- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
perim bu avatar resimdeki senmisin ?? ayyyy kendini nekadar cirkin boyamissin oyle kikikikiiiii cirkin
hadi beee.... deliiii.....
kizdinmiben sen sandim,,,resmini koysana seni merak ettim,,
niye kiiii..... koyarım avatara yarın olur mu merak ettiysen:)))))
olur olurn. aslinda herkez bi koysa bi yarim saate olsa... birbirimizi gorsek ,,simdi ben seni siyah sacli beyaz tenli kivir saclar ,boy 165 gibi hayal ediyorum
valla tamm tuturdun... profilime bakmış gibisinnama saçlarım siyah değil... kumrall.. arada sarııı yaptırıyorummm sıkılınca kumrala tekrar....
valla girmedim ,,girmissemde inanki hatirlamiyorum ,,profillere pek bakmiyorum yaziyormuyduki
evet kıvırcık felannn... tuturdun bakmadıysan.... :128: yazıyordu bende seni merak etim yavvvv :))))))))))
perim sayfalari yine cok karaladik valla gecmisten cikamiyorlar ,beni yakinda topikten atacaklar bu gidisle ,,,msn e mi gecsek muhahaha
yok ya atmazlarrr.... berceste... hoşuna bile giderr.... maksat zaten güle oynaya değilmiii.... sürekli hamilelikten bahsetmicez tabi kiiii
sen merak etme....
biliyorum onun iyi kalbini ...kiz hakikatten profiline simdi girdim gecekten tam bingo helal olsun bana kikikikiii guzel oldugundan hic suphem yok
:))))) içine dogmuş o zaman.... 6 his kuvetli demek....
senin ailen nerde hayalimsin.... turkiyedemiii ???
annem babam sizlere omur...4 kiz 2 oglan kardesiz hepsi yurtdisinda yasiyor ,tr de pek kimsem yok,,ailenin en kucugude en tatlisida benim dermisim hihi
Allah rahmet eylrsin canımm... benimde annem sizlere ömürr.. zorrrr...((
eminim öylesindirrrrr hiç şüpem yokkkkkkkkkkkkk bunaaaaa ...
hahhaa kocis benle ilgilenmiyorsun diyor topigimi kiskanmis
benim kide çok merak ediyoo.... tamm teşeküllü çalışıyosunuz ha pesss diyoooo.....
sen kocişinle ilgilennn.... kıskanmasın..... :89:
hahahahaoylemi diyo kikikii evet cikacam zaten simdi,,,daha biz 1 yumurta 1 sperm yakalicaz bugun kikikii carsidanda bugun sexy biseyde aldim onuda giycem kikikiiiiii ,,inat ettim ben yumurtlama donemide olmazsa ,bu ay hep gun asiri olucak care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?