trabzonluyum. :) tokatta görev yapıyoz ya siz.
adanalıyım cnm aksarayda görev yapıyoruz..uzmanmı seninkide
hoş geldinnnselam kızlar)))))
inşallah cnm ilki gibi bekletmez hemen hayata tutunabilmem için ihtiyaçım var yeni bebeğe...
evet uzman.. :) senin çocuk var mı ?
evet uzman.. :) senin çocuk var mı ?
hoş geldinnn
canım benim inşallah bekletmez. bununla birlikte hayata tutunabilmen için hedefe bebeği koyman sağlıklı olmaz sanırsam. çünkü bebeğin olması gibi şeyler tamamen bizim kontrolümüzde olan şeyler değil. üstelik Allah inşallah etmez de yavrularımızla da imtihan edebilir olduktan sonra. sen hayatın tadını çıkarmaya çalış, bebiş hayatın sürprizi olsun sana, amacı değil. yoksa bu gidişle ruh sağlığımız bozulur tatlım
maalesef yok cnmbakalım yarın belli olacak inşallah vardır..sende varmı bebiş
maalesef yok cnmbakalım yarın belli olacak inşallah vardır..sende varmı bebiş
bende de yok 1 senedir istiyoz. doktora gittim bu ay klomen verdi.içtim dün sonuncuyu. reglimde tam bitmedi. eşim görevden gelene kadar geç kalmış olmayız inşallah :) cumartesi..
cnm doğru söylüyorsun arada geliyor bana böyle suan içimden niye benim başıma geldi diyorken form yorum yazdım normalde pozitifimdir...
kısmette varsa oluyo tatlım yaa bende o kısmeti 3 senedir bekliyorum artık sıyırma noktasına geldim kaç yaşındasın nekadarlık evlisin
ilk zamanlar öyle oluyor insan. ben de 11 haftalıkken düşük yaptım kürtaj oldum. insanın dünyası başına yıkılıyor. ama yine yeniden umut geliyor. seni çok yıprattıysa belki bir destek alabilirsin. ben bir kez görüşme yaptım mesela psikiyatristle. iyi gelmişti.
26 yaşındayım 2 yıllık evliyim sen? doktorlar birşey söylüyormu gebelik gerçekleşmeme sebebine..
5 senedir evliyim 25 yaşındayım cnm yıllardır pko den çekiyorum sadece yumurtalıklarımda var görüntüde hiç bi şikayetim yok yıllardır adet düzensizliği yaşıyorum bi ümit bekliyorum cnm 1 kere başarısız aşılamam var şimdi olmazsa 2. yi düşünüyorum
bir aşılama dışında tedavi oldun mu? inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder.. 2. ciyide yap.
haptan tut iğne tedavisi en son aşılama oldum işte 6, 7 ay oldu bakalım yarın neler olacak ..senin sorun neydi cnm
doktor herhangi bir sorun olduğunu söylemedi.. klomeni verdi yumurtalar gelişsin dedi.perşembe gidicem. daha önce rutin muayene için gitmiştim. birşey olmadığını söylüyorlardı. 1 yıl olmayınca çocuk tedaviye başladı hızlandırmak amacıyla..
cnm benim ilk zamanlar gitseydim belki doğru olurdu şimdi biraz geç kaldım sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?