Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Ayynnneennnn..kesinlikle katılıyorum sana.. 2 yıllık evliyiz ve ilk yıl deli gibi saatini bırak ilacımın dakikasını kaçırmadım. Hamile kalmamak için o kadar dikkat ettim. Kasım ayında ilacı bıraktıktan sonra bile tereddütlerim vardı ayy hemen kalırsam die. Oysa üzerinden 7 ay geçti. bu iş kolay diye bakıyorsun ama hiç de değilmiş. yok yumurtlama tarihin, yok luteal faz, yok sperm sayısı, hareketliliği..vs vs vs.o kadar çok şey okudum ki iyice gözüm korktu. ne ben ne de eşim tahlil tetkik hiç bir şey yaptırmadık. doktor erken dedi. Umarım bu ay hayırlısıyla tutar...

Arca01 inşallah tutmuştur senin. sen ne zamandır evlisin?? tetkik, tahlil yaptırmış mıydın sen??

inşallah gerek kalmaz arkadaşım ben evleneden önce başladım tedaviye düzensizliğim vardı die dedim ya olmazsa çocuğum korkma olur dediler o yüzden 1.5 sene korundum 3 senedirde olsun die uğraşıyorum geçirmediğim tahlil ultrason hsg ne arasan var yani bende 1 kere aşılama oldum işte tutmadı biraz kendi haline bıraktık bakalım yarın testin sonucu ne olacak

hadi hayırlısı..inşallah tutmuştur. dua et. tüm kalbimle duacıyım bende. yumurtalarında mı sıkıntı vardı??hiç canını sıkma, bir arkadaşımın 2. aşılamada tuttu ve şu an biri kız diğeri erkek ikiz bebek bekliyor. inşallah seninde utacaktır. hiç kür yaptın mı? soğan kürü ve incir kürü falan

aslında değer hiç yükselmemiş bile olabilir mi ....
yok canım öyle olmaz. sadece olandan düşük çıkmış olabilir.
mol gebelik die birşey var sanırım böyle birşey bi araştır istersen arkadaşımdada aynısı olmuştu ama o tüp bebekti..inşallah değildir arkadaşım hayırlısı olsun

mol gebelik farklı bir şey canım. onda beta acayip yüksek çıkıyor ama bebek olmuyor.

inşallah arkadaşım çok saol duaların için bende pko var bıktım bu hastalıktan illet gibi birşey..yaptım cnm soğan kürü incir kürü çörekotu bal tarçın karışımı görümcem bi ot göndermişti adını tam bilmiyorum onu bile içtim ne ararsan var yani bende :)

kanda baktırdığımda negatif olduğu için belirti aramadım varsa da dikkatte almadım

kan verdim ve geldim yaklaşık yarım saat sonra telefonla öğreneceğiz

ay inşallah bebişin seninledir arkadaşım eğer pozitifse şimdiden hayırlı ve uğurlu olur inşallah bu topiğe yeni yeni arkadaşlarını çağırıpta gelir inşallaaahhhhh....

Daha önce hamilelik yaşamış olan arkadaşlar,
Bu ""meşhur"" akıntı, sürekli mi olmalı yani bnm bat yarın yada persembe diyebiliriz. Günde bir- iki kez akıntım oluyor ama her tuvalete gittiğimde değil. Kendimi umutlandırmak da istemiyorum ama merak ediyorum

bu kadar uğraşmışsın ya mutlaka tutar inşallahhh...bak heyecanlandım senin için:) benim de yumurtlama günüm herhalde bugün ama kasıklarımdaki ağrı dışında hiçbir şey hissetmiyorum. bu hafta çalışalım bakalımmm)

bu kadar uğraşmışsın ya mutlaka tutar inşallahhh...bak heyecanlandım senin için:) benim de yumurtlama günüm herhalde bugün ama kasıklarımdaki ağrı dışında hiçbir şey hissetmiyorum. bu hafta çalışalım bakalımmm)

aslında değer hiç yükselmemiş bile olabilir mi ....

kimyasal bir gebelik yaşıyor olabilirsin. geçen ay benim de başıma geldi.
idrar testim pozitifti ama kan testi yaptırmamıştım. Hiç aklıma gelmedi ki:/
en son adet olduğum gün değer 4.85 di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…