Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bugün 14. günüm

perim perim ozletirdin kendini bugun nerelerdeydin ,,,bana demin deli diye iltifat etmissin ask olsun sana

ben bi gozden geciriyorum cikicam carsiya inmem lazim

kızlar merhaba. bugün kırmızılarım geldi. sat 18 mayıs bat 14 haziran. İnşallah bu ay hamiş oluruz.

hayirlisi olsun cnm. Ins obur ayda gelen olmaz:)

perim perim ozletirdin kendini bugun nerelerdeydin ,,,bana demin deli diye iltifat etmissin ask olsun sana

ben bi gozden geciriyorum cikicam carsiya inmem lazim

seni özlediğim için geldim işte:)))))
deli kızın iştee :)))) seviyorum deliliğiniii :)))

tamam sonra gel amaaa :2:

canim anladim ben,, zaten 1 yumurta 1 sperm lazim bize bosver geriye kalan 3 yumurtayi ,,iyi degerlendir o gunlerini yeter ,,ALLAH ol dedimi olur canim..hayirlisi

evet canım 27 yada 28 günde de bir oluyorum şimdi noldu yumurtladımmı yoksa yumurtalarmı çatladı

evet yumurtluyorsun kit kit kdaaakkk iyi calis oldururum seni ..bende 28 gunde bir oluyorum 14 gunu yumurtlarim ha tabi bunun 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasida calisacan dogurganlik gunlerin yani ,yani 12 ci gun 13 14 15 hatta 16 gunude degerledirecen ok ovu testide bende 12 ci gunde positif yanmaya basliyo taki 14 cu gunu tam koyu oluyo o gun ...hadi hayrlisi

evet canım 27 yada 28 günde de bir oluyorum şimdi noldu yumurtladımmı yoksa yumurtalarmı çatladı

:111: off çok karışık 11. günü koyuyu yakaladın... 28 günde bir oluyosun 14. gün olması gerekiyor...

amaaaa benceeee gerekmiyordaaa.... herkesin farklı bunyesi her ay şartlardan değişiyorrrr... belki erken olduuu... şimdide agrın var....belkide şimdi çatlıyosun ...

bugunde ovulasyon yapıcan mı??? bence yap sılık çıkana kadar devam etttt....

hayatim cok istisna bir durum ama kadin yilda bir de olsa ayda 2 sefer yumurtlayabilir ...28 gunde bir duzenli adet gorenlerinki genelde 14 cu gunudur ha bende bazen hem 13 cu gunu hemde 14 gunu ayni koyuluta yaniyo

hayatim cok istisna bir durum ama kadin yilda bir de olsa ayda 2 sefer yumurtlayabilir ...28 gunde bir duzenli adet gorenlerinki genelde 14 cu gunudur ha bende bazen hem 13 cu gunu hemde 14 gunu ayni koyuluta yaniyo

zaten 2 gün aynı koyulukta kalı yo en azından yakın....
ama gonca 11. de koyuydu muhtemelen 12 sindede koyuydu dün yaptı 13. de koyuu...

bende oyuz den diyorum ya sürekli dene.... 2 kere yumurtlarsa kaçırmasınnn....

bingooo hadi ben kaciyorum kendinize iyi bakin ....mucuk mucuk mucuk herkeze

bugün 14. günüm

iyi calismalar sana o zamn:)

canim anladim ben,, zaten 1 yumurta 1 sperm lazim bize bosver geriye kalan 3 yumurtayi ,,iyi degerlendir o gunlerini yeter ,,ALLAH ol dedimi olur canim..hayirlisi

ole cnm bakalim 2 hafta sonra ne olur. Biz bize dusun herseyi yapiyoruz gerisi Onun elinde.Hayrlisi ins.zaten esim nutuk cekti ona Aksam bak len yumurta die:)

hadi hayırlısı o zaman durmak yok yola devam

demi ya çok karışık nasıl bir anatomim var çözemediim gitti neyse ben kırmızıyı görene kadar gün aşırı devam ederim artık gerisi kısmet napalım biz elimizden geleni yapalımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…