çok enteresan olmuş canım hakikaten şaşırdım benim bat 15 haziran ben daha olmadım bu ay yumurtam 16. günde 10mm di ya geç döllenme ya geç adet olucam meme başlarım acıyr kasıklarım ağrıyr hafif tık yok deliricem hormaonlarrrrrrrr
bu hormonları bu hale getiren biziz sanırsam cünkü ister istemezz stres yapıyoruzzzzzzzzzzzz noooooooo stressssssssss yes bebişşşşşşşşş
herkese selammmm
hormonları ile başım belada bana bir akıl verin:18:
sat: 5 mayıs
bat :2 haziran olacaktı ama kırmızılar gelmedi
bekledim test yaptım 0 çıktı doktorumda adet söktürücü ilaç verdi, kullandım bitti 5 gün oldu biteli ama kırmızılar gelmedi....
ve asıl can alıcı nokta az önce bir test yaptım ( evdeki fazlaca bulunan ovulasyon testini kullandım) ve kopkoyu bir 2. cizgi gördüm
ya hormonlarım benimle dalga geçiyor ya da...[/QUOT
o zaman kesinlikle yumutlama zamanındasın. kaçırmaman gereken zamanlar.
hemen başlayacağım
valla ben artık geçmişi okumayacam
akşam gelince özetlersiniz bize
nabersiniz kızlarrr
yok kullanmıyorum baktım fiyatlarına 27 tl den başlıyor o yüzden kullanmak istemiyrum 5 10 lira olsa alırım da :0: uzayan beyaz akıntı gelidği dönemi değerlendirmeyi düşünüyrum
canm ben gittigdyrdn 20 tane olulasyn 6tane gebe£ testni 20 tl ye aldm kargo bedava
kızlar bu arada ben hala adet olmadım yarın test yaptırmaya gidiyorum ama hala bişey hissetmiyorum kesin yine düzensizlik başladı offf ne olur dua edin hayırlı haberlerle gelim ama hiç ümidim yok sanki hiç bi zaman hamile kalamıcakmışım gibi geliyor yaa( dualarınızı bekliyorum kızlar eğer olursa 3 senenin sonunda bebişime kavuşacammmm
hemen başlayacağım
ilişkiden bi saat önce sen ve eşine şöyle sıkı bi acı kahve yap haydar ablamız öyle dediydi bide 527 yada 515 sayfadaki pozisyonları dene
canm ben gittigdyrdn 20 tane olulasyn 6tane gebe£ testni 20 tl ye aldm kargo bedava
eşim kafayı yediğimi söylüyor valla
sen kendi kendine ne yapıyorsun bu hormonlara diyor
elabebeğim nasılsın canım bayadır yoktun. aslında yeniden bir gebelik testi yaptırsan iyi olur aslında. çünkü adet olman gerekirdi. 2 gün bekle daha da yoksa gebelik testi yaptır. gebe olabilirsin. küçük bir ihtimal de yumurtluyor olabilirsin.herkese selammmm
hormonları ile başım belada bana bir akıl verin:18:
sat: 5 mayıs
bat :2 haziran olacaktı ama kırmızılar gelmedi
bekledim test yaptım 0 çıktı doktorumda adet söktürücü ilaç verdi, kullandım bitti 5 gün oldu biteli ama kırmızılar gelmedi....
ve asıl can alıcı nokta az önce bir test yaptım ( evdeki fazlaca bulunan ovulasyon testini kullandım) ve kopkoyu bir 2. cizgi gördüm
ya hormonlarım benimle dalga geçiyor ya da...
kızlar ovulasyon testini ne zaman nasıl yapıyorsunuzve nasıl değerlendiriyorsunuz
ilişkiden bi saat önce sen ve eşine şöyle sıkı bi acı kahve yap haydar ablamız öyle dediydi bide 527 yada 515 sayfadaki pozisyonları dene
kikikiki
nasilsin canim iyimisin ???
canim ,,,ben ovulasyon testini yapiyorum her ay cok ta memnunum ,,sadece adet uzunlugunu bilmen gerek,,karmakarisik adet olanlar butun bir ay boyunca kullanirlarmis oylede pahali olur...
mesala ben 28 gunde bir adet olurum ,,paketin icinde 5 tane ovu testi var ,,,adetimin ilk geldigi gunu hesaba katarak 12 ci gune kadar sayiyorum ve 12 ci gunu kullanmaya basliyorum 12 ve 13 normal hemen hemen ayni esit derecede kirmizi olur ve 14 gunu yumurtlama gunum o gun tam iki koyu cizgi olur ...15 ci gunu yavas yavas siliklesir renkler ve kaybolur...
30 gunde bir adet oluyorsan 15 ve 16 ci gunlere kayabilir yumurtlama donemin,,,dedigim gibi once adet uzunlugnu dongunu bilmen gerek
biraz yorgunum ya cok calistim bugun ,,,,,gecedende kaldim sersemlik var birazbiraz uykumu alip gecede carpismam lazim ,,,kocis kacacak bugun belli ne yapip edip ustune cikmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?