ooooo...ben şimdi o sayfaları okuyacağımm..neler var yaa bizim annelerimiz nasıl yapmışlar bizleri yaa.kayınvalıdem tam 8 tane doğurmuşş.hayatta olsaydı ona sorardım:
eskiden herifler yanaştımı hayır deme şansı varmıydı analarımızın.eskiden bu kadar hormonlu yiycekte yoktu..o yüzden catır catır doğurdular...
elabebek cnm hala belirgin bi belirti yaşamıyomusuunnnn???????????????
HATTAH arkadasım senin herhangi belirtin varmi???????
arca senin kırmızılar geldi mi?
benim de adetim geçtiğinde ilaç kullandım ya adet olayım diye olamadım falan nasıl bunalımdaydım anlatamam o dönem bir düğüne gitmiştik pistte minik bir kız vardı geldi karşıma oynuyoruz ama benim kafam alllak bullak oldu ağlamamak için dudaklarımı ıssırdım yemin ederim...
son dönemlerde eşimin pek çok arkadaşı bebek bekliyordu hatta artık bana anlatmamaya başlamıştı çünkü her hamile haberinde gözlerim doluyordu...
rabbim tez zamanda seni de kavuştursun yavruna
Canim gecen ay bende esimle arkadasina gitmistik arkadasinin ufak kizi buda anne buda anne geldi banada buda anne dedi bende anne degilimki dedim cok kotu oldum gozlerim doldu. Anladilar tabi ama baska seylerle ilgilendim hemencik topladim
Kendimi.
bende seni beklerim giresuna yolun düşürse..evimde kaleye balkonda otuururdenize karşı manzaraya karşı kahveelerimizi yudumlarızz
Canım benim şuan hiçbir belirtim yok.Yumurtlama günümden 4 gün sonra 1. gün hafif kahverengi akıntı bir kere.2 gün peçeteye gelen pembemsi akıntı o da bir kere birdaha bir şey yok.Hamilelik adına hiç yok.Adet öncesinde(1 -2 gün önce) çok akıntım oluyor yumurtluyorum gibi hep ıslak şuan da öyleyim..Birde alt tarafımda bir ağrı oluyor ertesi gün hasta oluyorum genelde 26 yada 27 günde bir oluyordum geçen ay 4 gün gecikti oda aşırı stresliydim ondan oldu.yarın yada cumartesi kırmızıları beklemiyorum inşallah.Sanki hamileyim bunda olmasa da bir dahaki ay olacağımı umuyorum.İNŞALAHH
Bende bugün adet oldum:/ Bu ay soğan kürü deneyeceğiz bakalım. Aynı anda bal-tarçın-çörekotu da yapsam zararı olur mu ki.
YASAMIM.
canim gecmis olsun esinede.insallah bundan sonra dogum icin gidersiniz hastaneye
baska ne var ne yok nasilsiniz kizlar.yeni haber varmi:26::26:
Yaşamım gecmis olsun canım Allah şifa versin
cok sagolun arkadaslarrrr allah razii olsunn.ben bu ay olmazsa onumuzdeki aya bisi yapamayacam buyuk ihtimal cunku esim agir antibiyotikler aliyorr vee migde ilaclari kullaniyor istesekte olmaz herhaldecanim esin icin gecmisler olsun ,,ins tez zamanda toparlanir vee yine dolu dolu carpismalar gerceklesirkikiki
selam kızlar
çok şükür ben geldim nasılsınız
ben biraz kötüyüm eşim dün zehirlendi
dün misafir gelecekti yemek yapıyodum sen kalk temizlik yap
çamaşır suyu nu tüm deterjanlarla karıştırmış
tuvaleti temizleyim demiş bana yardım ediyo güya
kokusu mutfağa kadar geldi bi baktım adam öksürmekten nefes alamıyo
hastaneye gittik çok kötüymüş yaaa ablam gelecekti biz onlara gittik misafirliğe
eve gece 12 de girdik her yeri yıkadım sabahta ben kötü oldum hala kokuyo evvv
siz ne yaptınız
hayır cnm gelmedi elabebeğe bakaraktan hala biraz ümidim var ama yarın adet yapıcı ilaca başlıyorum sonra adanaya gidecem ailemin yanına orda dr a gidecem kocişten ayrı kalacam ama bebiş için ikimizde katlanacaz oda aşıma günü gelecek sonra evimize dönecez az çok biliyosun bu meslekte yumurta takibi yaptırmak zor hele bide asayişçi olunca izin alması sıkıntı oluyo..umarım senin yumoşlar tutar 2 olur innşalllaaaaahhhh :)
bende istereemmmmm
umut dünyası işte:/ burnumu tıkayıp gözümü kapayıp içerim gitsin. yeterki işe yarasın
göğüs ucunda hassasiyet var ama ben adet olduğumda bunun 10 katını hissederdim
göbeğin biraz altında sertlik var usg de zaten kese ordaydı
en belirgin belirti gaz gaz gaz
hemşommmmmmmmmmmmmmmm yeterki sen iste ben yemenden kahve getirir kırmızı halılarla karşılarım seniiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?