ya ben de sürekli sıkıstırıyorum ama sonuc yokİnşallah sizde en kısa sürede hamile kalırsınız tüm anne olmak isteyenler için bunu yürekten diliyorum...
Hapı bıraktıktan sonraki 4. ayda hamile kaldım. Size yaşadığımdan tavsiye takılmayın takmayın kafaya, ben hiç hesap yapmadan yok yumurtlama günü yok bilmem ne zaten pek anlamam bu işlerden bunlara takılmadan kocamı sürekli olaraktan sıkıştırarak :)) başardım :)) Allahın taktiri tabikii
bence bu kadar stress yapacagına canım gidin bir kontrole.yapılması gereken birsey varsa ne kadar erken baslasanız o kadar iyi.sorma ya 6 aydır bütün bu işlemleri uyguladım test dışında gün aşırı çalışıyoduk ama olmadı ya bizde bilmediğimiz bi sorun var yada yalnış yaptığımız eksik bıraktığımız bişeyler var olmadı her ay belirti belirti kafayı yiyo insan ama artık pozitifim olmasada yıpratmıycam kendimi
bu farklı dimi
anlıyorum seni bir senede kaşarlandım artık hiç umrumda değil dişçiye gitsem
koltuğa otururken indirecem donu odurumdayım yani
ewetama bugün daha iyiyim akşama halvetteyizzz
.ya ben de sürekli sıkıstırıyorum ama sonuc yokbu işin içinde baska birsey ollmalı:)
bence bu kadar stress yapacagına canım gidin bir kontrole.yapılması gereken birsey varsa ne kadar erken baslasanız o kadar iyi.
ayy canım alemsin valla.çok güldüm.ben de iki ayrı erkek dr a gittim.artık alıstım maalesefherhalde onlar bizi farklı gözle görmüyorlardır...diye umut ediyorum...:)bu arada eviniz de hayırlı olsun darısı basımıza.eşinde mi öğretmendi...
ha birde birsey sorucam kızlar size.şimdi bizde zaten istisnasız iki günde bir ilişki oluyor.bebk için tabii.o nedenle bana bu ovulasyon testleri gereksiz geliyor.sadece stresse sebep olur gibi gelio.zaten sperm 48 saat yasıosa sadece yumurtanın 24 saat yasaması sıkıntı ama o da denk gelir bir sekilde herhalde.brde su var ben polikistigim her ay yumurtlamıyorum zaten55gündür süren kanamam sona erdi.artık biz de başlıcaz calısmalara yeniiden.uzuuun bir ara oldu:)özellikle eşim için
kızlar ya burda bir yağmur bir yağmur sormayın eve gelene kadar resmen sırılsıklam oldum neyseki bugün cuma 2 gün tatilim var sizde ne var ne yok bugün fazla giremedim ama görüyorumki sizinde vaktiniz olmamış neyse ilerleyen saatlerde görüşürüz.
valla kaçamk okuyabiliyorum k.validemler içerdebercesteeem sen merak etme sen yokken ben topige bekcilik yapiyorum yanliz ,,kimsecikler bisey yapamaz
kasiklarim dunden beri agriyor ara ara ve akintimda artis var ,,,az once ovu testi yaptim negatif ,,ilac mi yapti acaba ??,ama erken yumurtlicam bu ay gibi,, oyle hissediyorum ,,,
yarin cevap yaz bana..kiz ben hani 12 ci gunu yurtluyorum ya her ay iste o gun bende acayip sanci oluyo kasikta ve bu durum 3 4 gun surer ,,,adet sancisindan da beter oluyorum bu durumu anlamadim gitti doktorlarda pek anlamadi yumurta catlarken rahime dokulen sivi agri yapiyo dediler ve yumurtalarin olmasi gerekenden daha buyuk uruyor dedi bekli zor catladigindanda olabilir dedi neysem
imdaaaattttt ,,sana sorum su ,,ben simdi bu ilaci ictim ya bugun ,3cu gun oldu iceli ve bugun hemen hemen o agrilar hafiften basladi ,kiz erkenmi yumurtlicam ne???????
sendede oldumu boyle diye soracaktim...bende seni iyice klomen doktoru yaptim ha kikikikiiikiii
selam hayaliiiiim. klomen doktorun geldiiiiiii. canım aynen öyle klomen yumurtalıkları harekete geçiriyor. yani bir kaç yumurta birden büyüyor. o da yumurtlamaya benzer kasıkta ağrı yappıyor. ben bu kullanışımda 2-3 gece ağrıdan uyuyamadım. daha yumurtlamıyorsun yani yumurtan büyümeye devam ediyor.
canım sıkma kendini. inşallah gelecek bu ay bebişler. şimdi hangi günler ilişki yapabildiniz? iğneyi pazartesi kaçta yaptın? bi de kanama olabilir yumurta çatlarken. ilişki bir sorun oluşturmaz.benim dün gece olamadıçatlatma iğnemi pazartesi oldum
salı ilişki demişti benim kanamam oldu
acaba yumurta çatlarken hafif kanama olur demişlerdi ondan mı dedim dün biraz arttı eşim de bugün dilenelim dedi
artık benim şey herşeye kanar oldu
inşallah bebiş geliirde kurtulurum sıkıntılardan
canım benim yaa valla sizleri çook seviyorum. bu forumda şimdiye kadar karşılaştığım en sıcak grup:)canım benim sen bize meraba ben iyiyim de bize o bile yeter
seni yormak istemem ben kendi adıma işte zaten çok yoruluyorsun
daha teyze olacağız biz
canım ovulasyon testleri b hcg ye duyarlıdır. çatlama iğnesi de b hcg içerdiğinden hemen pozitif yapmıştır.kizlar igneden yarim saat sonra ovu testi yaptim pozitif cikti. hemen yarim saatte etki yaparmi ki? yada igneyi bosuna olmus olabilirmiyim?
hadi inşallah o yumurtayı tam hedeften vuracaksınız:)ben gelene kimse kalmamis yaa. ultrasonda bakti kadin 4 tane yumurta olmus ama bi tanesi ise yaricak. en buyuk 26mm digerleri sadece 11uzuldum duyunca ama napalim bunada sukur. ilk sefrede 2 buyuk vardi bir kucuk. vucut alismaya basliorda olabilir dedi doktor. igne istermisin dedi bende isterim dedim:) biraz once esim igneyi yapti artikin sabah baslariz calismaya ins:)
hosgeldin klomen doktorum hahahahakiz bende zaten agri ilacsizda oluyor, hemde o bicim kivraniyorum her ay ,tabi bu durum son 1 senedir cikti ortaya..
o ayri
bu ay biraz olmasi gerekenden erken basladi sinyal vermeyede ondan sordum ilactanmidir diye ,,ayyy saol askim ya cevap icin .mucuk
sen nasilsin orkidem ne yapiyorsun ???
iyiyim hayatım. ne olsun. haftanın yorgunluğunu çıkarmaya çalışıyorum valla. yarın ultrasona gideceğim. bakalım ne olmuş.
merabayın kızlar. napıyonuz? ben de azıcık kocama ilgi gösterdim geldim. bi yandan yalan dünya izliyorum.
benim yatılı misafirlerim geldiler ( k.validemler)
sofrayı kurmam lazım mucckk
nasil ne olmus ben pek anlamadim senin 4 yumurtan olmustu ,,,tr de kontreller ne guzel yaa simdi ne olucakmis hangi kontrol bu??hihiii ..ins bir kiz bir oglan olmustur...ama erken degilmi bat 4 haziran senin
evet canım 4 yumurtam olmuştu. burada 2 günde 1 ultrasonda bakıyorlar. yumurta belli bir ölçüye gelince çatlama iğnesi vuruyorlar çatlatıyorlar ya da çatlamak üzere olduğunu söyleyip sık ilişkide bulunun diyorlar. ben kaç mm olduklarını merak ediyorum yavrucuklarımın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?