Çok saol canım amin inşallah hayırlısıyla doğar ve şnşallah senşnde bebişin olur. Bende 1 sene denedim 3 doktora gittim. 3ü de çok moralimi bozdu. En son aynı sorunu olan başka bir arkadaşım hamile kaldı onunda çok düzensizdi adeti, tüplerinde de sorun vardı. Doktorunu önerdi onun doktoruna gittim bu konuda uzman beni çok rahatlattı bu konuda ve o ay hamile kaldım. Zaten elini değdirdiğinin hamile kaldığını iddia ediyorlar. pko hemen hemen herkeste olan bir rahatsızlık ama bazı doktorlar fazla yapıcı olmaktansa yıkıcı olabiliyor. Doktor Sema Ovalı, Koşuyolu Medipol de. Tavsiye ederim eğer İstanbuldaysan
caglish normal yollamı hamiş kaldın??????????????? bide şikayetin neydi
polikistik over vardı ve ilaç kullanmadan normal yoldan hamile kaldım. hiç korunmadım.
amin inş. cnm yok ben adanalıyım normalde ama şuan aksaraydayım tedavi için adana ya gidecem yarın adet yapıcı ilaca başlıyorum aslında günüm geçti 6 gün dün test yaptırdım kanda 0 çıktı oyüzden tekrardan aşılama için başlıcam işte..2. aşılama olacak bu sen normal yollamı hamile kaldın
peki pko için dr lar herhangi bişe söyledimi yada ilaç felan verdilermi
adet düzensiliği var mı diye baktılar, her ay muhakkak birkaç gün öne kayar yada birkaç gün ileri gider ama birkaç gün düzensilik olarak görülmüyor bu sebepten ilaç vermediler,düzensiz olsaydı doğum kontrol kullanmam gerekecekti. Hamile olmasaydım direk aşılama öneriyorlardı hamile kalmam için
doğru yoldayım ozaman desene denemediğim şey kalmadı çünkü..bakalım hayırlısı kısmet
doğru yoldasın tabi inan. doğru zamanı gelince olacak birşey, pko olupta hamile kalan çok tanıdığım var, üstelik aşılama olursa ikizde olabilir sadece ikiz olsun diye aşılama yaptıranlar varinşallah kucağına alırsın bebeğini canım
inşallah cnm bana moral oldun çok saol..inan 3 senedir uğraşınca sanki olmayacakmış gibide geliyo bazen..benim etrafımda hiç yok pko lu o yüzden kendimi umutsuz vaka olarak görüyorum
tanıdığım 3 kişiden biri nerdeyse pko benim etrafımda ve bunlardan sadece biri daha çocuk sahibi değil çünkü evli değilo yüzden hiç umutsuz olma.
Benim için geç oldu yatıyorum artık, sormak istedğin birşey olursa muhakkak sor elimden geldiğince rahatlatmaya hazırım bu konuda seni
slm kızlar kimseler yok yine galibabende 4 mayısta oldum 2 haziranda olurum galiba
bende 32 yaşındayım
hayalimsin nasilsin? pek bi mutlu gordum seni
iyiym cnm. sen yazmayinca ben de biseyler bakiyodum.ayri zamanlarda iki kere ovu testi pozitif cikti da. onla ilgili bisey var mi die baktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?