Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

eşimden ayrılmak istiyorum canım ne bebişi arttık

canim sacmalama.her kes bir kavgada ayrilsaydi.dunyada evli kalmazdi......hem sorunlari hall etmeyi denemeden ayrilmakda ne demek.......
sinirlendirmeyin lan insani

eşimden ayrılmak istiyorum canım ne bebişi arttık

ayyy sacmalama be su an sinirinden ne dedigin bilmiyorsun sen kolaymi ayrilmak deluu ,,bekleyin sakinlesin once biraz ,,,suanda mantikli bi karar alamazsiniz ikinizde sabirli ol,,,hirsla kalkan zararla oturur oyle yapma mavikiz ya

vallah i en rahati benim kaynanam kaynatam temizlesemde olur temizlemesemde .temizlik yaptimmi karli ben cikiyorum tabi kapiyorum hemen harcliklari :)

of bizimkiler cok zor takintililar.iyi insanlar ama bu huylari cok kotu.neyseki uzaktayim

Hayirdir mavi kız noluyo bugün kötü bı gun sanırım herkesin problemi farklı

eşim için her şeyi yaptım ama değer kıymet vermedi diyelim... her zaman her yerde yanlız bırakıyor yaaa.... eşim memleketine gidiyor beni de götür dedim ona götürmem seni dedi... beni bırakma diye yalvardım daha ne diyim... ama o beni bırakıp gitceğini söyledi... yalnızllık bi allaha bi de bana mahsus ki ben rahatsızım zaten çok sancım var daha önce de böyle olmuştum ve rahimde iç kanama v ardı ona rağmen..artık bende yüzükleri attım istemiyorum... intihar edesim var o kadar nefret ettim dünyadan... bi de o bebeklere acıyrum şimdiden ne b.tan dünyaya gelecekler hep hüzün hep hüzün para kazanmak için kendinden geçmekkk...

ayyy sacmalama be su an sinirinden ne dedigin bilmiyorsun sen kolaymi ayrilmak deluu ,,bekleyin sakinlesin once biraz ,,,suanda mantikli bi karar alamazsiniz ikinizde sabirli ol,,,hirsla kalkan zararla oturur oyle yapma mavikiz ya

yaa senin eşin seni yanlız bıraksa sen yalvarsan bırakma diye o yine de arkasını dönse ne dersin ona

canim git uyu birazyaa.cok sinirlisin.ve sacmalamaya dogru gidiyorsun........dinlen bak sabah her sey daha farkli olucak insallah......

yaa senin eşin seni yanlız bıraksa sen yalvarsan bırakma diye o yine de arkasını dönse ne dersin ona

canim benim mesele ben boyle seyleri kesinlikle sorun etmiyorumo kadar cok olmuski esim yalniz gitmissssne var bunda........hem sende sancilisin dinlen biraz.gidersen yol seni daha cok yormazmi....bunlari dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…