Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

aaaaaa oylemi benim de erkek kardesim rusyada

evet canim bitane ablamda isvecte biz hep daginik daginigiz yaa,,,,gerci isvec gemiylen 4 saate olsun keske hep bi arada olsaydik,,,,bu avrupayi cikaranin ppiiiiiiiiiippppp

benim dil gibi bi sorunum yok ,,tercumanlikta cok yaptim ,,,cok zor bilmiyenler icin sizi anliyorum

kiz sen hakikaten cok uyuzsun hee nevar yani 2 sayfa geriye gitsen okuya okuya gelsen buraya tekrar cokmu zor

2 3 sayfa okuyrum uyuz oldugumu belirtmene gerek yok uyuz oldgumu biliyrum danimarkada mı oturuyrsun diye sordgum icinse bu kelimen ben laf olsun diye sordum yurtdıışında olabilceğini düşünmedydim bi şaşkınlık sonucu sordum

evet ya bende cok ozledim kardeslerimi annemi babami.ama int.her gun konusuyoruz.iyiki bu inter.var.demek tercumanlik yapdin.guzelmis bravo.ben doktora gidince onemli sorularimi buraya yazarsam cevirirsin diyilmi
bu arada 4 gun once bir firmayi aradim.ev arayoruz eve bakmak icin termin aldim.ilk defa yapdim bunu ama basardim.cok mutlu oldum.gerci langsam bitte diye diye kadini biktirdim ama olsun

ayyy yok be ben daha onceki sayfalar icin demistim sana yazdiklarima cevap gelmeyince gozden kaciriyorsun diye dusundum,,,daha danimarka mevzusu gelmemisti yani

ayyy yok be ben daha onceki sayfalar icin demistim sana yazdiklarima cevap gelmeyince gozden kaciriyorsun diye dusundum,,,daha danimarka mevzusu gelmemisti yani

evet arada kalabalıkken sayfa kacırıyorum ama 2 3 sayfa geri okuyrum yada birine cevap ayzarken digerine cevap vercem dediğim kişiyi unutuyrum cinsim ben biraz idare etceksinz azcık

cok hizli konusuyor kimisi ozaman bende hic anlamiyorum yavasca tane tane oldumu daha anlasili oluyor:)birde tek basina yaptgin her isin ardindan insanin kendisine biraz daha guven geliyor ve cesaretleniyor.hersey daha da kolaylasiyor

cok hizli konusuyor kimisi ozaman bende hic anlamiyorum yavasca tane tane oldumu daha anlasili oluyor:)birde tek basina yaptgin her isin ardindan insanin kendisine biraz daha guven geliyor ve cesaretleniyor.hersey daha da kolaylasiyor

kesinlikle cok haklisin. insan cok da zorlansa kendi basina halletmeye calismali. hem dilini gelistirsin hem guveni gelsin

tabiki yardimci olurum ,,ben tercumanligi kisa bi donem dk da yaptim ama almancadada ceviririm sorun degil ...

aferin kiz ,,,inan bana formul bu zaten .hiic cekinmicen korkmican bana gulerler diye birak gulsunler sende beraber gul hatta,,vveee en onemlisi kagit kuregini kendin el kolda olsa kendin yapip halletmen ,,ozaman bak bakalim nasil cabuk cozuur dillin ,,, doktormus ---arbeidsamt mis--sosialamt mis--herseyi kendin halletmeye calis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…