Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bugün aklıma ne geldi biliyo musunuz? bir arkadasşım vardı reglinin son gününde ilişkiye girmişler o da nasıl olsa bebek falan olmaz die düşünmüş sonra hamile kaldıydı.. millet nasıl hamile kalıyo biz yumurtlama günü falan hesaplıyoruz bi cacık olmuyo salalım kendimizi bence diyorum ama ben de salamıyorum kendimi:18:

en güzeli bu kadar düşünme. tecrübeyle sabittir ki ne kadar bilir ne kadar çok düşünürsen inadına olmuyor. hayatın tadını çıkarmaya bak şu yaz döneminde. bebişin kısmeti varsa gelir zati kendiliğinden

zaten bi değerlendireceğimiz 2 ayımız var sonra gene ben muşa dönüyorum.. malesef.. oyyy bebişim gelse ben onu yirim yirim çok mucizevi bi olay geliyo bana hamile kalmak içim kıpır kıpır oluyo düşündükçe

inşallah olur canım bu arada. ama valla kasma. kastıkça olmuyor. ay hesabı yapınca olmuyor.

gecmis olsun bacim,, evet rumeysaya katiliyorum sicak havlu yap ustune otur ayaklarinin altina koy....peki saat suanda orda kac yaw gittinmi doktora ???

biz klomenle biri tuturdukta ikizi kaldi he ilk ay im bosa gitti yumoslar bu ay bakalim busefer kim engel olucak ,cok sansizim yahu ben

sinir stresten bu hale gelmisin demek yapma bacim yazik etme kendine......simdide duzensiz ise gun asiri yap gitsin ,,yapabiliyorsan hergunde yap valla ,yuzde 50 sans yukseliyormus diye bi yerden okumustum :26: sperm kalitesi felan diyorlar hergun icin ama ben katilmiyorum kikikikii okadar milyonun icinde muhakak bi super men yuzucu vardir herhal sirnik sey gelmedi gitti

ahah işte benimki cahil cesareti ikiz mikiz ben hergün yapayım en iyisi :92: arada kavga edersek spermcanlar dinlenir zaati :121: bi süpermene ihtiyacımız var gelsin artık yahu dövücem hee

ahah işte benimki cahil cesareti ikiz mikiz ben hergün yapayım en iyisi :92: arada kavga edersek spermcanlar dinlenir zaati :121: bi süpermene ihtiyacımız var gelsin artık yahu dövücem hee

tememm bencede dovelim:121:...sen asagida hep kayboluyosun hangi sayfada surtuyon kiz banada soyle canim SIKILIYOR.KIKkikikik.BURDA HEC KIMSEMCIKLER YOK

kiz reglin son gununde bebismi olurmus ala ala onun bence baska bir kacamagi daha olmustur pehh,,,hem su ceket atsam hamis kaliyo lafinada sinir oluyorum cunki dogru degiiillll

benimki ceket pardusu,pantolon corap ne varsa atti olmadi yakinda yatak kafama inecek kikiki

yatak mı puhaaaaaa

deryata ve okkesa kızlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz. nasılsınız bir söyleyiverin bakiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…