calışmalara başlayabilirim bende yarından sonra artıkın kızlar dua edelimmmmm hepimiz inşallah bu ay hamiş kalırız
ovulasyon testinden cok anlamam ama eğer koyu cizgi yumurtaldın anlamına geliyrsa her ihtimale karşı 4 gun boyunca gün aşırı ilişki öneririm tabi sen bilirsin yinede...bende adet söktürücü iğne yapmıştım 10 gun icinde adet olursun dedyidim ama olmadıydm doktora sordum seni ilaca boğmayalım normal adet tarihin ibekleyelim dedi ve ben normal adet tarihimde adet oldum.doktorların bi kısmı ilaca boğmak ister adet ol diye diger başka doktorda vucudu kendi haline bırakırherkese selammmm
hormonları ile başım belada bana bir akıl verin:18:
sat: 5 mayıs
bat :2 haziran olacaktı ama kırmızılar gelmedi
bekledim test yaptım 0 çıktı doktorumda adet söktürücü ilaç verdi, kullandım bitti 5 gün oldu biteli ama kırmızılar gelmedi....
ve asıl can alıcı nokta az önce bir test yaptım ( evdeki fazlaca bulunan ovulasyon testini kullandım) ve kopkoyu bir 2. cizgi gördüm
ya hormonlarım benimle dalga geçiyor ya da...
herkese selammmm
bekledim test yaptım 0 çıktı doktorumda adet söktürücü ilaç verdi, kullandım bitti 5 gün oldu biteli ama kırmızılar gelmedi....
ve asıl can alıcı nokta az önce bir test yaptım ( evdeki fazlaca bulunan ovulasyon testini kullandım) ve kopkoyu bir 2. cizgi gördüm
ya hormonlarım benimle dalga geçiyor ya da...
e hadi bakalım inşallah:) bilmiyorum kullanıyor musun da ovulasyon testiyle daha bi garanti olduğunu söylüyorlar.
çok enteresan olmuş canım hakikaten şaşırdım benim bat 15 haziran ben daha olmadım bu ay yumurtam 16. günde 10mm di ya geç döllenme ya geç adet olucam meme başlarım acıyr kasıklarım ağrıyr hafif tık yok deliricem hormaonlarrrrrrrr
herkese selammmm
ya hormonlarım benimle dalga geçiyor ya da...[/QUOT
o zaman kesinlikle yumutlama zamanındasın. kaçırmaman gereken zamanlar.
yok kullanmıyorum baktım fiyatlarına 27 tl den başlıyor o yüzden kullanmak istemiyrum 5 10 lira olsa alırım da :0: uzayan beyaz akıntı gelidği dönemi değerlendirmeyi düşünüyrum
ovulasyon testinden cok anlamam ama eğer koyu cizgi yumurtaldın anlamına geliyrsa her ihtimale karşı 4 gun boyunca gün aşırı ilişki öneririm tabi sen bilirsin yinede...bende adet söktürücü iğne yapmıştım 10 gun icinde adet olursun dedyidim ama olmadıydm doktora sordum seni ilaca boğmayalım normal adet tarihin ibekleyelim dedi ve ben normal adet tarihimde adet oldum.doktorların bi kısmı ilaca boğmak ister adet ol diye diger başka doktorda vucudu kendi haline bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?