Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

gecikmemin 10. günü 5. günde bi kere daha yaptırmıştım bugün doktor değer normal mi soruma aslında değil, ama gecikme olmuşsa olabilir diyerek biraz korkuttuda ulturosanda görünmez 2 gün sonra dedi başka bişey olur diye korkuyorum açıkçası bu 2 gün sonralar bi bitseydi .....

hoş geldin canım. inşallah daha fazla beklemezsin. hiç tetkik falan yaptırdın mı

inşallah görürsün o çift çizgiyi.. stres her ay yine negatif mi kaygısı.. oyyyy oyyyy..

tahlili hep aynı yerde ve aynı saatlerde mi yaptırdın

kızlar benim yine size bir sorum olacaktı...biliyorum çok fazla oluyorum ama burası dertlenecek ,konuşulacak bir ortam diye düşünüyorum.çocuğu yaparken çocuğum olmayacak psikolojisiyle ,düşüncesiyle mi yapılması daha iyi olur?

bende hiç olumsuz düşünceyle iş yapamam.kendimi o iş olacak diye şartlarım ama körü körüne değil.olumsuz bir sonuç olduğunda bunun dünyanın sonu olmadığına her şeyin bir çaresi olduğuna inanırım.bu düşünceyle iş yaparım.çocuk yapmaya karar verdiğimde de böyle düşündüm.kontrollerimi oldum.allah şükür sağlıklıyım.1 yıl deneme süresi var.1 yıldan sonra allah kerim.çocuğum olacak düşüncesiyle yapmaya başladım.olmadığında deneyeceğiz hayırlısıyla...

tabi sabırsızlandığım oluyor.ilk defa deniyoruz nihayetinde:))))

tahlili hep aynı yerde ve aynı saatlerde mi yaptırdın

hayır çok bişey farkeder mi ilkini trabzonda yaptırmıştım ama şuan konyadayım perşembe gün ki yine konyada aynı yerde olacak ama bi 4. olursa bilemiyorum galiba ankara yadaaa ben tahlil olayını bırakcam ve göbüş belki şişer diye evde beklerim artık stres yapmaya başlıyorum...

olumlu düşünmek tabiki de olumlu etkiler. çünkü stres yapıldığında rahim duvarını besleyen damarlar kasılır ve rahim duvarı iyi beslenemez. bu durumda döllenme gerçekleşmiş olsa bile bebek tutunamadan adetle düşer. o yüzden olumlu olmak, rahat olmak daha iyi. aslında en iyisi hiç çocuk olacağını düşünmeden birlikte olmak ama o pek olmuyor sanırım

tabi tahlil yapılan yerden yere ve saate göre değişir.

hoş geldin canım. inşallah daha fazla beklemezsin. hiç tetkik falan yaptırdın mı

hoşbulduk orkide..çok sağol..umarım beklemem. 2 kez doktora gittim. 2sinde de hiçbir sıkıntı yok dedi. hapı bıraktıktan sonraki 3. ve 5. ay gittim doktora. 1 sene beklemem gerektiğini söyledi. ilk 3 ay zaten kesinlikle gebeliği önermedi. herşey normal dese de tetkik istedim ama yapmadı. 1 sene beklemek gerekiyormuş. Hayırlısıyla bebişimiz olsun istiyoruz artık yaaa

orkidecim kanda gebelik testinde aç yada tok farkedermi

Arca01 geçen ay ben de gebe olabilirim diye kan tahlili yaptırmıştım. sabah kahvaltıdan sonra gittim ben. yaptılar hemen.ama kan tahlilini almaya giderken adet oldum sanırım gebelik için açlık ya da tokluk farketmiyor. her durumda da sonuç çıkıyor

ay inşallah istediğin zamanda kavuşursun bebişine beklemek kadar kötü birşey yok bakalım benimde yarın belli olacak hiç ümidim yok ama allahım hayırlısını versin 3 senedir beklemek çok kötü evleneden önce hemen olur sanıyosun gözün gibi korunuyosun ama ilk geceden kalmayim die ama işin rengi öyle değilmiş işte...

bu durumda bende bir anormallik var 5 günde o kadar arttı o 5. günki değerdi bugün 10....

mol gebelik die birşey var sanırım böyle birşey bi araştır istersen arkadaşımdada aynısı olmuştu ama o tüp bebekti..inşallah değildir arkadaşım hayırlısı olsun

doğru söylüyorsunuz.ama dediğiniz gibi çocuk düşünmeden yapmak pek mümkün olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…