Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

herkese selammmm

hormonları ile başım belada bana bir akıl verin:18:

sat: 5 mayıs

bat :2 haziran olacaktı ama kırmızılar gelmedi

bekledim test yaptım 0 çıktı doktorumda adet söktürücü ilaç verdi, kullandım bitti 5 gün oldu biteli ama kırmızılar gelmedi....

ve asıl can alıcı nokta az önce bir test yaptım ( evdeki fazlaca bulunan ovulasyon testini kullandım) ve kopkoyu bir 2. cizgi gördüm

ya hormonlarım benimle dalga geçiyor ya da...

ovulasyon testinden cok anlamam ama eğer koyu cizgi yumurtaldın anlamına geliyrsa her ihtimale karşı 4 gun boyunca gün aşırı ilişki öneririm tabi sen bilirsin yinede...bende adet söktürücü iğne yapmıştım 10 gun icinde adet olursun dedyidim ama olmadıydm doktora sordum seni ilaca boğmayalım normal adet tarihin ibekleyelim dedi ve ben normal adet tarihimde adet oldum.doktorların bi kısmı ilaca boğmak ister adet ol diye diger başka doktorda vucudu kendi haline bırakır

çok enteresan olmuş canım hakikaten şaşırdım benim bat 15 haziran ben daha olmadım bu ay yumurtam 16. günde 10mm di ya geç döllenme ya geç adet olucam meme başlarım acıyr kasıklarım ağrıyr hafif tık yok deliricem hormaonlarrrrrrrr

e hadi bakalım inşallah:) bilmiyorum kullanıyor musun da ovulasyon testiyle daha bi garanti olduğunu söylüyorlar.

yok kullanmıyorum baktım fiyatlarına 27 tl den başlıyor o yüzden kullanmak istemiyrum 5 10 lira olsa alırım da :0: uzayan beyaz akıntı gelidği dönemi değerlendirmeyi düşünüyrum

bu hormonları bu hale getiren biziz sanırsam cünkü ister istemezz stres yapıyoruzzzzzzzzzzzz noooooooo stressssssssss yes bebişşşşşşşşş

yok kullanmıyorum baktım fiyatlarına 27 tl den başlıyor o yüzden kullanmak istemiyrum 5 10 lira olsa alırım da :0: uzayan beyaz akıntı gelidği dönemi değerlendirmeyi düşünüyrum

haklısın... bazı arkadaşlar internetten çok ucuza bulabiliyormuş. belki böyle bişey yakalayabilrisin. bir de ateş ölçme yöntemini de dene

kızlar bu arada ben hala adet olmadım yarın test yaptırmaya gidiyorum ama hala bişey hissetmiyorum kesin yine düzensizlik başladı offf ne olur dua edin hayırlı haberlerle gelim ama hiç ümidim yok sanki hiç bi zaman hamile kalamıcakmışım gibi geliyor yaa ( dualarınızı bekliyorum kızlar eğer olursa 3 senenin sonunda bebişime kavuşacammmm

kesinlikle haklısın canım keşke kullanmasaydım o ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…