Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

eşin hiç tahlil yaptırdımı..inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz olur yaa :)

eşim tahlil verdi. sıkıntı yok. neden olmuyor bilmiyorum. bende keşfedilmemiş bir sorunmu var acaba.. inşallah sorunlar aşılır bebişlerimiz olur.yarın aşılama içinmi gideceksin doktora.. nezaman tayincisiniz?

kızlar biz 8 hazirandan bu yana düzenli çalışıyoruz.belirtiler ne zaman başlar?sabırsızlanıyorummmm

iyi sıkıntıyoksa cnm..bence sebepsiz hamile kalamamakta stres çok önemli burda bi arkadaşada demişlerdi az çok biliyosun bu meslek çok sıkıntılı..yarın test yaptırmaya gidecem cnm inşallah hayırlı haberlerle dönerim..2 yıldır burdayız 3. yıla girecek işte daha ne kadar burda kalırız bilmiyorum valla sizin ne zaman tayin ilk yerinizmi orası

arkadaşlar gecenlerde okudum (( Arı Sütü ve Polen kullanımı hamile kalma)) bunu karı koca kullanıldıgında hamile kalma ihtimalini %46 arttırıyormuş nacizhane belki yardım olur bebiş isteyenlere.

öyle stres sıkıntı çok. inşallah hayırlı haberler olur.eşimin 2. tayin yeri. 3 yıldır burda.ben 2 yıldır burdayım işte. seneye belki tayinci oluruz. herşey belirsiz olunca net konuşulamıyor

öyle stres sıkıntı çok. inşallah hayırlı haberler olur.eşimin 2. tayin yeri. 3 yıldır burda.ben 2 yıldır burdayım işte. seneye belki tayinci oluruz. herşey belirsiz olunca net konuşulamıyor

2007 mezunumu bizimde 2. yerimiz dediğin gibi bizimde belki seneye olur...evet konu bu meslek olunca kesin hiçbirşey söylenemiyor..kapanma gibi bi durumda var diyolar ama bakalım inşallah hayırlısı olur eşlerimiz için benimki bıkmış durumda çünkü

ne doktorusunuz orkide2
canım kusura bakma ama tanınmak gibi bir kaygım var bu nedenle bunu paylaşmıyorum
eğer sonuç pozitif çıkarsa çok nazlı bir bebişim olacağı kesin perşembe gün beta 81 di bugün 324 olmuş perşembe tekrar bakalım dedi bende ismimi sabır diye değiştircem bu gidişle ....

hayırlısı olsun canım. ben ilk defa beta baktıracan zannetmiştim. İnşallah bi aksilik çıkmaz kucağına alırsın

2005 li.. benimkide aynı bıkmış durumda. böyle lanet bir kurum yok daha. inşallah kapanır yoksa 10 yılını doldurmayı bekliyor eşim. bırakacak bu mesleği.. yapılır iş değil bakma girdiler bu kör kuyuya.. inşallah kapanırda bırakmaya gerek kalmaz.

ne güzel ne mutlu haberler var.. ben kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım..İnşallah uğur getirir. 3,5 sene kadar doğum kontrol hapı kullandım ve kasım ayından beri bebiş istiyoruz. bu ay 7. ay olacak.inşallah bu ay bende o çift çizgiyi görebilirrimmm..artık stres yapmaya başladım.. her geçen ay daha da artıyor bu durum

aynen cnm benimkide beklemede inşallah hayırlısı olur..ay halimden anlayan birini buldum yaa sonunda iyiki varsın arkadaşım :)

gecikmemin 10. günü 5. günde bi kere daha yaptırmıştım bugün doktor değer normal mi soruma aslında değil, ama gecikme olmuşsa olabilir diyerek biraz korkuttuda ulturosanda görünmez 2 gün sonra dedi başka bişey olur diye korkuyorum açıkçası bu 2 gün sonralar bi bitseydi .....

inşallah görürsün o çift çizgiyi.stres acaba yiine mi tek çizgi kaygısı.. oyy oyy

kızlarrr bavulumu hazırlıyorum kocişime uçucam yakında çok sıkıldım ama napsam ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…