Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selam kızlaar. düğüne gitmiştik yeni döndük. yatmadan önca şöyle bir bakayım dedim. nasılsınız? umarım her şey yolundadır

hosgeldin canim.bizde azeriler dugune toy diyorlarbizim dilimizde yaziyim.
hemise (yani her zaman) toyda

selam kızlaar. düğüne gitmiştik yeni döndük. yatmadan önca şöyle bir bakayım dedim. nasılsınız? umarım her şey yolundadır

seni ozlemenin disinda bi gelisme yok orkidem yaa sen ve bercesteyle pek konusmaya firsatimiz olmuyo eskisi gibi ...siz sabah burdasiniz genelde galiba

kikiikiiki bisey yapmadin haydarlik doktorlugumu alimden alip yoklugumda dolandira dolandira yardimci oluyosun arkadaslara onu demek istedim kikiki

aaa olurmu öyle şey haydar dmen gelse haydar ablalığı senin elinden alamaz ben doktoru araması konusunda cesaretlendirmek istedim zaten aşılama döneminde neler yaşanabilir konusunda bilgim yok yanlış bilgi bişey demek isetemdim kayboll şimd:

seni ozlemenin disinda bi gelisme yok orkidem yaa sen ve bercesteyle pek konusmaya firsatimiz olmuyo eskisi gibi ...siz sabah burdasiniz genelde galiba

tatlım bu aralar ne sabah ne de akşam buralarda olabiliyorum. birazcık yoğun yaşıyorum bu aralar. fırsat olmuyor işte. ben de özlüyorum ama. ben yine çıkıyorum. çok öpüyorum hepinizi

uffff saka ettik yaww amma uzatin hee

kiz seni cok seviyom bea,,hernekadar sevgimi pek gosteremesemde var yani icimde bi yerlerde KIKIKI

tatlım bu aralar ne sabah ne de akşam buralarda olabiliyorum. Birazcık yoğun yaşıyorum bu aralar. Fırsat olmuyor işte. Ben de özlüyorum ama. Ben yine çıkıyorum. çok öpüyorum hepinizi

ne ıs goruyorsunkı bu aralar he ???? Hayalet oldun ha topıkte bı gorunup kacıyon ,,ozledık bea

kizlar kosun

kikiii rumeysaya ilani ask etdiiiiiiiiii

bu gun mac varmiydi.almanlar delirmis.komsular bagiriyor.disardakilarda korna calib duruyorlarkafa kalmadi yahuuuuuuuuuuuuu

tabiki vardi hemde almanya-danimarka oynuyodu ,,sen uyu almanyada kikikiki ,,sahi bunlar kac kac oldu ???

demeya uyuyorum gercekdenbunlarin havasina bakarsak yenmisler kesin.inanirmisin mac oldugu bilmiyordum.bagirmalarindan anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…