kızlar merhaba. bugün kırmızılarım geldi. sat 18 mayıs bat 14 haziran. İnşallah bu ay hamiş oluruz.
hayirlisi olsun cnm. Ins obur ayda gelen olmaz:)
biri tutsunda ikizi sonra dusunuruz:)
arada 7 saat fark olunca ole oluo.siz sabah yazarkende bnmkilerde ucusuolar:)
gece yaptigim icin sormadim. burda baska kadin yokki mecburen ona gidiyorum
cnm bnm yumoslar 4 tane ama 3 ise yaramiyo. Doktor gosterdi buyuk olani hedef bu dedi:)
cnm kacinci gunun senin bugun? yumurtluosundur belki
bugün 14. günüm
kızlar merhaba. bugün kırmızılarım geldi. sat 18 mayıs bat 14 haziran. İnşallah bu ay hamiş oluruz.
hayirlisi olsun cnm. Ins obur ayda gelen olmaz:)
perim perim ozletirdin kendini bugun nerelerdeydin ,,,bana demin deli diye iltifat etmissin ask olsun sana
ben bi gozden geciriyorum cikicam carsiya inmem lazim
ben gelene kimse kalmamis yaa. ultrasonda bakti kadin 4 tane yumurta olmus ama bi tanesi ise yaricak. en buyuk 26mm digerleri sadece 11uzuldum duyunca ama napalim bunada sukur. ilk sefrede 2 buyuk vardi bir kucuk. vucut alismaya basliorda olabilir dedi doktor. igne istermisin dedi bende isterim dedim:) biraz once esim igneyi yapti artikin sabah baslariz calismaya ins:)
peki adet dongun nekadar ??? 28 ise eger 14 gunu yumurtladigin gun oluyo zaten
seni özlediğim için geldim işte:)))))
deli kızın iştee :)))) seviyorum deliliğiniii :)))
tamam sonra gel amaaa:2:
evet canım 27 yada 28 günde de bir oluyorum şimdi noldu yumurtladımmı yoksa yumurtalarmı çatladı
evet canım 27 yada 28 günde de bir oluyorum şimdi noldu yumurtladımmı yoksa yumurtalarmı çatladı
gelmezmiyim gelirim,,,carsida biraz islerim var onu halledeyim, ovu testimi almayida unutmiyim ben hala agrim var
:111:off çok karışık 11. günü koyuyu yakaladın... 28 günde bir oluyosun 14. gün olması gerekiyor...
amaaaa benceeee gerekmiyordaaa.... herkesin farklı bunyesi her ay şartlardan değişiyorrrr... belki erken olduuu... şimdide agrın var....belkide şimdi çatlıyosun ...
bugunde ovulasyon yapıcan mı??? bence yap sılık çıkana kadar devam etttt....
hayatim cok istisna bir durum ama kadin yilda bir de olsa ayda 2 sefer yumurtlayabilir ...28 gunde bir duzenli adet gorenlerinki genelde 14 cu gunudur ha bende bazen hem 13 cu gunu hemde 14 gunu ayni koyuluta yaniyo
zaten 2 gün aynı koyulukta kalı yo en azından yakın....
ama gonca 11. de koyuydu muhtemelen 12 sindede koyuydu dün yaptı 13. de koyuu...
bende oyuz den diyorum ya sürekli dene.... 2 kere yumurtlarsa kaçırmasınnn....
bingooo hadi ben kaciyorum kendinize iyi bakin ....mucuk mucuk mucuk herkeze
bugün 14. günüm
canim anladim ben,, zaten 1 yumurta 1 sperm lazim bize bosver geriye kalan 3 yumurtayi ,,iyi degerlendir o gunlerini yeter ,,ALLAH ol dedimi olur canim..hayirlisi
evet yumurtluyorsun kit kit kdaaakkk iyi calis oldururum seni ..bende 28 gunde bir oluyorum 14 gunu yumurtlarim ha tabi bunun 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasida calisacan dogurganlik gunlerin yani ,yani 12 ci gun 13 14 15 hatta 16 gunude degerledirecen ok ovu testide bende 12 ci gunde positif yanmaya basliyo taki 14 cu gunu tam koyu oluyo o gun ...hadi hayrlisi
:111:off çok karışık 11. günü koyuyu yakaladın... 28 günde bir oluyosun 14. gün olması gerekiyor...
amaaaa benceeee gerekmiyordaaa.... herkesin farklı bunyesi her ay şartlardan değişiyorrrr... belki erken olduuu... şimdide agrın var....belkide şimdi çatlıyosun ...
bugunde ovulasyon yapıcan mı??? bence yap sılık çıkana kadar devam etttt....
deliii değilmisin yanii....
kanaman mı olduu(( alla alaaa doktoruna sordun mu???
nasılsın bugünnnn peki????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?