Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

boşşver takma kafana benim kuzeim 6 aylık evli 4 aylıkk hamilee ben kendimi ataym ozman pencereden :44:

amann evet yaa olur nasılsa inş yanii(eşim de diyo kı bende sorun mu var acaba ayy canımm yaa:))bende dedim belki bende vardır.1 ay daha deneyeceğim sonra dr gitcem.ablam hamile dıyokı ayda bı kere yapıyorum onda da hamıle kalıyorum diyo:)))

inş canımmm benimm.

tamam şimdi eşimin yemeğini hazırlıyorum yemeği yedıkten sonra burdayımm kızlarrrrrrrrrrrr:)))))))))))

Allah dert verip derman aratmasın canım
bizim imtihanımızda bu inşallah başarıyla vercez ve bebeğimiz bizimle olacak canım

boşşver takma kafana benim kuzeim 6 aylık evli 4 aylıkk hamilee ben kendimi ataym ozman pencereden :44:

Benim komsumun kizida ekimde evlendi ve agistosda dogumu var ve benim dusuk yaptigimla arada iki hafta vardi ve gecen hafta arkadasim bendeydi. Komsumda torununa aldigi kiyafetleri ona gostermek icin geldi olurmu olmazmi diye. Orada biraz uzuldum ama neyse bazen insanlar dusuncesiz oluyor yada ben cok ince fikirliyim

ben ilk doktra gittğimdee 7 aydır korunmuyrum demiştim doktor bana 1 sene korunmasız gebe kalamassan ozman tahiller falan yapıyruz demişti.yine de sen bilirisin ama cok erken değilmi daha 3 aydır deniyrsnz sen bizi takip et tavsiyelerimiz yap sonrası allah kerim

yaa ben kızıyorum böyle insanlara ama bazılarıda ne yazıkki bilerek yapıyo
Allah gelecek bebeğe sağlık versin inşallah tamam torunu inşallah doğar ve hayırlı olurda
yaşıyoruz ve sınav devam ediyo yapılan herşeyde bi şekilde cezasız kalmıyo

Benim gorcemimde iki kizi var ne zanan istediysem hemen oldular diyordu. Sanslilar

heyecanını paylaşmak için gelmiştir yanına belki seni üzceğini o an düşünememş olabilir umarım artniyetli yapmamşıtır

Dort bes cesitmi masallah yaww bazen bir cesit yapiyorum ben. Benimki zaten pazartesileri sadecek evde oyuzden buaralar pek rahatim

heya 3 gun önce 5 ceşit yemek vardı bugunde 2 ceşit vardı 3. de yaptırdı benimki aama yinede laf söylemem lazım kocama benim kaynım dünden kalan yemeği hayatta ağzına sürmezmişş ama allaha şükür öyle bi derdim yok evimizde

Herkese mrb kizlar esim grip oldu sonunda adama sattım çok ağır geçiyor gribi sabah ateşi vardı oksuruyor göğsü ağrıyor bide asiri derecede ter dokuyor ne yapsam iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…