Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

umutsuzluk yok sil sunu kafandan canım benim:))
kız seni niye bırakıyo hayırdır niye birlikte gitmiyosunuzz???erkek aileleri niye böyleler ya anlamıyorum hiçç

selam canlar
ya siz iyi ki varsınız siz olmasanız kimle bu konuda dertleşebilirdim size içimi tamamen açabiliyorum bu çok güzel bişey iyi ki varsınız canlar..
bişey sorucam benim adetim tam 4 gün erken geldi normalde erken gelmezdi geçen ay 4 gün gecikmişti nedir bu dörtlerle amacı anlayamadım sizce normal mi bu..
bu ay ovulasyon testi yapmak istiyorum nerden alınır ve nasıl yapılır bilen var mı? bunun yerine günaşırı ilişkiye girsem daha mı iyi olur? bu ikinci denememiz olucak
bir de geçen bi yazı okudum insanlar düşük yaptıklarını bile anlamıyolar gibisinden düşük yapınca nasıl anlaşılır?

umutsuzluk yok sil sunu kafandan canım benim:))
kız seni niye bırakıyo hayırdır niye birlikte gitmiyosunuzz???erkek aileleri niye böyleler ya anlamıyorum hiçç

ya ne bilim kavga edermişiz oraya gidince... bir de 10 gün kalacak düşünsene ben test yapsam hamile isem benim yanımda yok yaaa böyle bişi var mııı...

ya canım ben artık ağrıdan ağladım yaa ne illet bi ağrı... ağrı kesici de içemiyorum

yok cnm acele etmiyoruz aslında korunuyor eşim dedim ya belki olabilir.
şirket doktorumuz randevuyu almış az önce
bu arada ben sizi 15 gündür takip ediyorum

sıkma canını yaa üzüldüm bende oofff...
bizler yanındayız canım arkadasım ne güzel üzüntümüzü sevincimizi birbirimizle paylasabiliyoruz...
çok ağrın varsa parol alabilirsin o hamilelikte de kullanılabiliyor.benimde asılama döneminde diş ağrım oldu parol kullanabilirsin demişti doktor..

bosver arkadas,,bende 1 yildir korunmuyorum ve cocugum olmadi henuz ..gittim doktora klomen verdi..iciyorum bugun son..ayin 12 sinde adet oldum ve 4 gun surdu muhtemelen ayin 23 u 24 u ve 25 de yumurtlama gunum ,,sende benim gibi 28 gunde bir duzenli oluyorsan ayni olmali seninde..pazar ve pazartesi cok onemli senin esin pazar yoksa bile pazartesiyi gelir gelmez degerlendin derim... haaa adet dongun 28 den fazla ise eger korkma daha zaman cok

canim iyiki sende varsin violemmm...senin adetler 4 e takmis benimkilerde 3 e hayirlisi artik cok kafaya taktigimiz icin duzen bozuluyo bence ,,yada klomen yapiyor bilmiyorum....

ovulasyon testi kullaniyorum ben 5 aydir ve cok memnunum...eczanelerde satiliyor,,icinde 5 tane olur genelde ..nasil kullanacagi konusunda ise senin adet uzunlugunu bilmem gerek canim

o bahsini ettigin dusuk insanlarin farkinda olmasi mumkun degil...o neredeyse her kadinin yasayipta farkina varamadigi bir seydir ,,,dol tutunmadan geri catliyor ve gerceklesmeyip adet le atiliyor canim..

Son düzenleme:
Mrb kızlar kasıklarım çok ağrıyı ince belimden kasığıma doğru geçiyor suanda da vajinamdan bir seyler çıkacak gibi nefes alamıyorum bugün 9 da kontrolum var erken gitmek istedim müsait değilmiş 2 tane No spa iç dedi ictim ama faydası olmadi

gecmiş olsun canım dikkat et kendine, sıcak havluyu ağrıyan bölgene koy belki biraz yardımıolur ağrını azaltır

Son düzenleme:
inşallah öyle olur. benim değişken her ay muhakkak regl oluyorum ama bazen 25 bazen 30 gün arayla.. belli olmaığı için her anı iyi değerlendirmem gerekiyordu inşallah kocam geldiğinde geç kalmış olmayız...

saol canımcım ben klomen kullanmıyorum bir ara ikiz bebek için kullanmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim benim adetim 28 günde bir oluyodu hiç şaşmazdı ama bu muş beni benden aldı sinir stres ne ararsan var şu aralar o yüzden adet tarihim geçen ay 4 gün geç geldi bu ay da 4 gün erken geldi kaç günde bir olduğumu ben de bilmiyorum bu ay ne zaman yumurtlucamı da bilmiyorum bu ay dengeler iyice şaştı.. her gün ilişkiye mi girsem diye düşünüyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…