Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bu cörek otu tarcın nasıl bişey bitki mi kaynatıp iciyrmsnz az bi ayrınıtılı yazabilirmn

ayy bileydim bende denerdim:26:15 tanesinin döllenmesi ne demek süper bişey yaa

bu cörek otu tarcın nasıl bişey bitki mi kaynatıp iciyrmsnz az bi ayrınıtılı yazabilirmn

şimcik cnm şöle olyor..normalde 10 günlük bi kür 12 yem. kaş. bal 12 silme tatkı kaşığı çörek otu 12 çay kaş. toz tarçın..çörekotunu havanda dövüyosun tüm olduğu zaman bağırsakları çizebiliyomuş o yüzden..sonra hepsini karıştırıp macun kıvamına geliyo zaten hergün 1 yem. kaş. adetin 2. günü başlayıp 12. gününe kadar yiyosun sabahları aç karnına yiyosun..sonra bırakıyosun çünkü fazla yersen çörek otu düşüge sebep oluyomuş..ama ben 3 er günlük taze taze hazırlayıp yiyodum

ben yeni üyeyim ve yeni hamileyim. Daha önce yazıldı belki biliyorsunuzdur ama bende çok şey okudum dinledim o yüzden bende etkili olanları paylaşmak istedim. Farkında olmadan yaptığım hataları gördüm. Öncelikle doktor polikistik over olduğumu söyledi hatta 3 doktor söyledi ama adetim düzenliydi o yüzden problem etmedim.Şunlara dikkat ettim;
-Ovulasyon zamanım belli değildi bunun için ovulasyon testleri var eczaneden bunlar çok etkili. Doktorum yumurtlama zamanım belli olmadığı için bana iki günde bir ilişki tavsiye etti. O güne denk gelmesi çok önemli
-Klasik bir yöntem annemde bana hamile kaldığında yapmış bende yaptım ve yardımı olduğuna inanıyorum. Boşalmadan sonra yarım saat bacaklarınızı havaya kaldırın kalçanız yukarıda dursun yani altına yastık koyun.
-İlişkiye girmeden önce ben hep genital sabunlarla temizlik yapardım ki bu yapılmaması gereken birşey. Bunu yapmayı bırakın ve sadece su ile temizlenin.
-ilişkiden sonra tuvalete uzun bir süre çıkmamaya özen gösterin.
-Sabah erken saatlerde mümkünse ilişkiye girin, ovulasyon gününüzü biliyorsanız o günden birkaç gün öncesine kadar ilişkiye girmemiş olun bu sperm yoğunluğu için önemli.

biraz uğrastırıcı anlasılan

hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin, allah sonunu getirsin sağlıklı bir şekilde..bende pko yum ama adetim düzensiz sen nasıl hamiş kaldın benimle paylaşırmısın ben 3 senedir istiyorumm

soğan kürünü daha çok pko ve kist problemi olanlar uyguluyor sanırım. okuduğum kadarıyla. ben düzenli adet oluyorum ama kistim var mı bilmiyorum. hiç doktora gitmedim henüz ama zararı da olmaz sanırım. sonuçta iltihabı söken bir şey

teşekkür ederiz bilgilerin icin bunları yazdık kafamızın bir yerine...bu arada hoşgeld

tadı nasıl peki

kürleri yaparken kendimizde nasıl bi sorun var onu bilerek yapmamız lazım.soğan kürü iltihap kist lere iyi geliyr dediğin gibi kuru incir yumurtalıkları tembel olanlar icin

hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin, allah sonunu getirsin sağlıklı bir şekilde..bende pko yum ama adetim düzensiz sen nasıl hamiş kaldın benimle paylaşırmısın ben 3 senedir istiyorumm

Çok saol canım amin inşallah hayırlısıyla doğar ve şnşallah senşnde bebişin olur. Bende 1 sene denedim 3 doktora gittim. 3ü de çok moralimi bozdu. En son aynı sorunu olan başka bir arkadaşım hamile kaldı onunda çok düzensizdi adeti, tüplerinde de sorun vardı. Doktorunu önerdi onun doktoruna gittim bu konuda uzman beni çok rahatlattı bu konuda ve o ay hamile kaldım. Zaten elini değdirdiğinin hamile kaldığını iddia ediyorlar. pko hemen hemen herkeste olan bir rahatsızlık ama bazı doktorlar fazla yapıcı olmaktansa yıkıcı olabiliyor. Doktor Sema Ovalı, Koşuyolu Medipol de. Tavsiye ederim eğer İstanbuldaysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…