Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım

büütün dualarımız seninle ve burdaki tüm bebiş istyen arkdaşlarımızla....

eşim kafayı yediğimi söylüyor valla

sen kendi kendine ne yapıyorsun bu hormonlara diyor

ben habu sayfaya takılmadan önce sters yapıyrdm sabah akşam doğum hikayeleri yada hormonlarımın sonuclarını araştryordum ama şimdi daha rahatım tabi arada canvarllığım tutuyor ama esksssine göre daha iyiym.burda taklma şansnz varsa deneyin derim :)

elabebeğim nasılsın canım bayadır yoktun. aslında yeniden bir gebelik testi yaptırsan iyi olur aslında. çünkü adet olman gerekirdi. 2 gün bekle daha da yoksa gebelik testi yaptır. gebe olabilirsin. küçük bir ihtimal de yumurtluyor olabilirsin.

kızlar ovulasyon testini ne zaman nasıl yapıyorsunuzve nasıl değerlendiriyorsunuz

canim ,,,ben ovulasyon testini yapiyorum her ay cok ta memnunum ,,sadece adet uzunlugunu bilmen gerek,,karmakarisik adet olanlar butun bir ay boyunca kullanirlarmis oylede pahali olur...

mesala ben 28 gunde bir adet olurum ,,paketin icinde 5 tane ovu testi var ,,,adetimin ilk geldigi gunu hesaba katarak 12 ci gune kadar sayiyorum ve 12 ci gunu kullanmaya basliyorum 12 ve 13 normal hemen hemen ayni esit derecede kirmizi olur ve 14 gunu yumurtlama gunum o gun tam iki koyu cizgi olur ...15 ci gunu yavas yavas siliklesir renkler ve kaybolur...

30 gunde bir adet oluyorsan 15 ve 16 ci gunlere kayabilir yumurtlama donemin,,,dedigim gibi once adet uzunlugnu dongunu bilmen gerek

maalesef bana göre birşey değilmiş benimki çok düzensiz ilk defa 2 ay üst üste oldum bu ay yine şaştı galiba bakalım ak mı kara mı yarın görecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…