Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

iyiyim canım yav. yemek yedik ağırlık çöktü üstüme. sen nasılsın bebişim.

biraz yorgunum ya cok calistim bugun ,,,,,gecedende kaldim sersemlik var biraz biraz uykumu alip gecede carpismam lazim ,,,kocis kacacak bugun belli ne yapip edip ustune cikmam lazim

maalesef bana göre birşey değilmiş benimki çok düzensiz ilk defa 2 ay üst üste oldum bu ay yine şaştı galiba bakalım ak mı kara mı yarın görecez
aslında tam da adeti düzensiz olanlar için yani ne gün yumurtladığı belli olmayanlar için öneriyorlar. adetin bittikten sonra her gün yapman gerekiyor ovulasyonu görene kadar. ateş ölçmeni de tavsiye ederim her sabah. o da baya güzel bilgi veriyor. benim düzensiz ve bu ay sadece ateşimi ölçüyorum ve hala yumurtlamadım.

biraz yorgunum ya cok calistim bugun ,,,,,gecedende kaldim sersemlik var biraz biraz uykumu alip gecede carpismam lazim ,,,kocis kacacak bugun belli ne yapip edip ustune cikmam lazim

seni gidi yaramaz ne yapıyosun sen ölee

maalesef bana göre birşey değilmiş benimki çok düzensiz ilk defa 2 ay üst üste oldum bu ay yine şaştı galiba bakalım ak mı kara mı yarın görecez

hmmm ozman sen adetin bitikten 7 gun sonra akintilarini takip etmeye basla canim ,,yumurta beyazi kivaminda uzayan gicik bisi gorursen o gun guresecen demektir...

umarim yardimci olmusumdur kikiki

hmmm ozman sen adetin bitikten 7 gun sonra akintilarini takip etmeye basla canim ,,yumurta beyazi kivaminda uzayan gicik bisi gorursen o gun guresecen demektir...

umarim yardimci olmusumdur kikiki

böyle bi akıntım sadece ilk çatlatma iğnesini olduğumda olmuştu başkada olmadı diğer kullandıklarımda olmadı ama yumurtam yinede çatlamıştı saçma bi tipim işte bendee :)) bakalım inşallah gerek kalmaz YARIN BÜYÜK GÜN!!!!!

evde gebelik testi yaptım aynı koyulukta 2 cizgi gördüm...

eşim geldiğinde kanda baktırmaya gideceğim, doktorumu aradım ulaşamadımmmm:18:

eğer hamileysem kullandığım ilaç zarar vermiş midir??:18::18:

canım üzülme çünkü benim de hiç öyle bir akıntım olmaz. akıntı bazı kadınlarda yanıltıcı olabilir.

ayy canım benim bence hamilesin ya. o ilaçlar zarar vermez bebişe korkma

kaç gün günün geçti cnm ve ne ilacı kullandın???

kiz calistim derken ev isleri yani onlar beni yordu demek istedim...obur calisma aksama artikin

üstüne cıkman yasak kikikki unutunnmu pozisyonları senin altta olman lazım bebiş için

herhalde yani uste kalacak degilim o baslangic yani ortalik hareketlenmesi icin deluu....sonra gecerim ben o pozilere sen merak etme kikikiki

AYYYYYYYY SEN HAMISSINNNNNNN valla tebrik ediyorum canimm ,,eger 2 cizgi ayni koyuluktausa bu is olmustur cook sevindim darisi bizlere artikk

17 gün geçti ve ben adet söktürücü tarlusal kullandım

17 gün fazla bi zaman aralığı. büyük ihtimalle ve inşallah hamilesin. ilacın zararı olduğunu düşünmüyorum çünkü eğer olsaydı hamilelik gelişmez ve kanaman olurdu. ilaca ramen kanaman olmadıysa var bu işte bir iş:)

17 gün geçti ve ben adet söktürücü tarlusal kullandım

korkma cnm HİİİİİÇÇÇÇÇ birşey olmaz hatta progesteron hormonu içerdiğinden faydası bile olmuştur...aynen kuzenmde senin gibi adeti gelmedi die doktor vermişti megersem hamileymiş oda korktu acaba bişe olurmu die doktor hiç bişe olmaz korkma dedi ve şuan kızı 3 yaşında ve onda normalde düşük tehlikesi bile vardı tehlike olduğu halde bişe olmadı çok şükür..şimdiden tebrikler bebişimiz hayırlı olsuuuunnnnn :)

haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aramızaaaaaaaaaaaa yeni bi bebişşşşşşşşşşş geliyurrrrr kutlumalar başlayalımm haydin haydinnn yandan yandannn şıkıdım ohhh bebişimiz geliyurrr
kız inşallah gebesindir allahım yarabbim ne güzel bi duygu inşallah bizde yaşayabilirz.:44:

Son düzenleme:
allah hepinizden razi olsun sizden başka kimseye anlatamam derdimi, rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü kuzular versin....

nasıl ağlıyorum şimdi, ben hormonlar yüzünden menepoza girmekten korkarken rabbimm hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…