peki ne gibi belirtiler yaşadın arkadaşım ne olur yardım et bende yarın test yaptıracam hiç bişe hissetmiyorum sende ne gibi değişikliler oldu YARDIIIIIMMMM :)
kız doktorun sana gebelik testi yapmadan mı verdi adet söktürücüyü
allah hepinizden razi olsun sizden başka kimseye anlatamam derdimi, rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü kuzular versin....
nasıl ağlıyorum şimdi, ben hormonlar yüzünden menepoza girmekten korkarken rabbimm hayırlısını versin inşallah
yaptı ki 0 çıkmıştı
kız ben adet bekliyordum hiç anlamadım ki
merhaba hoş geldin. biz iyiyiz sen nasılsın?merhaba arkadaşlar nasılsınız?
hastaneye gidiyorum dua edin ne olur
hoşbulduk orkide iyiyim şükür başlığı görünce bir bakayım dedim..:) malum bizde bu ay korunmayı bıraktık..biraz bilgileneyim dedim..adetime 6 gün var ama henüz anlatılanlar gibi bir belirti yok..ilk ne zaman başlar belirtiler?merhaba hoş geldin. biz iyiyiz sen nasılsın?
dualarımız seninle canım
hogşeldinn sefa geldinnn
hoşbulduk orkide iyiyim şükür başlığı görünce bir bakayım dedim..:) malum bizde bu ay korunmayı bıraktık..biraz bilgileneyim dedim..adetime 6 gün var ama henüz anlatılanlar gibi bir belirti yok..ilk ne zaman başlar belirtiler?
hoşbulduuuuk canım ...hoş gördüm inşallah:)))
hadi hayırlısı bu ay olur inşallah. belirti olmayabilir canım. belirtiler adet belirtilerinden farkı olmuyor. o nedenle belirti bakmamak lazım. çoğu belirti hamile olduğun anlaşıldıktan sonra başlar.
hiç çocuğum yok. ekim ayında 11 haftalık düşük yaptım. o zamandan bu yana istiyorum ama kısmet olmadı. inşallah tez zamanda oluramin canım..Allah isteyen herkese versin...senin ilk bebeğinmi olacak?
arkadaşlar birşey soracağım. ben bu ay klomene başladım. bu ilacı içince hem daha fazla kırmızı geldi. hemde hala bitmedi. uzattı reglimi. normal mi bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?