Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

amin inş. cnm yok ben adanalıyım normalde ama şuan aksaraydayım tedavi için adana ya gidecem yarın adet yapıcı ilaca başlıyorum aslında günüm geçti 6 gün dün test yaptırdım kanda 0 çıktı oyüzden tekrardan aşılama için başlıcam işte..2. aşılama olacak bu sen normal yollamı hamile kaldın

normal yolla oldu, aşılama banada önerildi bende artık düşünüyordum ama gerek kalmadı. pko da doğum kontrol bir kaç ay kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalman muhtemel oluyor, bana öneren arkadaşım bu şekilde hamile kaldı onun çok düzensizdi.İnşallah hayırlısı olur ama sakın çok stres yapma tek sorunun buysa bu da sorun değil rahat ol

peki pko için dr lar herhangi bişe söyledimi yada ilaç felan verdilermi

adet düzensiliği var mı diye baktılar, her ay muhakkak birkaç gün öne kayar yada birkaç gün ileri gider ama birkaç gün düzensilik olarak görülmüyor bu sebepten ilaç vermediler,düzensiz olsaydı doğum kontrol kullanmam gerekecekti. Hamile olmasaydım direk aşılama öneriyorlardı hamile kalmam için

doğru yoldayım ozaman desene denemediğim şey kalmadı çünkü..bakalım hayırlısı kısmet

doğru yoldayım ozaman desene denemediğim şey kalmadı çünkü..bakalım hayırlısı kısmet

doğru yoldasın tabi inan. doğru zamanı gelince olacak birşey, pko olupta hamile kalan çok tanıdığım var, üstelik aşılama olursa ikizde olabilir sadece ikiz olsun diye aşılama yaptıranlar var inşallah kucağına alırsın bebeğini canım

inşallah cnm bana moral oldun çok saol..inan 3 senedir uğraşınca sanki olmayacakmış gibide geliyo bazen..benim etrafımda hiç yok pko lu o yüzden kendimi umutsuz vaka olarak görüyorum

inşallah cnm bana moral oldun çok saol..inan 3 senedir uğraşınca sanki olmayacakmış gibide geliyo bazen..benim etrafımda hiç yok pko lu o yüzden kendimi umutsuz vaka olarak görüyorum

tanıdığım 3 kişiden biri nerdeyse pko benim etrafımda ve bunlardan sadece biri daha çocuk sahibi değil çünkü evli değil o yüzden hiç umutsuz olma.
Benim için geç oldu yatıyorum artık, sormak istedğin birşey olursa muhakkak sor elimden geldiğince rahatlatmaya hazırım bu konuda seni

çok teşekkür ederim cnm iyigeceler bende çıkıyorum zaten..dualarını bekliyorum arkadaşım ..

1..kayinanayi postalayip kurtuldum cok sukur tey teyyy

2.sinavimi en yuksek puanla bitirmis ve okuldan simdilik kurtulmus bulunmaktayim tey teeyyyyy

3.kendime bi araba aldim, hic arabasiz kalmadim ama ,ilk kez sadece bana ait bir arabam oldu tey teyyyyy

4..dun sinav icin cok calisip giremedim bugunde coook temizlik yaptigim icin giremedim ,,bahar temizligi kayananin kokusunu :120:cikartim evden,,ohhh evim bastan asaga yikanip miss gibi oldu

5.Hersey hazir ,geriye bi bebisim eksik onu bekliyorumm,,.hadi gel artik......carpismalarada gun asiri olaraktan son gaz devam ediyorum

vee son olarak herkezi cok ozledim

Son düzenleme:
hayalimsin nasilsin? pek bi mutlu gordum seni

kiz zilli tam cikiyordum,,kimseyi goremeyince 2 saatir gecmise bakiyordum halada bitmedi,,,okuya okuya gozlerim yoruldu..

evet cok mutluyum bugun hemde coookk:90: sen nasilsin tatli siker ,kikiki

Son düzenleme:
esin baya caliskanmis cok gecmisler olsun,,,bu aralar herkezin eslerine biseyler oluyo,,allah beterinden saklasin..

Canım gecmısı okuyodum ,,sonuc kesınlestımı??? Gecmısten cıkamadıgım ıcın okumayı bıraktım..

Ama bana gore kesın ,,eger cıft cızgıyı gorduysen,tamamdır..

Senı cooook tebrık edıyorum,,allah annalı babalı buyutsun ,darısı bızlere canım..

iyiym cnm. sen yazmayinca ben de biseyler bakiyodum.ayri zamanlarda iki kere ovu testi pozitif cikti da. onla ilgili bisey var mi die baktim

iyiym cnm. sen yazmayinca ben de biseyler bakiyodum.ayri zamanlarda iki kere ovu testi pozitif cikti da. onla ilgili bisey var mi die baktim

BAK BAK biseyler bulursan banada haber et,,benim bugun 10 cu gunum normalde 12 ci gununde test yapmaya baslarim,,fakat kasiklarim agriyinca biraz merakimdan 9 cu gunu yatim positife benziyordu bugunde 10 cu gunu yaptim negatife benziyo,,:26:acaba erkenmi yumurtladim ben :26:9 cu gunude aksine carpimadik bugun carpistik ve 8 ci gunu carpistik,,,gun asiri gideyim dedim 9 cu gunu aksine bosa denk geldi yaww,,,tabi testtende emin degilim cunki ben normalde digital kullaniyorum,,bitmisti evde 2 tane dandik vardi onlari yaptim,,kafam karisti,,bazende yok yok diyorum daha baslamadi cunki benim o donem cook sancim olur hafif olmaz ,diye dusunuyorum,,,bakalim hayirlisi....

kiz bide dun ruyamda ultrasyonu izliyodum minacik bir fasulyeyi izliyordum pc de ve icimden ayyy bu benim bebisim nihayet geldi diyodum ,,

cok konustum kiz uzun oldu kikikikiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…