- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
aaaaaa oylemi benim de erkek kardesim rusyada
neyse hepinize iyi geceler benim biraz moralim bozuk sonra görşürüz kendinize iyi bakın iyi davranın
kiz sen hakikaten cok uyuzsun hee nevar yani 2 sayfa geriye gitsen okuya okuya gelsen buraya tekrar cokmu zor
sanada allah rahatlik versin canimda hayrola neden moralin bozuk?
neyse hepinize iyi geceler benim biraz moralim bozuk sonra görşürüz kendinize iyi bakın iyi davranın[/QUOTE
kiz nereyeee daha karpus kesecektik .... moralin neden bozuksoyle kim yaptiysa sana bunu doveyim hemen
salatı tefrciye duası adetliyken okunuyr dediler bana ben okudum cünkü[/QUOT
sonucta kuran yazisi adetliyken elhamida okuyamiyoruz.ezberinde varsa bisey aklindan geciriyorsunda.genede tam bi bilgim yok.cok tartisilir bi konu.herkes farkli seyler soyluyor . bence abdetli okunan dua daha gucludur.bende netten buldum simdi namazimi kilip basliyayim.
ya şimdi kafam karıştı benim bu konuda bilgim yoktu ama bu sayfadaki arkdaşlar okuyablirsn diyince okudum ben
kizlar tefriciye bir cesit salavat o yuzden okunabilir. musait olmadan sadece icinde ayet gecen bisey okunmaz. mesela bir ettehiyyatu, subhaneke okunur. cunku ayet degil dua. Fatiha bile Allahu ekber diye baslayip dua niyetine adetliyken okunabilir. yardimci olmustur ins
kizlar tefriciye bir cesit salavat o yuzden okunabilir. musait olmadan sadece icinde ayet gecen bisey okunmaz. mesela bir ettehiyyatu, subhaneke okunur. cunku ayet degil dua. Fatiha bile Allahu ekber diye baslayip dua niyetine adetliyken okunabilir. yardimci olmustur ins
teşekkür ederiz bizi bilgilendirmş oldun
hiç benim herife sinir oldum
neyse hepinize iyi geceler benim biraz moralim bozuk sonra görşürüz kendinize iyi bakın iyi davranın[/QUOTE
kiz nereyeee daha karpus kesecektik .... moralin neden bozuksoyle kim yaptiysa sana bunu doveyim hemen
benim herifi bi dövsene
evet canim bitane ablamda isvecte biz hep daginik daginigiz yaa,,,,gerci isvec gemiylen 4 saate olsun keske hep bi arada olsaydik,,,,bu avrupayi cikaranin ppiiiiiiiiiippppp
benim dil gibi bi sorunum yok ,,tercumanlikta cok yaptim ,,,cok zor bilmiyenler icin sizi anliyorum
2 3 sayfa okuyrum uyuz oldugumu belirtmene gerek yok uyuz oldgumu biliyrumdanimarkada mı oturuyrsun diye sordgum icinse bu kelimen ben laf olsun diye sordum yurtdıışında olabilceğini düşünmedydim bi şaşkınlık sonucu sordum
ayyy yok be ben daha onceki sayfalar icin demistim sana yazdiklarima cevap gelmeyince gozden kaciriyorsun diye dusundum,,,daha danimarka mevzusu gelmemisti yani
evet ya bende cok ozledim kardeslerimi annemi babami.ama int.her gun konusuyoruz. iyiki bu inter.var.demek tercumanlik yapdin.guzelmis bravo.ben doktora gidince onemli sorularimi buraya yazarsam cevirirsin diyilmi
bu arada 4 gun once bir firmayi aradim.ev arayoruz eve bakmak icin termin aldim.ilk defa yapdim bunu ama basardim.cok mutlu oldum.gerci langsam bitte diye diye kadini biktirdim ama olsun
slm nasılsınız iyi haberler varmı inşallah
bende yurtdisindayim yaaa
aman herifler hep sinir eder bos ver takma kafaana
cok hizli konusuyor kimisi ozaman bende hic anlamiyorum yavasca tane tane oldumu daha anlasili oluyor:)birde tek basina yaptgin her isin ardindan insanin kendisine biraz daha guven geliyor ve cesaretleniyor.hersey daha da kolaylasiyor
hosgeldin jiyam benim yaa ,,biraz gec oldu ama bunlar beni lafa tuttu yaw
evet ABD de ve 7 saat farkla ,,bizler uyuyunca topikte bekcilik yapan gurbetci arkadasimiz ,,canimizsin sen
bencede
evet ya bende cok ozledim kardeslerimi annemi babami.ama int.her gun konusuyoruz. iyiki bu inter.var.demek tercumanlik yapdin.guzelmis bravo.ben doktora gidince onemli sorularimi buraya yazarsam cevirirsin diyilmi
bu arada 4 gun once bir firmayi aradim.ev arayoruz eve bakmak icin termin aldim.ilk defa yapdim bunu ama basardim.cok mutlu oldum.gerci langsam bitte diye diye kadini biktirdim ama olsun
evet ABD de ve 7 saat farkla ,,bizler uyuyunca topikte bekcilik yapan gurbetci arkadasimiz ,,canimizsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?