Kur'an okudum namazımı kıldım çarpıştım burdayim kiki kaçma sakın kac gündür konuşamıyoruz doğru dürüst perim gitti gece vardiyası bitti
yok valla perimle alakasi yok ,,ben yarin yuzde yuz gece vardiyasindayim kocis almanyaya gidecek yine,,,ama bugun carpiscaz isim var,, ohhh¨kendi bitirmis nasilsa..zilli
seni cok bekledim benn
Ne oluyor ya ne zaman girsem kk ya millet kaçıyor korkmayin öcü değili
millet korkmuyo... herkez rahatlamaya gidiyo,,senin gibi kurnaz olup once rahatlayip oyle gelmiyorlar ,,
Kur'an okudum namazımı kıldım çarpıştım burdayim kiki kaçma sakın kac gündür konuşamıyoruz doğru dürüst perim gitti gece vardiyası bitti
allah kabul etsin cnm. bnde ins meryem suresine niyetlenicem
Swet sen burdamisin kikinin başını bekleyelim
bartek- swet -jiya---iyigeceler sizlere tekrar..
bartek geri gelecegimi sanmiyorum biz sizin gibi yalapsap 5 dk da yapmiyoruz,,biz uzuun uzun aksion yasayip carpisiriz canim oyle
bartek- swet -jiya---iyigeceler sizlere tekrar..
bartek geri gelecegimi sanmiyorum biz sizin gibi yalapsap 5 dk da yapmiyoruz,,biz uzuun uzun aksion yasayip carpisiriz canim oyle
Bende 2 gündür okuyorum içimden geçirdim 40 gun devam etsem mı diye
guzel olur cnm devam et. hem hamileyken de okunmasi cok iyimis. cocugun ahlaki icin falan
ins cnm Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla kabul buyursun dualarimizi. cnm ben de cikiyorum. buralar sana emanet
Evet ins devam edebilirim dün gece netten baktım cocuk olması için okunacak dua okudum biraz ins kabul olur
Ovu testi yaptım çift çizgi anında çıktı dün silikti ikinci çizgi yarın kontrol var ins yumoslarda catlamistir
bnmde cift cizgi cikti bugun. batlar ayni olucak gibi. ins kendiliginden catlamislardir yumoscuklarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?