Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ya ben de sürekli sıkıstırıyorum ama sonuc yokbu işin içinde baska birsey ollmalı:)

bence bu kadar stress yapacagına canım gidin bir kontrole.yapılması gereken birsey varsa ne kadar erken baslasanız o kadar iyi.
bu farklı dimi
anlıyorum seni bir senede kaşarlandım artık hiç umrumda değil dişçiye gitsem
koltuğa otururken indirecem donu odurumdayım yani

ayy canım alemsin valla.çok güldüm.ben de iki ayrı erkek dr a gittim.artık alıstım maalesefherhalde onlar bizi farklı gözle görmüyorlardır...diye umut ediyorum...:)bu arada eviniz de hayırlı olsun darısı basımıza.eşinde mi öğretmendi...
ha birde birsey sorucam kızlar size.şimdi bizde zaten istisnasız iki günde bir ilişki oluyor.bebk için tabii.o nedenle bana bu ovulasyon testleri gereksiz geliyor.sadece stresse sebep olur gibi gelio.zaten sperm 48 saat yasıosa sadece yumurtanın 24 saat yasaması sıkıntı ama o da denk gelir bir sekilde herhalde.brde su var ben polikistigim her ay yumurtlamıyorum zaten 55gündür süren kanamam sona erdi.artık biz de başlıcaz calısmalara yeniiden.uzuuun bir ara oldu:)özellikle eşim için

ewet ama bugün daha iyiyim akşama halvetteyizzz

.

Ovulasyoon testi kullanmamıştım gecen ay sürekli acaba bu gün mü ki filan diye daha stresliydim... Ben sevdim bu testleri :)))) daha sonuc alamasamda... En azından fikir veriyorrrr...
Kanaman bitmiş cok sevindimmmm:)))

Son düzenleme:
kızlar ya burda bir yağmur bir yağmur sormayın eve gelene kadar resmen sırılsıklam oldum neyseki bugün cuma 2 gün tatilim var sizde ne var ne yok bugün fazla giremedim ama görüyorumki sizinde vaktiniz olmamış neyse ilerleyen saatlerde görüşürüz.

fazla kalirmiyim bilmiyorum ama ben geldim ,,,carsi pazar yordu biraz hihihiii burda pazar yokta hani lafin gelisi

burdada bir sicak bir sicak ohhh catla ,,benim vaktim ev topladim yemek yaptim carsiya gíttim ovu testimide aldim unutmadan ayyyy bi pahali ya bu ovu testi ,,ne paralar dokuyorum ben her ay bu testlere ayy,,

bercesteeem sen merak etme sen yokken ben topige bekcilik yapiyorum yanliz ,,kimsecikler bisey yapamaz

kasiklarim dunden beri agriyor ara ara ve akintimda artis var ,,,az once ovu testi yaptim negatif ,,ilac mi yapti acaba ??,ama erken yumurtlicam bu ay gibi,, oyle hissediyorum ,,,

bercesteeem sen merak etme sen yokken ben topige bekcilik yapiyorum yanliz ,,kimsecikler bisey yapamaz
valla kaçamk okuyabiliyorum k.validemler içerde
artık biraz bakın topiğe
kasiklarim dunden beri agriyor ara ara ve akintimda artis var ,,,az once ovu testi yaptim negatif ,,ilac mi yapti acaba ??,ama erken yumurtlicam bu ay gibi,, oyle hissediyorum ,,,

hadi hayırlısı inşallah
hamişizzzz bu ay Allahın izniyleee

selam hayaliiiiim. klomen doktorun geldiiiiiii. canım aynen öyle klomen yumurtalıkları harekete geçiriyor. yani bir kaç yumurta birden büyüyor. o da yumurtlamaya benzer kasıkta ağrı yappıyor. ben bu kullanışımda 2-3 gece ağrıdan uyuyamadım. daha yumurtlamıyorsun yani yumurtan büyümeye devam ediyor.

merabayın kızlar. napıyonuz? ben de azıcık kocama ilgi gösterdim geldim. bi yandan yalan dünya izliyorum.

hosgeldin klomen doktorum hahahaha kiz bende zaten agri ilacsizda oluyor, hemde o bicim kivraniyorum her ay ,tabi bu durum son 1 senedir cikti ortaya..
o ayri

bu ay biraz olmasi gerekenden erken basladi sinyal vermeyede ondan sordum ilactanmidir diye ,,ayyy saol askim ya cevap icin .mucuk

sen nasilsin orkidem ne yapiyorsun ???

canım sıkma kendini. inşallah gelecek bu ay bebişler. şimdi hangi günler ilişki yapabildiniz? iğneyi pazartesi kaçta yaptın? bi de kanama olabilir yumurta çatlarken. ilişki bir sorun oluşturmaz.

canım benim sen bize meraba ben iyiyim de bize o bile yeter
seni yormak istemem ben kendi adıma işte zaten çok yoruluyorsun
daha teyze olacağız biz
canım benim yaa valla sizleri çook seviyorum. bu forumda şimdiye kadar karşılaştığım en sıcak grup:)

kizlar igneden yarim saat sonra ovu testi yaptim pozitif cikti. hemen yarim saatte etki yaparmi ki? yada igneyi bosuna olmus olabilirmiyim?
canım ovulasyon testleri b hcg ye duyarlıdır. çatlama iğnesi de b hcg içerdiğinden hemen pozitif yapmıştır.
hadi inşallah o yumurtayı tam hedeften vuracaksınız:)

iyiyim hayatım. ne olsun. haftanın yorgunluğunu çıkarmaya çalışıyorum valla. yarın ultrasona gideceğim. bakalım ne olmuş.

iyiyim hayatım. ne olsun. haftanın yorgunluğunu çıkarmaya çalışıyorum valla. yarın ultrasona gideceğim. bakalım ne olmuş.

nasil ne olmus ben pek anlamadim senin 4 yumurtan olmustu ,,,tr de kontreller ne guzel yaa simdi ne olucakmis hangi kontrol bu??hihiii ..ins bir kiz bir oglan olmustur...ama erken degilmi bat 4 haziran senin

benim yatılı misafirlerim geldiler ( k.validemler)
sofrayı kurmam lazım mucckk

nasil ne olmus ben pek anlamadim senin 4 yumurtan olmustu ,,,tr de kontreller ne guzel yaa simdi ne olucakmis hangi kontrol bu??hihiii ..ins bir kiz bir oglan olmustur...ama erken degilmi bat 4 haziran senin

evet canım 4 yumurtam olmuştu. burada 2 günde 1 ultrasonda bakıyorlar. yumurta belli bir ölçüye gelince çatlama iğnesi vuruyorlar çatlatıyorlar ya da çatlamak üzere olduğunu söyleyip sık ilişkide bulunun diyorlar. ben kaç mm olduklarını merak ediyorum yavrucuklarımın...

mrb kızlar bende bugun adet oldum yenı arnıza geldım hazıran ayı hepimize ugur getırsın inş bu ay tedavıye başlıcaz rahım filmi çektırdım ama dr 2. günü gel demişti şimdi tatıle denk gelıyor pazartesi gitsem olurmu tedavıye başlarmı sorunun ne olduguda bellı degıl napacam ben düşünmekten yoruluyorum artık her bebek gördugumde ıcım yanıyo

TAMAM SONUCLARI BIZEDE YAZ MERAK EDERIM SIMDI...bende amma merakliyim haa hihhihihhii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…