Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ooooo...ben şimdi o sayfaları okuyacağımm..neler var yaa bizim annelerimiz nasıl yapmışlar bizleri yaa.kayınvalıdem tam 8 tane doğurmuşş.hayatta olsaydı ona sorardım:

eskiden herifler yanaştımı hayır deme şansı varmıydı analarımızın.eskiden bu kadar hormonlu yiycekte yoktu..o yüzden catır catır doğurdular...

Bende bugün adet oldum:/ Bu ay soğan kürü deneyeceğiz bakalım. Aynı anda bal-tarçın-çörekotu da yapsam zararı olur mu ki.

HATTAH arkadasım senin herhangi belirtin varmi???????

Canım benim şuan hiçbir belirtim yok.Yumurtlama günümden 4 gün sonra 1. gün hafif kahverengi akıntı bir kere.2 gün peçeteye gelen pembemsi akıntı o da bir kere birdaha bir şey yok.Hamilelik adına hiç yok.Adet öncesinde(1 -2 gün önce) çok akıntım oluyor yumurtluyorum gibi hep ıslak şuan da öyleyim..Birde alt tarafımda bir ağrı oluyor ertesi gün hasta oluyorum genelde 26 yada 27 günde bir oluyordum geçen ay 4 gün gecikti oda aşırı stresliydim ondan oldu.yarın yada cumartesi kırmızıları beklemiyorum inşallah.Sanki hamileyim bunda olmasa da bir dahaki ay olacağımı umuyorum.İNŞALAHH

arca senin kırmızılar geldi mi?

hayır cnm gelmedi elabebeğe bakaraktan hala biraz ümidim var ama yarın adet yapıcı ilaca başlıyorum sonra adanaya gidecem ailemin yanına orda dr a gidecem kocişten ayrı kalacam ama bebiş için ikimizde katlanacaz oda aşıma günü gelecek sonra evimize dönecez az çok biliyosun bu meslekte yumurta takibi yaptırmak zor hele bide asayişçi olunca izin alması sıkıntı oluyo..umarım senin yumoşlar tutar 2 olur innşalllaaaaahhhh :)

Canim gecen ay bende esimle arkadasina gitmistik arkadasinin ufak kizi buda anne buda anne geldi banada buda anne dedi bende anne degilimki dedim cok kotu oldum gozlerim doldu. Anladilar tabi ama baska seylerle ilgilendim hemencik topladim
Kendimi.

kıslarrrrrrrrrr hepinize iyi gecelerrrrr...bende çamaşır asmaya gidiyorumm.şu adetim bitsin biran oncede bebiş için yine çalışmalarıma hızla devam edeyimmbirde doktorlar sigara içmeyin diyor mu ???

bi kere en azından anne adayıyız hem bence çocuklar hissediyor da söylüyor

cnm bence sen hamilesin arkadaşımdan bildiğim kadarıylada yaşadığın şey yerleşme kanaması ondada böyle olmuş hayırlısı ama bence hamilesin dikkat et ağır iş felan yapma :)

YASAMIM.
canim gecmis olsun esinede.insallah bundan sonra dogum icin gidersiniz hastaneye
baska ne var ne yok nasilsiniz kizlar.yeni haber varmi:26::26:

Yaşamım gecmis olsun canım Allah şifa versin

canim esin icin gecmisler olsun ,,ins tez zamanda toparlanir vee yine dolu dolu carpismalar gerceklesir kikiki
cok sagolun arkadaslarrrr allah razii olsunn.ben bu ay olmazsa onumuzdeki aya bisi yapamayacam buyuk ihtimal cunku esim agir antibiyotikler aliyorr vee migde ilaclari kullaniyor istesekte olmaz herhalde(

canimmm cok gecmis olsunn ucuz atlatmissinizz...bende hastanede okudum canim 144taneee kusuratlari tamamlayim bari dedimm
simdi evde cok yogunum sim icin gelen giden cok ama okuyabilirsem yazarim yinee

inşallah elabebek gibi olur seninki de.. :) aşılamaya gerek kalmaz.. benimde bakacaz cumartesi gelcek eşim. çok yoğunlar.araziye gitme durumlar çok. o yüzden nöbet çok adam az yani eve gelmeme durumuda çok. inşallah çarpışmalar çatlama zamanına denk gelir.. :)

umut dünyası işte:/ burnumu tıkayıp gözümü kapayıp içerim gitsin. yeterki işe yarasın

cnm soğan kürü genelde rahimde iltihaplanma varsa die içiyolar ben içtim hiç bi faydası olmadı ama çörekotu tarçın bal karışımını içtim o ay kendiliğimden adet oldum yumurta oluşmasını sağlıyomuş..buay bi arkadaşım tüp bebek yaptırdı onada söyledim ye die 1. ve 2. tüp denemesinde 11 yumoşu oluyodu şimdi yiyince 17 sinden 15 i döllenmiş 2 tanede transfer ettiler bu demek oluyoki kaliteli yumurta olmasınıda sağlıyo..bence dene derim bu ay aşılama yaptırıcam bende tekrardan yicemmmmmmmmmmmmm...

göğüs ucunda hassasiyet var ama ben adet olduğumda bunun 10 katını hissederdim

göbeğin biraz altında sertlik var usg de zaten kese ordaydı

en belirgin belirti gaz gaz gaz

Evet asiri derecede bendede gazvar ya hele gece yattimmi sabaha kadar geliyor tutabilene ask olsun yani o derece. Bak gene geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…