Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

oyyyyy kıyamam sana beeeen hiiiiççç.... hiçbişey için üzme kendini emin ol herşey çok çok güzel olcak..

kizlarrr ben kactim sonra yine gelmeye calisirim ,,derslerim cokk malum persembe sinavim varr:18:allahim yardim ett

alabebek bana gore sen hamilesinde ...artik sonraki gelismeleride yaz ,,merak ederim simdi

kız ben adet bekliyordum hiç anlamadım ki

nasıl yani cnm hiç mi birşey hissetmedin hamişliğe dair yerleşme kanaması felan olmadımı mide bulantısı baş dönmesi felan yaa.. ay heyecen yaptım şimdi haa inşallah bebişlerimiz gelmiştir eve gelir gelmez haberini yaz bizi merakta bırakma sakınnn.. ay ben çatlıcam meraktan haa hem senin için hem kendim için :)

merhaba hoş geldin. biz iyiyiz sen nasılsın?

dualarımız seninle canım
hoşbulduk orkide iyiyim şükür başlığı görünce bir bakayım dedim..:) malum bizde bu ay korunmayı bıraktık..biraz bilgileneyim dedim..adetime 6 gün var ama henüz anlatılanlar gibi bir belirti yok..ilk ne zaman başlar belirtiler?

hogşeldinn sefa geldinnn

hoşbulduuuuk canım ...hoş gördüm inşallah:)))

hadi hayırlısı bu ay olur inşallah. belirti olmayabilir canım. belirtiler adet belirtilerinden farkı olmuyor. o nedenle belirti bakmamak lazım. çoğu belirti hamile olduğun anlaşıldıktan sonra başlar.

hadi hayırlısı bu ay olur inşallah. belirti olmayabilir canım. belirtiler adet belirtilerinden farkı olmuyor. o nedenle belirti bakmamak lazım. çoğu belirti hamile olduğun anlaşıldıktan sonra başlar.

amin canım..Allah isteyen herkese versin...senin ilk bebeğinmi olacak?

merhabalar baya canlı bir topiğe benziyor uzun isyan döneminden sonra rahata kavuşmuş bir anne olarak ki çok şükür o günler geride kaldı kızım 26,5 aylık oldu ve canım biricik bebeğim artık uyku sorunu cözüldü 22ay çok cektirdi ama olsun bana olan bagımlılıgı bi nebze azaldı en azından odada yanımdan 1kaç metre öteye gidiyor hatta bazen üst kattan bişey getir dediğimde gidiyor (tabi ben takipteyim o ayrı) ve emin olmamakla birlikte korunmamıza ragmen sanki hamileymişim gibi geliyor asla derken şimdi karmaşık bi durumdayım test yaptım hafif ikinci cizgi cıkmış gibiydi bida test yapmaya cesaretim yok 1mayısta son adet oldum her zaman 1 hafta ileri atarak olurum ama tık yok agrı var kendisi yok. bakalım rabbim önce olmayanlara nasip etsin ama eger varsada büyük konuşmanın bedeli diyecek herkes

arkadaşlar birşey soracağım. ben bu ay klomene başladım. bu ilacı içince hem daha fazla kırmızı geldi. hemde hala bitmedi. uzattı reglimi. normal mi bu ?

Benim 3 yaşında bir kızım var canım...3 ay öncede 11 haftalık ikiz bebeklerim karnımda öldü...kürtaj oldum..süre yeni bitti..ama hamileliklerim sürpriz olduğu için hiç adet öncesi kendimde ne değişiklikler var diye oturup düşünmedim..hele son hamileliğimi öğrendiğimde 6 haftalıkmış..arada gecikmelerim oluyordu ona bağlamıştım..şimdi ilk kez anne olacakmışım gibi heyecanlanıyorum nedense? :) Annelik duygusunu tatmayı hepinize,hepimize nasip etsin Allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…