Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

mrb kızlar sayfa çok uzun konuyu tam okumadım ama bende 3 aydır korunmuyorum ama hamıle kalamadım bi turlu((günlere denk getirmeden olmuyor mu acaba??

hoşgeldin canım
yumurtlama günleri önemli
ama adetin bittiği gün bile yumurtlayabilirsin canım en güzeli
gün aşırı yapmak son adet tarihin ne peki

herkese iyi akşamlar.ya şu ilk sayfayı düzenleseniz iyi olmazmı?batı geçmiş olanlar silinse.yeni batlar yazılsa ne iyi olur.benim batım 12 temmuz eklerseniz sevinirim.

herkese iyi akşamlar.ya şu ilk sayfayı düzenleseniz iyi olmazmı?batı geçmiş olanlar silinse.yeni batlar yazılsa ne iyi olur.benim batım 12 temmuz eklerseniz sevinirim.

merhaba hülyacım bat geçen arkadaşlar gelip batını söylemiyor
ve bende sonradan gelip kendilerini listede görmezlerse üzülürler diye düşündüm
sileriz tabii adet geldi galiba üzülme inşalllah bu son olur canımd BEBİŞİN GELİR

mrb kızlar sayfa çok uzun konuyu tam okumadım ama bende 3 aydır korunmuyorum ama hamıle kalamadım bi turlu((günlere denk getirmeden olmuyor mu acaba??

canım bizde 11 aydır korunmuyrduz bizimde olmadı bu sayfadaki arkdşlarımızda hamile kalmak için ugraşıp duruyruz aramıza katıl sende bizim tecrübelerimzden faydalan bak burası tam stres atma yeri katıl bize hayatını yaşa :88:

evet canım adet geldi geçti.çalışmalara başladık.adetim biteli 2 gün oldu.geçen ay ovulasyon günlerinde çalışma yapmıştık bu ay gün aşırı hergün inş.ovulasyon günündede daha sık inş.
geçen ay çok ümitliydim olmadı çok üzüldüm.

çookk sevinirimm:)))ama çok üzüldüm bu ay olacakmış gibi hissetmiştim.benden sonra evlenen bi komşumuz var annemlerin binasında kız hamıle hemde ılk geceden olmuş.nasıl olurr yaa.istemeyen herkeste hamıle...

boşşver takma kafana benim kuzeim 6 aylık evli 4 aylıkk hamilee ben kendimi ataym ozman pencereden :44:

istemesen olur zaten.benimde 2 buçuk yaşında bir oğlum var.2. yi istiyom bakalım mayısta olmadı.mayısı beklemiştim çin takvimine göre mayıs kız ayı.haziran erkek hayırlısı bakalım.
ilk çocuğumda istediğim ilk ayda hamile kalmıştım.bu öyle olmadı.bilseydim daha erken başlardım.

kızzz bende senin gibi üzülüp ağlıyordumm ama burdaki arkdaşlarla dertleştikce onlarn daha zorlu hamile kalma cabalarını okuyunca kendime kızıyorumm onları da bu sıknıtyı kaldırabildikleri icin kutluyrumm senkatıl bize hel ebide haydar ablamız gelsinn hic sıknıtı kalmaz bide 517 yada 527 sayfada pozisyonlar var onlar ıbi oku derim

Canim bizde uzun zamandir ugrasiyorUz. 2sene oldu gecen kasimda bir dusuk gecen ayda kimyasal gebelik ve bu ayda pizitif bir test bende cok pozitiftim umidimi kaynetmedim hep dua ettim her ay yeni bir umitti benim icin ve haftaya sevincimizi tam yasiyacagiz insallah

olsun canım inşallah gelecek bebişlerimiz
üzülmee olur mu

rabbim seni ve bebeğini korusun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…