offffff
selam kızlaar. düğüne gitmiştik yeni döndük. yatmadan önca şöyle bir bakayım dedim. nasılsınız? umarım her şey yolundadır
salatı tefrciye duası adetliyken okunuyr dediler bana ben okudum cünküannemlede konustum simdi oda temizlenince okuyacak insallah.
selam kızlaar. düğüne gitmiştik yeni döndük. yatmadan önca şöyle bir bakayım dedim. nasılsınız? umarım her şey yolundadır
kikiikiikibisey yapmadin haydarlik doktorlugumu alimden alip yoklugumda dolandira dolandira yardimci oluyosun arkadaslara onu demek istedim kikiki
seni ozlemenin disinda bi gelisme yok orkidem yaa sen ve bercesteyle pek konusmaya firsatimiz olmuyo eskisi gibi ...siz sabah burdasiniz genelde galiba
aaa olurmu öyle şey haydar dmen gelse haydar ablalığı senin elinden alamazben doktoru araması konusunda cesaretlendirmek istedim zaten aşılama döneminde neler yaşanabilir konusunda bilgim yok yanlış bilgi bişey demek isetemdim kayboll şimd:
salatı tefrciye duası adetliyken okunuyr dediler bana ben okudum cünkü[/QUOT
sonucta kuran yazisi adetliyken elhamida okuyamiyoruz.ezberinde varsa bisey aklindan geciriyorsunda.genede tam bi bilgim yok.cok tartisilir bi konu.herkes farkli seyler soyluyor . bence abdetli okunan dua daha gucludur.bende netten buldum simdi namazimi kilip basliyayim.
tatlım bu aralar ne sabah ne de akşam buralarda olabiliyorum. Birazcık yoğun yaşıyorum bu aralar. Fırsat olmuyor işte. Ben de özlüyorum ama. Ben yine çıkıyorum. çok öpüyorum hepinizi
uffff saka ettik yaww amma uzatin hee
kiz seni cok seviyom bea,,hernekadar sevgimi pek gosteremesemde var yani icimde bi yerlerdeKIKIKI
kizlar kosun
kikiii rumeysaya ilani ask etdiiiiiiiiii
salatı tefrciye duası adetliyken okunuyr dediler bana ben okudum cünkü[/QUOT
sonucta kuran yazisi adetliyken elhamida okuyamiyoruz.ezberinde varsa bisey aklindan geciriyorsunda.genede tam bi bilgim yok.cok tartisilir bi konu.herkes farkli seyler soyluyor . bence abdetli okunan dua daha gucludur.bende netten buldum simdi namazimi kilip basliyayim.
ya şimdi kafam karıştı benim bu konuda bilgim yoktu ama bu sayfadaki arkdaşlar okuyablirsn diyince okudum ben
ayı hopalını severken öldürrümüş bizim sevgi gösterme şeklimiz öyle sanırsam
sende yuz verdik astar istiyon haa de getben cocuklarida doverim severken ,,beni boyle kabul edin boooo
deli manyak ben kendimi de ayın yere koydum neyse azcık işim var benim herifin carpışası geldi
bu gun mac varmiydi.almanlar delirmis.komsular bagiriyor.disardakilarda korna calib duruyorlarkafa kalmadi yahuuuuuuuuuuuuu
tabiki vardi hemde almanya-danimarka oynuyodu ,,sen uyu almanyada kikikiki ,,sahi bunlar kac kac oldu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?