Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Herkesciklere gunaydinlar. Ben igneli testi denedim ignede kuflenme yok ama idrarimda beyaz parcalar fark ettim aksam ve karnimin agrisi gidip geliyor normalde agrimaya basladigi an adet olmayada baslarim. Ayy insallah hayirlisi

bende yaptım canım da sabah bakmayı unuttum :) akşama kadar da küflenir herhalde benim bugun 5 gün oldu geçeli tık yok meme başlarım acıyor genelde tüm memem ağrırdı sol kasığıma ağrı saplanıyor anlamadım olurmu acaba

iğne testini bende yaptım canım da sabah bakmayı unuttum :) akşama kadar da küflenir herhalde benim bugun 5 gün oldu geçeli tık yok meme başlarım acıyor genelde tüm memem ağrırdı sol kasığıma ağrı saplanıyor anlamadım olurmu acaba

sol kasığım yazmışım sağ kasığım batıyor

Benimde tam gunlerim goguslerde dolgunluk var aama agrim yok
Benimde karnim tam uc gundur agriyor agrilar bi gidip bi geliyor ve normalde boyle degil. İnsallah hakkimizda hayirlisi. Gogus uclari ninda hassasiyeti de bi belirti dir. Ayy allahim ne olur dualarimiz kabul olmus olsun .

ben gittim doktora 1.5 yıl önce bende kist vardı sonra kendiliğinden kaybolmuştu.. acaba yine kist mii var dedim iki yumurtalığıma da baktı hiç bişey yok temiz her şey yolunda gözüküyor dedi.. erken gelmesi normal bazen olur öyle dedi tekrar kan testi yaptı onlar da normal içim rahatladı kızlar

valla ben artık geçmişi okumayacam
akşam gelince özetlersiniz bize
nabersiniz kızlarrr

kızlaaar beni de alın aranızaaa:) bu ay 3. ayımız olacak denemeye başlayalı. bugün adetimin 8.günü. akşam iş çıkışı eczaneden ovulasyon testi de alıcam. umarım artık bu ay hamile kalırım.

hoş geldin canım ne demek gel aramıza. hayırlısı ile bu ay son olur inşallah

selam kızlar ne habersiniz. ben de yeni geldim işten. kendimi buraya attım. birazdan çıkar yemek hazırlarım yine gelirim

hoşgeldinnnn sefalarrrrrrrrr geldinnnnnnnnn...inşallah yüce rabbim gönlüne göre verir ...ben kocişle barıştımmmm

hoşgeldin canım inşallah hemen hamiş kalırsın

biliyorumda insan daraliyor yinede karnimda agriyr sag kasimda batma var adet olcm herhald bunaldm buarada sana cok sevindm iyiki baristnz cocuk plani yaparken kusluk daha kotu e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…