ilk sayfaya bak bi sürprizim var sana
ben çıktım akşam görüşürüz yine gelirim kızlar işlerim var
burda randevu alıyonn sezaryan icin sonrada bebişi kucağına alıyon o şekildeydi..ben evde doğum yapmak istiyrummmmmmmmmm
Berceste 200 tane okurum demiştim ya bitti canım
Beceste Bende 150 sini alayim canim.
rümeysa sen hiç okudun mu 50 tane demiştin okuycam diye kalan 144
rümeysa okuyacaksan 50 tane sen horstensia 50 44 de ben okuyup bitirelim karışıklık olmasın olmaz mı
kızlar iyi akşamlar ne yapıyorsunuz..şuan ezan okunuyo allah hepimizin dualarını kabul etsin..AMİİİNNN..
aminnn,,,nasılsın iyimisnnn bizde duamızı bitirmeye calışıyorduk
bugün biraz daha iyiyim cnm ne olsun işte yarın adet yapıcı ilaca başlıyorm..sonra memleketin yolunu tutup bu sefer orda denicem aşılamayı kocişten bi süre ayrı kalacam ama bebiş için ikimizde katlancaz artık..o aşılama günü gelecek sonra birlikte evimize döncezz.. :) busefer umutluyum ve mutluyum allahım hayırlısıyla sonunu getirsin innnnnşallllahhh..amiiiinnn..
94 kaldı bende okuyorum 44 tane şimdi
rümeysacım eğer dualarım dersen istersen sen duala canım
diğer arkadaşlarda sağolsun ağızlarına sağlık ama senin emeğin çok
istersen tabii canım hani kaçıyormuş gibi düşünme yanlış anlaşılmaktanda korkarım
bu zorla yolda rabbim yar ve yardımcınız olsun.ben yumurtalık takibi yaparken bile umudum kırılıyrodu ama sizin gibi insanları gördükce kendimi kızıyorum ve sizi yürekten kutluyormm.hayırlısı olsun yüce rabbim sizi cok fazla bekletmez inşallhh..
94 kaldı bende okuyorum 44 tane şimdi
rümeysacım eğer dualarım dersen istersen sen duala canım
diğer arkadaşlarda sağolsun ağızlarına sağlık ama senin emeğin çok
istersen tabii canım hani kaçıyormuş gibi düşünme yanlış anlaşılmaktanda korkarım
ben akşam namazını kılcam eksik kaldysa yazarsın canım hadi gelcem yien kaybolman bizim herif uyyur sözde dışarı cıkcaktık :87:
mrb kızlar sayfa çok uzun konuyu tam okumadım ama bende 3 aydır korunmuyorum ama hamıle kalamadım bi turlu((günlere denk getirmeden olmuyor mu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?