Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım hoş geldin. inşallah bu topik uğur getirir... ben de geçen ay rahim filmi çektirmiştim. rahim filmi sonrası hamile kalan çok oluyor inşallah biz de bu ay onlardan oluruz. doktorun devlette mi çalışıyor? özelse haftasonları da çalışıyorlar ya. ama bence haftasonu gidemezsen pazartesi mutlaka git. adetin 5. gününe kadar başlanan tedaviler var.

hosgeldin sefa getirdin ,,pazartesi gitmende bi sakinca olucagini sanmiyorum..dusunme cok takma ozaman zorlasiyo ben ben dusunmekten 11 ay doldurdum masallah..

elele vericez vebu topikte artik fazla dusunmicez gulecez oyniyacaz bebis olucak ,topigimizin adi gibi

evet canım devlette calısıyor egitim arastırma hastanesınde öyle yapayım inş gelir bebişler pıtır pıtır benım bat 18 hazıran

selam canım sıkmıyorum inşallah gelecek bebişler ben p.tesi saat 22 :00 de iğneyi oldum salı ve çarşamba halvet oldu perşenmbe ve
bu gecede olamayacak yine kanamam var dr da arayamadım evde misafirler var ve olanlardan haberleri olsun istemiyorum yarın biterse halvet yarına kaldı
artık hayırlısı ama ben çarşamba çatladım bence yoğun akıntım o gece geldi

Son düzenleme:

bu arada bende sizi çok seviyorum gerçekten bu kadar müptelası olacağımı düşünmezdim

hoşgeldin canım inşallah bu ay birlikte güle oynaya hamişiz
yorulma ve bebek yüzünden kendini üzme biz Allahın izniyle bu topikte hamişiz

denk gelirsem bakiyorum evt guzel..

bizde 1 sperm bir yumurta yakalamaya calisicaz aksam kikikikiiii tavsiye ederim guzel maraton

hadi ozaman alemsinizzz var ya şimdi gidiyorum uyumam lazım artık çok yorgunum
yarın sabah görüşrüz inşallahhhhh

hhayyyyy kimler gelmisss periiimmmm ,,nerdeyse cikiyordum hadi birazdaha kalayim..,,bugun bekci gibi hep yanlizdim berceste kayinvaldesi varmis zamani yoktu pek

kayinvalideylen topigin arasinda git git gel yapiyodu kisa kisa canim benim

perim periiim nerdesiiiiiiiiin datlu kuzu

Geldim ama sen yok sunnnn
(((((((

1 kadın 1 erkek izliyorum kızlar.tavsiye ederim çok güzel:)

Bayılıyorum onlara şimdi izliyorum cd leri de var bende

hhayyyyy kimler gelmisss periiimmmm ,,nerdeyse cikiyordum hadi birazdaha kalayim..,,bugun bekci gibi hep yanlizdim berceste kayinvaldesi varmis zamani yoktu pek

kayinvalideylen topigin arasinda git git gel yapiyodu kisa kisa canim benim

Napiyoosunnun deli kissssss:))))))) alışsın oviyiiii bercestenin ısı zor :)))))) süzüm süzüm dur şimdi o :))

eee pardon senin yine klaviyenmi yok acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…