saol canımcım ben klomen kullanmıyorum bir ara ikiz bebek için kullanmayı düşündüm ama sonra vazgeçtimbenim adetim 28 günde bir oluyodu hiç şaşmazdı ama bu muş beni benden aldı sinir stres ne ararsan var şu aralar o yüzden adet tarihim geçen ay 4 gün geç geldi bu ay da 4 gün erken geldi kaç günde bir olduğumu ben de bilmiyorum bu ay ne zaman yumurtlucamı da bilmiyorum bu ay dengeler iyice şaştı.. her gün ilişkiye mi girsem diye düşünüyorum :26:
en güzeli bu kadar düşünme. tecrübeyle sabittir ki ne kadar bilir ne kadar çok düşünürsen inadına olmuyor. hayatın tadını çıkarmaya bak şu yaz döneminde. bebişin kısmeti varsa gelir zati kendiliğinden
zaten bi değerlendireceğimiz 2 ayımız var sonra gene ben muşa dönüyorum.. malesef.. oyyy bebişim gelse ben onu yirim yirim çok mucizevi bi olay geliyo bana hamile kalmak içim kıpır kıpır oluyo düşündükçe
Mrb kızlar kasıklarım çok ağrıyı ince belimden kasığıma doğru geçiyor suanda da vajinamdan bir seyler çıkacak gibi nefes alamıyorum bugün 9 da kontrolum var erken gitmek istedim müsait değilmiş 2 tane No spa iç dedi ictim ama faydası olmadi
saol canımcım ben klomen kullanmıyorum bir ara ikiz bebek için kullanmayı düşündüm ama sonra vazgeçtimbenim adetim 28 günde bir oluyodu hiç şaşmazdı ama bu muş beni benden aldı sinir stres ne ararsan var şu aralar o yüzden adet tarihim geçen ay 4 gün geç geldi bu ay da 4 gün erken geldi kaç günde bir olduğumu ben de bilmiyorum bu ay ne zaman yumurtlucamı da bilmiyorum bu ay dengeler iyice şaştı.. her gün ilişkiye mi girsem diye düşünüyorum :26:
gecmis olsun bacim,, evet rumeysaya katiliyorum sicak havlu yap ustune otur ayaklarinin altina koy....peki saat suanda orda kac yaw gittinmi doktora ???
biz klomenle biri tuturdukta ikizi kaldi heilk ay im bosa gitti yumoslar bu ay bakalim busefer kim engel olucak ,cok sansizim yahu ben
sinir stresten bu hale gelmisin demek yapma bacim yazik etme kendine......simdide duzensiz ise gun asiri yap gitsin ,,yapabiliyorsan hergunde yap valla ,yuzde 50 sans yukseliyormus diye bi yerden okumustum :26: sperm kalitesi felan diyorlar hergun icin ama ben katilmiyorum kikikikii okadar milyonun icinde muhakak bi super men yuzucu vardir herhalsirnik sey gelmedi gitti
ahah işte benimki cahil cesareti ikiz mikizben hergün yapayım en iyisi :92: arada kavga edersek spermcanlar dinlenir zaati :121: bi süpermene ihtiyacımız var gelsin artık yahu dövücem hee
bugün aklıma ne geldi biliyo musunuz? bir arkadasşım vardı reglinin son gününde ilişkiye girmişler o da nasıl olsa bebek falan olmaz die düşünmüş sonra hamile kaldıydı.. millet nasıl hamile kalıyo biz yumurtlama günü falan hesaplıyoruz bi cacık olmuyo salalım kendimizi bence diyorum ama ben de salamıyorum kendimi:18:
kiz reglin son gununde bebismi olurmus ala ala onun bence baska bir kacamagi daha olmustur pehh,,,hem su ceket atsam hamis kaliyo lafinada sinir oluyorum cunki dogru degiiillll
benimki ceket pardusu,pantolon corap ne varsa atti olmadi yakinda yatak kafama inecekkikiki
kız hayalim nasılsın tatlum özledim seni
AMAANINNN orkideeeeem gelmisbende seni cook ozledim kolen doktorum benimm
yatak mı puhaaaaaa
deryata ve okkesa kızlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz. nasılsınız bir söyleyiverin bakiimm
hos oda kirildi ya bebek olucak diye ,,ne masraf bisey cikti bu ya gelmeden her ay ovu testi 100 lerce hamis testi simdide yatak siparisi verecem
kız ne diyon essahtan kırıldı mı yatak.. azgın serseri seni
napiyosun cadi:) keyfin yerinde mi hoş mu?
hos oda kirildi ya bebek olucak diye ,,ne masraf bisey cikti bu ya gelmeden her ay ovu testi 100 lerce hamis testi simdide yatak siparisi verecem
kız ne diyon essahtan kırıldı mı yatak.. azgın serseri seni
evettt dun gece rahmetli oldu kikikikiesim yataga kizarken dediki ,,hayytt senin cocugunada sanada kikikikiki ,,
biraz tamir ettik am ayok bana dayanmaz bu :zaten yenisinide istiyordum tasinmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?