mrb kızlar bende bugun adet oldum yenı arnıza geldım hazıran ayı hepimize ugur getırsın inş bu ay tedavıye başlıcaz rahım filmi çektırdım ama dr 2. günü gel demişti şimdi tatıle denk gelıyor pazartesi gitsem olurmu tedavıye başlarmı sorunun ne olduguda bellı degıl napacam ben düşünmekten yoruluyorum artık her bebek gördugumde ıcım yanıyo
mrb kızlar bende bugun adet oldum yenı arnıza geldım hazıran ayı hepimize ugur getırsın inş bu ay tedavıye başlıcaz rahım filmi çektırdım ama dr 2. günü gel demişti şimdi tatıle denk gelıyor pazartesi gitsem olurmu tedavıye başlarmı sorunun ne olduguda bellı degıl napacam ben düşünmekten yoruluyorum artık her bebek gördugumde ıcım yanıyo
canım hoş geldin. inşallah bu topik uğur getirir... ben de geçen ay rahim filmi çektirmiştim. rahim filmi sonrası hamile kalan çok oluyor inşallah biz de bu ay onlardan oluruz. doktorun devlette mi çalışıyor? özelse haftasonları da çalışıyorlar ya. ama bence haftasonu gidemezsen pazartesi mutlaka git. adetin 5. gününe kadar başlanan tedaviler var.
canım sıkma kendini. inşallah gelecek bu ay bebişler. şimdi hangi günler ilişki yapabildiniz? iğneyi pazartesi kaçta yaptın? bi de kanama olabilir yumurta çatlarken. ilişki bir sorun oluşturmaz.
canım benim yaa valla sizleri çook seviyorum. bu forumda şimdiye kadar karşılaştığım en sıcak grup:)
canım ovulasyon testleri b hcg ye duyarlıdır. çatlama iğnesi de b hcg içerdiğinden hemen pozitif yapmıştır.
hadi inşallah o yumurtayı tam hedeften vuracaksınız:)
canım sıkma kendini. inşallah gelecek bu ay bebişler. şimdi hangi günler ilişki yapabildiniz? iğneyi pazartesi kaçta yaptın? bi de kanama olabilir yumurta çatlarken. ilişki bir sorun oluşturmaz.
canım benim yaa valla sizleri çook seviyorum. bu forumda şimdiye kadar karşılaştığım en sıcak grup:)
canım ovulasyon testleri b hcg ye duyarlıdır. çatlama iğnesi de b hcg içerdiğinden hemen pozitif yapmıştır.
hadi inşallah o yumurtayı tam hedeften vuracaksınız:)
1 kadın 1 erkek izliyorum kızlar.tavsiye ederim çok güzel:)
denk gelirsem bakiyorum evt guzel..
bizde 1 sperm bir yumurta yakalamaya calisicaz aksam kikikikiiii tavsiye ederim guzel maraton
hadi ozamanalemsinizzz var ya şimdi gidiyorum uyumam lazım artık çok yorgunum
yarın sabah görüşrüz inşallahhhhh
perim periiim nerdesiiiiiiiiin datlu kuzu
hhayyyyy kimler gelmisss periiimmmm ,,nerdeyse cikiyordum hadi birazdaha kalayim..,,bugun bekci gibi hep yanlizdim berceste kayinvaldesi varmis zamani yoktu pek
kayinvalideylen topigin arasinda git git gel yapiyodu kisa kisa canim benim
Geldim ama sen yok sunnnn
(((((((
Bayılıyorum onlara şimdi izliyorum cd leri de var bende
Napiyoosunnun deli kissssss:))))))) alışsın oviyiiii bercestenin ısı zor :)))))) süzüm süzüm dur şimdi o :))
eee pardon senin yine klaviyenmi yok acaba ???
niye böle çık mışş
((((((((((((((
bosver ben anladim....iyiyim canim sen ne yapiyon....bugun meskul gibiydin ?? yedigin ictigin sana kalsin neler yaptin anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?