canım kusura bakma ama tanınmak gibi bir kaygım var bu nedenle bunu paylaşmıyorum
hayırlısı olsun canım. ben ilk defa beta baktıracan zannetmiştim. İnşallah bi aksilik çıkmaz kucağına alırsın
ne güzel ne mutlu haberler var.. ben kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım..İnşallah uğur getirir. 3,5 sene kadar doğum kontrol hapı kullandım ve kasım ayından beri bebiş istiyoruz. bu ay 7. ay olacak.inşallah bu ay bende o çift çizgiyi görebilirrimmm..artık stres yapmaya başladım.. her geçen ay daha da artıyor bu durum
ne güzel ne mutlu haberler var.. ben kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım..İnşallah uğur getirir. 3,5 sene kadar doğum kontrol hapı kullandım ve kasım ayından beri bebiş istiyoruz. bu ay 7. ay olacak.inşallah bu ay bende o çift çizgiyi görebilirrimmm..artık stres yapmaya başladım.. her geçen ay daha da artıyor bu durum
gecikmemin 10. günü 5. günde bi kere daha yaptırmıştım bugün doktor değer normal mi soruma aslında değil, ama gecikme olmuşsa olabilir diyerek biraz korkuttuda ulturosanda görünmez 2 gün sonra dedi başka bişey olur diye korkuyorum açıkçası bu 2 gün sonralar bi bitseydi.....
tahlili hep aynı yerde ve aynı saatlerde mi yaptırdın
kızlar benim yine size bir sorum olacaktı...biliyorum çok fazla oluyorum ama burası dertlenecek ,konuşulacak bir ortam diye düşünüyorum.çocuğu yaparken çocuğum olmayacak psikolojisiyle ,düşüncesiyle mi yapılması daha iyi olur?
bende hiç olumsuz düşünceyle iş yapamam.kendimi o iş olacak diye şartlarım ama körü körüne değil.olumsuz bir sonuç olduğunda bunun dünyanın sonu olmadığına her şeyin bir çaresi olduğuna inanırım.bu düşünceyle iş yaparım.çocuk yapmaya karar verdiğimde de böyle düşündüm.kontrollerimi oldum.allah şükür sağlıklıyım.1 yıl deneme süresi var.1 yıldan sonra allah kerim.çocuğum olacak düşüncesiyle yapmaya başladım.olmadığında deneyeceğiz hayırlısıyla...
tabi sabırsızlandığım oluyor.ilk defa deniyoruz nihayetinde:))))
hayır çok bişey farkeder mi ilkini trabzonda yaptırmıştım ama şuan konyadayım perşembe gün ki yine konyada aynı yerde olacak ama bi 4. olursa bilemiyorum galiba ankarayadaaa ben tahlil olayını bırakcam ve göbüş belki şişer diye evde beklerim artık stres yapmaya başlıyorum...
hoş geldin canım. inşallah daha fazla beklemezsin. hiç tetkik falan yaptırdın mı
inşallah görürsün o çift çizgiyi.. stres her ay yine negatif mi kaygısı.. oyyyy oyyyy..
tahlili hep aynı yerde ve aynı saatlerde mi yaptırdın
orkidecim kanda gebelik testinde aç yada tok farkedermi
yok canım farketmez
orkidecim kanda gebelik testinde aç yada tok farkedermi
tabi tahlil yapılan yerden yere ve saate göre değişir.
Arca01 geçen ay ben de gebe olabilirim diye kan tahlili yaptırmıştım. sabah kahvaltıdan sonra gittim ben. yaptılar hemen.ama kan tahlilini almaya giderken adet oldumsanırım gebelik için açlık ya da tokluk farketmiyor. her durumda da sonuç çıkıyor
aslında değer hiç yükselmemiş bile olabilir mi ....
bildiğim kadarıyla hergün 2 katına çıkması gerekiyor arkadaşım yani 81 çıktıysa yarın 162 diğer gün 324 gibi
bu durumda bende bir anormallik var 5 günde o kadar arttı o 5. günki değerdi bugün 10....
olumlu düşünmek tabiki de olumlu etkiler. çünkü stres yapıldığında rahim duvarını besleyen damarlar kasılır ve rahim duvarı iyi beslenemez. bu durumda döllenme gerçekleşmiş olsa bile bebek tutunamadan adetle düşer. o yüzden olumlu olmak, rahat olmak daha iyi. aslında en iyisi hiç çocuk olacağını düşünmeden birlikte olmak ama o pek olmuyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?