Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ilk sayfaya bak bi sürprizim var sana
ben çıktım akşam görüşürüz yine gelirim kızlar işlerim var

Ay kendimi orda gorunce cok duygulandim ya. Bana burasi sans getirdi gercekten burada tanistigim insanlarin cok dualarini aldim. Allah herkesten razi olsun. Dualarimizla bibirimize destek en guclusu. Hepmizin dualari kabul olsun.

burda randevu alıyonn sezaryan icin sonrada bebişi kucağına alıyon o şekildeydi..ben evde doğum yapmak istiyrummmmmmmmmm

Burda hersey normal ise sen aeciyorsun evdemi hastahanedemi diye. Dogumdan sonra evine hemaire geliyor. Dokuz gun boyunca h
Senle hem bebekle hemde evinle vede evine gelen misafirlerle ilgileniyorlar. Evinde kalmiyor ama gidi geliyor. Sen para odemiyorsun sgortanin seviyesime gorede dahada uzun kalabiliyormus.

rümeysa sen hiç okudun mu 50 tane demiştin okuycam diye kalan 144
rümeysa okuyacaksan 50 tane sen horstensia 50 44 de ben okuyup bitirelim karışıklık olmasın olmaz mı

kızlar iyi akşamlar ne yapıyorsunuz..şuan ezan okunuyo allah hepimizin dualarını kabul etsin..AMİİİNNN..

aminnn,,,nasılsın iyimisnnn bizde duamızı bitirmeye calışıyorduk

bugün biraz daha iyiyim cnm ne olsun işte yarın adet yapıcı ilaca başlıyorm..sonra memleketin yolunu tutup bu sefer orda denicem aşılamayı kocişten bi süre ayrı kalacam ama bebiş için ikimizde katlancaz artık..o aşılama günü gelecek sonra birlikte evimize döncezz.. :) busefer umutluyum ve mutluyum allahım hayırlısıyla sonunu getirsin innnnnşallllahhh..amiiiinnn..

94 kaldı bende okuyorum 44 tane şimdi
rümeysacım eğer dualarım dersen istersen sen duala canım
diğer arkadaşlarda sağolsun ağızlarına sağlık ama senin emeğin çok
istersen tabii canım hani kaçıyormuş gibi düşünme yanlış anlaşılmaktanda korkarım

bu zorla yolda rabbim yar ve yardımcınız olsun.ben yumurtalık takibi yaparken bile umudum kırılıyrodu ama sizin gibi insanları gördükce kendimi kızıyorum ve sizi yürekten kutluyormm.hayırlısı olsun yüce rabbim sizi cok fazla bekletmez inşallhh..

canım ben hic bilmem ki nasıl duası yapılır ama öğretirim dersen seve seve yaparım..hem sen beni mi var yanlış anlaşılcakbişey yok herkesin emeği var rüce rabbim inşallah kabul eder bebek bekleyenleri cokbekletmez inşallah

çok saol arkadaşım..bende kendi kendime diyorum 3 sene dayandın biraz daha sabret az kaldı galiba zafere yaklaşıyormuşum gibi hissediyorum :)

ben akşam namazını kılcam eksik kaldysa yazarsın canım hadi gelcem yien kaybolman bizim herif uyyur sözde dışarı cıkcaktık :87:

mrb kızlar sayfa çok uzun konuyu tam okumadım ama bende 3 aydır korunmuyorum ama hamıle kalamadım bi turlu((günlere denk getirmeden olmuyor mu acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…