ay inşallah istediğin zamanda kavuşursun bebişine beklemek kadar kötü birşey yok bakalım benimde yarın belli olacak hiç ümidim yok ama allahım hayırlısını versin 3 senedir beklemek çok kötü evleneden önce hemen olur sanıyosun gözün gibi korunuyosun ama ilk geceden kalmayim die ama işin rengi öyle değilmiş işte...
ay inşallah istediğin zamanda kavuşursun bebişine beklemek kadar kötü birşey yok bakalım benimde yarın belli olacak hiç ümidim yok ama allahım hayırlısını versin 3 senedir beklemek çok kötü evleneden önce hemen olur sanıyosun gözün gibi korunuyosun ama ilk geceden kalmayim die ama işin rengi öyle değilmiş işte...
Ayynnneennnn..kesinlikle katılıyorum sana.. 2 yıllık evliyiz ve ilk yıl deli gibi saatini bırak ilacımın dakikasını kaçırmadım. Hamile kalmamak için o kadar dikkat ettim. Kasım ayında ilacı bıraktıktan sonra bile tereddütlerim vardı ayy hemen kalırsam die. Oysa üzerinden 7 ay geçti. bu iş kolay diye bakıyorsun ama hiç de değilmiş. yok yumurtlama tarihin, yok luteal faz, yok sperm sayısı, hareketliliği..vs vs vs.o kadar çok şey okudum ki iyice gözüm korktu. ne ben ne de eşim tahlil tetkik hiç bir şey yaptırmadık. doktor erken dedi. Umarım bu ay hayırlısıyla tutar...
inşallah gerek kalmaz arkadaşım ben evleneden önce başladım tedaviye düzensizliğim vardı die dedim ya olmazsa çocuğum korkma olur dediler o yüzden 1.5 sene korundum 3 senedirde olsun die uğraşıyorum geçirmediğim tahlil ultrason hsg ne arasan var yani bende 1 kere aşılama oldum işte tutmadı biraz kendi haline bıraktık bakalım yarın testin sonucu ne olacak
yok canım öyle olmaz. sadece olandan düşük çıkmış olabilir.aslında değer hiç yükselmemiş bile olabilir mi ....
mol gebelik die birşey var sanırım böyle birşey bi araştır istersen arkadaşımdada aynısı olmuştu ama o tüp bebekti..inşallah değildir arkadaşım hayırlısı olsun
hadi hayırlısı..inşallah tutmuştur. dua et. tüm kalbimle duacıyım bende. yumurtalarında mı sıkıntı vardı??hiç canını sıkma, bir arkadaşımın 2. aşılamada tuttu ve şu an biri kız diğeri erkek ikiz bebek bekliyor. inşallah seninde utacaktır. hiç kür yaptın mı? soğan kürü ve incir kürü falan
nasıl yani cnm hiç mi birşey hissetmedin hamişliğe dair yerleşme kanaması felan olmadımı mide bulantısı baş dönmesi felan yaa.. ay heyecen yaptım şimdi haa inşallah bebişlerimiz gelmiştir eve gelir gelmez haberini yaz bizi merakta bırakma sakınnn.. ay ben çatlıcam meraktan haa hem senin için hem kendim için :)
kan verdim ve geldim yaklaşık yarım saat sonra telefonla öğreneceğiz
inşallah arkadaşım çok saol duaların için bende pko var bıktım bu hastalıktan illet gibi birşey..yaptım cnm soğan kürü incir kürü çörekotu bal tarçın karışımı görümcem bi ot göndermişti adını tam bilmiyorum onu bile içtim ne ararsan var yani bende :)
:18::18::18::18::18:ay çok heyecan verici. sen hamile olursan inan kendim kalmış kadar sevinirim...
inşallah arkadaşım çok saol duaların için bende pko var bıktım bu hastalıktan illet gibi birşey..yaptım cnm soğan kürü incir kürü çörekotu bal tarçın karışımı görümcem bi ot göndermişti adını tam bilmiyorum onu bile içtim ne ararsan var yani bende :)
ay inşallah bebişin seninledir arkadaşım eğer pozitifse şimdiden hayırlı ve uğurlu olur inşallah bu topiğe yeni yeni arkadaşlarını çağırıpta gelir inşallaaahhhhh....
aslında değer hiç yükselmemiş bile olabilir mi ....
:18::18::18::18::18:ay çok heyecan verici. sen hamile olursan inan kendim kalmış kadar sevinirim...
kuzum benim rabbim senin de güzel gönlüne göre verir inşallah, seninle birlikte tüm isteyenlere
bu arada son 10 dakika:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?