kızlar merhaba yeniden. birkaç gündür yoktum. 16.günde şans ne kadardır kızlar?
Allah'ım sen aklıma fikrime mukayet ol. sabır sabır herşeyin hayırlısı..
selam herkeseeeeeeeee
slm canım nasılsıınn????
iyiyim canim sagol sende ne var ne yok.tasindinizmi:26::26::26:
arkadaşlar eşimle düzenli 5 aydır korunmuyoruz...ondan önce iş gereği ayrıydık ve 2 kez de korunmadan denedik ama tam yumurtlama gününe denk gelmedi...yani 7 aydır korunmuyorum mu demem lazım bilmiyorum...3 kez dr genel muayensine gittim alttan baktı..gayet normal dedi...eşimin sperm tahlili de iyi cıktı coksükür...ama ben cok stres yapıyorum acaba ben de bir sorun var mı diye..rahim filmi ve hormon testi yaptırmam lazım mı..dr takibine baslayayım mı.. asılama düşünsem mi...
yoksa erken mi daha beklemek mi gerek adım sultan 28 yasındayım...3 yıllık evliyim...adetlerim düzenlidir...
günaydın kıslarrr....
bugün sağ bacağımı ağrısından koparım geliyor... sabahleyin de içim fenaydı... içimdekileri çıkarsam rahatlıycaktım amaateşim 36.5la 36.9 arası değişiyor
16 ci gunde sans derken ???? gebelik testi icinse coook erken ??? yok.. tutunma icinse ....,buda senin dongunun nekadar olduguna bagli eger 30-31 gunde adet goruyorsan duzenli muhtemelen , 15-16 ci gunlere kayabiliyo yumurtlama zamani ::::
kiz hayirdir ne oldu aklina fikrine senin ?????..ya sabir
ateşin inşallah böyle devam eder canım ya.bugün 6.gün müydü:26: hadi hayırlısı bakalım inşallah tutar asılaman..
merhaba arkadaşlar size bir konuda danışabilirmiyim
tam 1 haftadır heran midem bulanıyor ve bikaç kerede istifra ettim. eşimle doğal yolla korunuyoruz ama hamilemiyim diye düşünmeden edemedim test yaptım negatif çıktı test için erken biliyorum ama reglime 5 gün var bu kadar kısa sürede bu kadar belirti olabilirmi şirket doktorum yarın kan testi yaptırmamı söyledi
evet cnm yarın yaptırcam fakat sürekli mide bulantısı mahvetti beni işime konsantre olamıyorum bir türlü okadar yani hamile değilsem bile tam 1 hafta boyunca insanın midesi hangi rahatsızlıktan dolayı bulanırki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?