Canım bal ve zencefil yokk
neden kusura bakayım.korunmadık yanı hap ya da pr.. kullanmadık..yanı yazamadım açık ama eşim korundu.4 ay
Ay keske yaa bende ikiz isteyenlerdenim
Canım ben Türkiye'de değilim unuttun mü?
Market yakinasa zencefil bayagi etkili balda yumusatir icerisini
şu an ki durumum bilinçli ve isteyerek yapılan bi hareket değildi ama anladım ki bilinçaltımda çok istiyormuşum dualarına o kadar içten amin diyorum ki anlatamam .........
slm arkadaşlar.. havadis var mı?
ben bildiklerimi sana elmdn geldince yazayım.. doktorum bebek icin adetin1,gunünden itibaren saymaya başladı 10,gün ile 20,gün arası carpışın ama bi gün carpış bi gün dinlendedi
517 yada 527 sayfayı oku,,
carpışmadan 1 saat önce birer acı kahve icin.
carpışmadan sonra belinin altına cok kalın olmayan yastık koy ve 1 saat kalkma.
biliyurm ama o anlamda mı syöledin ondan emin olamadım..anam gripin nasıl yok yavv bende yurtdışına taşıncam bu yabancılar insanların a bayağı değer veriyr ya
benim de adetim geçtiğinde ilaç kullandım ya adet olayım diye olamadım falan nasıl bunalımdaydım anlatamam o dönem bir düğüne gitmiştik pistte minik bir kız vardı geldi karşıma oynuyoruz ama benim kafam alllak bullak oldu ağlamamak için dudaklarımı ıssırdım yemin ederim...
son dönemlerde eşimin pek çok arkadaşı bebek bekliyordu hatta artık bana anlatmamaya başlamıştı çünkü her hamile haberinde gözlerim doluyordu...
rabbim tez zamanda seni de kavuştursun yavruna
Canım ben Türkiye'de değilim unuttun mü?
başımla beraber canım....
bende seni beklerim giresuna yolun düşürse..evimde kaleye balkonda otuururdenize karşı manzaraya karşı kahveelerimizi yudumlarızz
doktora gittim bugün.klomen kullanmıştım. reglim 2 gün önce bitti. yumoşlar 15 mm 2 tane 11 mm 1 tane... :) hiç yumoş olmayacak diye korkmuştum :)
Canım Polonya'da yasıyorum turk marketi yakın değil
benim de adetim geçtiğinde ilaç kullandım ya adet olayım diye olamadım falan nasıl bunalımdaydım anlatamam o dönem bir düğüne gitmiştik pistte minik bir kız vardı geldi karşıma oynuyoruz ama benim kafam alllak bullak oldu ağlamamak için dudaklarımı ıssırdım yemin ederim...
son dönemlerde eşimin pek çok arkadaşı bebek bekliyordu hatta artık bana anlatmamaya başlamıştı çünkü her hamile haberinde gözlerim doluyordu...
rabbim tez zamanda seni de kavuştursun yavruna
hadi inşallahhh hayrılısıyla döllenirler,,tekrar gitcenmi yumoşunu baktırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?