Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

perim bu avatar resimdeki senmisin ?? ayyyy kendini nekadar cirkin boyamissin oyle kikikikiiiii cirkin

olur olurn. aslinda herkez bi koysa bi yarim saate olsa... birbirimizi gorsek ,,simdi ben seni siyah sacli beyaz tenli kivir saclar ,boy 165 gibi hayal ediyorum

valla tamm tuturdun... profilime bakmış gibisinn ama saçlarım siyah değil... kumrall.. arada sarııı yaptırıyorummm sıkılınca kumrala tekrar....

valla tamm tuturdun... profilime bakmış gibisinn ama saçlarım siyah değil... kumrall.. arada sarııı yaptırıyorummm sıkılınca kumrala tekrar....

valla girmedim ,,girmissemde inanki hatirlamiyorum ,,profillere pek bakmiyorum yaziyormuyduki

perim sayfalari yine cok karaladik valla gecmisten cikamiyorlar ,beni yakinda topikten atacaklar bu gidisle ,,,msn e mi gecsek muhahaha

Son düzenleme:
perim sayfalari yine cok karaladik valla gecmisten cikamiyorlar ,beni yakinda topikten atacaklar bu gidisle ,,,msn e mi gecsek muhahaha

yok ya atmazlarrr.... berceste... hoşuna bile giderr.... maksat zaten güle oynaya değilmiii.... sürekli hamilelikten bahsetmicez tabi kiiii
sen merak etme....

yok ya atmazlarrr.... berceste... hoşuna bile giderr.... maksat zaten güle oynaya değilmiii.... sürekli hamilelikten bahsetmicez tabi kiiii
sen merak etme....

biliyorum onun iyi kalbini ...kiz hakikatten profiline simdi girdim gecekten tam bingo helal olsun bana kikikikiii guzel oldugundan hic suphem yok

:))))) içine dogmuş o zaman.... 6 his kuvetli demek....

senin ailen nerde hayalimsin.... turkiyedemiii ???

annem babam sizlere omur...4 kiz 2 oglan kardesiz hepsi yurtdisinda yasiyor ,tr de pek kimsem yok,,ailenin en kucugude en tatlisida benim dermisim hihi

annem babam sizlere omur...4 kiz 2 oglan kardesiz hepsi yurtdisinda yasiyor ,tr de pek kimsem yok,,ailenin en kucugude en tatlisida benim dermisim hihi

Allah rahmet eylrsin canımm... benimde annem sizlere ömürr.. zorrrr...((

eminim öylesindirrrrr hiç şüpem yokkkkkkkkkkkkk bunaaaaa ...

benim kide çok merak ediyoo.... tamm teşeküllü çalışıyosunuz ha pesss diyoooo.....
sen kocişinle ilgilennn.... kıskanmasın..... :89:

hahahaha oylemi diyo kikikii evet cikacam zaten simdi,,,daha biz 1 yumurta 1 sperm yakalicaz bugun kikikii carsidanda bugun sexy biseyde aldim onuda giycem kikikiiiiii ,,inat ettim ben yumurtlama donemide olmazsa ,bu ay hep gun asiri olucak care yok

hee valla öle diyooo .....

:127: sadece giymeyle olmaz.... kalas gibi durma öle sakınnn :103: :82: ki ki kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…