Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar merhaba yeniden. birkaç gündür yoktum. 16.günde şans ne kadardır kızlar?

kızlar merhaba yeniden. birkaç gündür yoktum. 16.günde şans ne kadardır kızlar?

16 ci gunde sans derken ???? gebelik testi icinse coook erken ??? yok.. tutunma icinse ....,buda senin dongunun nekadar olduguna bagli eger 30-31 gunde adet goruyorsan duzenli muhtemelen , 15-16 ci gunlere kayabiliyo yumurtlama zamani ::::

Allah'ım sen aklıma fikrime mukayet ol. sabır sabır herşeyin hayırlısı..

kiz hayirdir ne oldu aklina fikrine senin ?????..ya sabir

Son düzenleme:
arkadaşlar eşimle düzenli 5 aydır korunmuyoruz...ondan önce iş gereği ayrıydık ve 2 kez de korunmadan denedik ama tam yumurtlama gününe denk gelmedi...yani 7 aydır korunmuyorum mu demem lazım bilmiyorum...3 kez dr genel muayensine gittim alttan baktı..gayet normal dedi...eşimin sperm tahlili de iyi cıktı coksükür...ama ben cok stres yapıyorum acaba ben de bir sorun var mı diye..rahim filmi ve hormon testi yaptırmam lazım mı..dr takibine baslayayım mı.. asılama düşünsem mi...
yoksa erken mi daha beklemek mi gerek adım sultan 28 yasındayım...3 yıllık evliyim...adetlerim düzenlidir...

merhaba canım.korunmasız ilişki en az 1 yıl olmalı ki doktor takibine baslansın.kendine çok stres yapma zaten olacaksa da stres bunu engelleyebilir.rahat bırak kendini biraz doktor kontrollerin de normalmiş .ama istersen bi hormon tahlili yaptırabilirsin tiroidlerde felan sorun varmı diye en azından kafandaki soru işareti kalkmıs olur...derim ben
stresini atmak için de bizlere takılabilirsin emin ol çok iii gelecekkk

günaydın kıslarrr....

bugün sağ bacağımı ağrısından koparım geliyor... sabahleyin de içim fenaydı... içimdekileri çıkarsam rahatlıycaktım ama ateşim 36.5la 36.9 arası değişiyor

günaydın kıslarrr....

bugün sağ bacağımı ağrısından koparım geliyor... sabahleyin de içim fenaydı... içimdekileri çıkarsam rahatlıycaktım ama ateşim 36.5la 36.9 arası değişiyor

ateşin inşallah böyle devam eder canım ya.bugün 6.gün müydü:26: hadi hayırlısı bakalım inşallah tutar asılaman..

nolsun arkadaş. 1 yıldır korunmuyom çocuk olmadı. gittim doktora klomen verdi. içiyorum bugün son. benim eşim jandarma. görev çıktı araziye gidecek. cuma yada cumartesiye kadar yok. ya geç kalırsa. boşa mı içtim ilacı Allah'ım askeriye kadar berbat bir kurum olamaz heralde...

ateşin inşallah böyle devam eder canım ya.bugün 6.gün müydü:26: hadi hayırlısı bakalım inşallah tutar asılaman..

evet canım bugün 6.günüm aşılamada... inşallah tutar ama ben pek ümit edemiyorum... yani her ay hüsran olduğu için..hani deseler hamilesin diye inanasım bile gelmeyecek durumdayım anlatabildim mi... bir de bugün canım çok sıkkın eşim beni bırakıp memleketine tatile gidiyor... orda onu dolduraşa getirecekler şimdi... nefret ediyorum eşimin ailesinden

merhaba arkadaşlar size bir konuda danışabilirmiyim

tam 1 haftadır heran midem bulanıyor ve bikaç kerede istifra ettim. eşimle doğal yolla korunuyoruz ama hamilemiyim diye düşünmeden edemedim test yaptım negatif çıktı test için erken biliyorum ama reglime 5 gün var bu kadar kısa sürede bu kadar belirti olabilirmi şirket doktorum yarın kan testi yaptırmamı söyledi

canım yumurtlama olayına bağlı tabiki de belirtiler olabilir..ama korunurken biraz zor tatlım...bence de bi kan testi yaptır varsa çıkar zaten adete 4-5 gün kala

evet cnm yarın yaptırcam fakat sürekli mide bulantısı mahvetti beni işime konsantre olamıyorum bir türlü okadar yani hamile değilsem bile tam 1 hafta boyunca insanın midesi hangi rahatsızlıktan dolayı bulanırki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…