kızlar dua edin bana 3 te sonuç içingitcem inşallah pozitiftir............
Herkesciklere gunaydinlar. Ben igneli testi denedim ignede kuflenme yok ama idrarimda beyaz parcalar fark ettim aksam ve karnimin agrisi gidip geliyor normalde agrimaya basladigi an adet olmayada baslarim. Ayy insallah hayirlisi
iğne testini bende yaptım canım da sabah bakmayı unuttum :) akşama kadar da küflenir herhalde benim bugun 5 gün oldu geçeli tık yok meme başlarım acıyor genelde tüm memem ağrırdı sol kasığıma ağrı saplanıyor anlamadım olurmu acaba
bende yaptım canım da sabah bakmayı unuttum :) akşama kadar da küflenir herhalde benim bugun 5 gün oldu geçeli tık yok meme başlarım acıyor genelde tüm memem ağrırdı sol kasığıma ağrı saplanıyor anlamadım olurmu acaba
ben rümeysa ya bişey demedim pazar akşamı tefriciye okuduğunuzu öğrendim dün 200 tane okudum o kadar.....
kızlar dua edin bana 3 te sonuç içingitcem inşallah pozitiftir............
kızlaaar beni de alın aranızaaa:) bu ay 3. ayımız olacak denemeye başlayalı. bugün adetimin 8.günü. akşam iş çıkışı eczaneden ovulasyon testi de alıcam. umarım artık bu ay hamile kalırım.
kızlaaar beni de alın aranızaaa:) bu ay 3. ayımız olacak denemeye başlayalı. bugün adetimin 8.günü. akşam iş çıkışı eczaneden ovulasyon testi de alıcam. umarım artık bu ay hamile kalırım.
hoşgeldinnnn sefalarrrrrrrrr geldinnnnnnnnn...inşallah yüce rabbim gönlüne göre verir ...ben kocişle barıştımmmm
hadi gözümüz aydııın. sevindim kız barışmana
idrarda yine test yaptm yine negajf darlandim artik ya kirmizlr gelsin ya pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?