mrb kızlar sayfa çok uzun konuyu tam okumadım ama bende 3 aydır korunmuyorum ama hamıle kalamadım bi turlu((günlere denk getirmeden olmuyor mu acaba??
Merhaba canim , her sey allahtan siz calismalara devam edin insallah allahin izniyle bebisinde gelir.
hoşgeldin canım
yumurtlama günleri önemli
ama adetin bittiği gün bile yumurtlayabilirsin canım en güzeli
gün aşırı yapmak son adet tarihin ne peki
kızlar ben birazdan gelirim şimdilik öpüldünüzzzz..
teşekkür ederim..1 ay daha deneyeceğim
Insallah tez zamanda gelir bebisinkac yasindasin canim?
herkese iyi akşamlar.ya şu ilk sayfayı düzenleseniz iyi olmazmı?batı geçmiş olanlar silinse.yeni batlar yazılsa ne iyi olur.benim batım 12 temmuz eklerseniz sevinirim.
mrb kızlar sayfa çok uzun konuyu tam okumadım ama bende 3 aydır korunmuyorum ama hamıle kalamadım bi turlu((günlere denk getirmeden olmuyor mu acaba??
merhaba hülyacım bat geçen arkadaşlar gelip batını söylemiyor
ve bende sonradan gelip kendilerini listede görmezlerse üzülürler diye düşündüm
sileriz tabiiadet geldi galiba üzülme inşalllah bu son olur canımd BEBİŞİN GELİR
canım bizde 11 aydır korunmuyrduz bizimde olmadı bu sayfadaki arkdşlarımızda hamile kalmak için ugraşıp duruyruz aramıza katıl sende bizim tecrübelerimzden faydalan bak burası tam stres atma yeri katıl bize hayatını yaşa :88:
26 yaşındayım.geç mii yaa????
çookk sevinirimm:)))ama çok üzüldüm bu ay olacakmış gibi hissetmiştim.benden sonra evlenen bi komşumuz var annemlerin binasında kız hamıle hemde ılk geceden olmuş.nasıl olurr yaa.istemeyen herkeste hamıle...
çookk sevinirimm:)))ama çok üzüldüm bu ay olacakmış gibi hissetmiştim.benden sonra evlenen bi komşumuz var annemlerin binasında kız hamıle hemde ılk geceden olmuş.nasıl olurr yaa.istemeyen herkeste hamıle...
evet canım adet geldi geçti.çalışmalara başladık.adetim biteli 2 gün oldu.geçen ay ovulasyon günlerinde çalışma yapmıştık bu ay gün aşırı hergün inş.ovulasyon günündede daha sık inş.
geçen ay çok ümitliydim olmadı çok üzüldüm.
Canim bizde uzun zamandir ugrasiyorUz. 2sene oldu gecen kasimda bir dusuk gecen ayda kimyasal gebelik ve bu ayda pizitif bir testbende cok pozitiftim umidimi kaynetmedim hep dua ettim her ay yeni bir umitti benim icin ve haftaya sevincimizi tam yasiyacagiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?