bercesteeeee 100 daha okudum cicim kaç oldu buarada okunacak çok mu....
heya 3 gun önce 5 ceşit yemek vardı bugunde 2 ceşit vardı 3. de yaptırdı benimkiaama yinede laf söylemem lazım kocama benim kaynım dünden kalan yemeği hayatta ağzına sürmezmişş ama allaha şükür öyle bi derdim yok evimizde
Yemek konusundada kolay benim ki ya. Herseyi yemez ama arada bi yaparsamda genede yer sagolsun. Gecende melemen yapmistim buna ne kattinki sen salcami degisik bisey var bunda.bundan sonra kahvaltilar senden dedim Aldim tavayi yemek zoru da degilsin diger seylerden ye dedim. Sonrada kendi kalkti aldi tavayi simdide canim cekti dedi ve bi guzel yedi. Aksamda yemekte cok guzel olmus yemekler deyince hele bi guzel olmus deme ac kalirsin vallahi dedim.
amin canım dr ne zaman çağırdı peki tekrar
inşallah bebişlerimiz gelecek iremcim senin için dua edecem
ama durum olumsuzsa da elden bişey gelmez hep daha kötüsünü düşünüp
hamd edecez ve zamanın gelmesini bekleyecez emin ol birçok olumsuzluk yaşayarak buraya gelmiş
birisi olarak söylüyorum bunları
çünkü kimyasal bbek kötü ama bir adım sonrası bebeeeekkkk canım isyan etme imtihandayız çünkü unutma
Herkese mrb kizlar esim grip oldu sonunda adama sattım çok ağır geçiyor gribi sabah ateşi vardı oksuruyor göğsü ağrıyor bide asiri derecede ter dokuyor ne yapsam iyi gelir
canım duamız bitti yarın yapcak duasın berceste
korkulur senden kızanam ben öyle desem herif sonraki yaptğım yemeği yemez kendi yapar ama benimkinde bi yemek yapar en basitinden salata yani yemede yanında yat öyle mi tatlı olur herifin elinden bal damlyr sankimm kocam diye söylemyrm yanlış anlaşılmasın
pazartesi tekrar kan testi ama bu yükselmeyle yine 1000 i bulmaz diye düşünüyorum açıkçası korkumu tam anlatamadım galiba benim korkum aldırmak değil yani dış gebelik kimyasal vb. nedenden aldırmaktan çok olur ama sıkıntılı olur diye korkuyorum. ben o yükü taşıyamam gibi geliyo(...
geç söylemeyim diye önce mesaj yazmıştım geçmişi görünce anladım (utanan bir surat yapmak isterim ama numarasını bilmiyorum keratanın)
var yaa hala inanamıyorum evet geç döllenmiş
peki adet söktürücü içtin mi yoksa
ılık suya limon grbin karabiber bal oda iyi gelir ateşe öksürüğeBir cay kasigi zencefil bir tatli kasigi bal biraz limon ve yarim su abrdagindan biraz fazla kaynak su. Oksurugu faalan iyi geliyor. Gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versin.
senin hamişliğin ezber bozan bir hamişlik artık sen ne dersen inanırım canım
bebeği ben değil eşim taşıyacak de onda inanırım
resmen kahkaha attırdın bana evde yazdığını eşime de okudum...
çağır eve gelsinlerde gün filan yapın diyor
ben ilk doktra gittğimdee 7 aydır korunmuyrum demiştim doktor bana 1 sene korunmasız gebe kalamassan ozman tahiller falan yapıyruz demişti.yine de sen bilirisin ama cok erken değilmi daha 3 aydır deniyrsnz sen bizi takip et tavsiyelerimiz yap sonrası allah kerim
:2: :13: :18: :26: :44: fikir versin diye denedim ama yoruldum da bu arada 11 in bir anlamı yokmuş
benim herife 4 5 ceişt yemek yapınca ağızını bıcak acmaz 2 ceişt olunca vır vır da vır vır konuşur deli oluyorum yabugnde 2 ceişt ye ne var yani
Bir cay kasigi zencefil bir tatli kasigi bal biraz limon ve yarim su abrdagindan biraz fazla kaynak su. Oksurugu faalan iyi geliyor. Gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?