Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

nasilsiniz arkadaslar duamiz bitmizz ohhh rabbim kabul etsin insallh..
kizlarr gunume cok az kaldi ama hic belirtim yok benim hatta hafiften karnim agriyor
goguzlerimde hic sizi mizi yok offfff be bu ayda mi olmadi neeee

ben kizima hamile kaldigimda ,,adetimin den 7 -10 gun gectikten sonra belirti yasadim oda sadece kasik cekilmesiydi ,,bu baska hicbirsey yoktu,,,,gebeligimdede ne aserdim nede migde bulantisi yasamadim,,,
anliyacagin ,,adeten once belirti herkez yasamiyabiliyo,,hemen karamsarliga kapilma derim,,

sen doktora eşinle gitmiyor musun
bebeği tek sen yapmıyorsun seninle beraber yaşadıklarını görmeli
sakın herşeyi kendin göğüsleme sonra çok yorulursun canım
eşin eğer istemiyorsa olmaz zaten yapmada
eğer istiyorsa da tehdit et

ayyy insallh canimm yaaa bende bir belirti yasamam
benim simdi sikintim karin agrim belim ve karnim sanki hafiften agriyorr adet belirtim bunlar oyle oluyor hepp ondan biraz tedirgin oluyorum sankiii

perimden naber görüştünüz mü ben bayağdır görüşmedimmde

tatlım doğru sölüyorsun.bebek için 1 kere gittim.o da tahlil içindi.yalnız gittim çünkü eşimi telaşlandırmak istedim.her şey biz istediğimiz zaman olmuyor.beklemek gerekiyor.ama eşim hiç öyle düşünmüyor.çocuk yapma fikrindede bayağı uğraştım.tamam yapacağız diyor beni geçiştiriyordu.yavaş yavaş işedim çocuk fikrine.şimdi istiyorda felaket obsesif.bide kendini pek bi akıllı zannediyor.şu an daha gebelik yok.olsa doktora sürükleye götüreceğim de.daha adet tarihim gelmedi.

erkekler işteee...benim dediğime hep sonradan geliyor.bu da öyle olacak var yaa.dün gelmiş keşke çocuğu ilk senemizde yapsaydık;büyürdü.senin izin sorununda olmazdı.(il çapında fazlalıktım.)veya mart-nisanda yapsaydık.iznin bol olurdu tatil olurdu diyor.bunları anlatcam diye dilimde tüy bitti.adam nuh dedi peygamber demedi yaa.şimdi böle diyor.

perimden naber görüştünüz mü ben bayağdır görüşmedimmde

canim bende bi 3 gun yoktum kayanayi postalayip evle ugrasmistim ama en son deryanin dedigi gibi babasina gecmisti kocisi anasinda birakmis ankaradaydi hala,,ve yanlis hatirlamiyorsam pazartesi evime donuyorum yazmisti ,,,

bartek te gelmedi bugun ,,herkezi ozledim yaw,,,orkidemde haftasonu kucuk bi tatile cikti bugun ,,rumeysada bisiklet turuna cikti gelmedi boyle iste

gece vardiyasına da gelen olmadı
kızlarr 1000. sayfaya doğru ilerliyoruz bi kutlama yaparız artık:124::124::124::124::124::124:

iyi yapmışsın temizlik yaparak ben bu evden soğudum yaa
hiç canım bu ev için temizlik yapmak gelmiyor
bizim kiracıda haftasonu il dışına çıkmışlar
nasıl bişeysiniz dedim yaa el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış ya o hesap
evde tadilat yapmam lazım diyorum şunların yaptığına bak bari şu gün çıkarım diye söz verme
iki defa söz verdi hala bekliyoruz dert sahibi olmak için mal sahibi olmak lazımmış

canim sen o evden tasinmiyacakmiydin belki tasinma dusuncesi seni temizlik yapmaktan alikoyuyodur ,bende tasinacagim zamanlarda canim istemez temizlik yapmayi

kiraci derken baska eviniz dahami var anlamadim kusura bakma

el elin esegini turku cagirarak ararmis kikikikikiki cok komik daha once hic duymamistim

kız beni şimdiki evimden çıkartıyolar bende ev aldım
içinde kiracı vardı onun çıkması lazım tabii neyse kısaca özet bu
el elin eşeği sözü çok bilindiktir kızz bende sana güldüm şimdi
tabii tr yaşasan neler var dahaaa

bende aynen soğudum evden hiç temizlik yapasım yokkk ama daha 1 2 ay burdayım pislik içinde de yasayamam:)))
çarsamba günü annem gelecek inşallah.sen yorulma beraber yaparız diyor
annemmmmm caannııımmm annnneemmmmm aaannnneeeemmmmm seeenn beeenniiimmm biiiittaaannneeemmmmm

sen üzülme eninde sonunda doğru yola geliyoo
ama fazla verici olma sonra çok yorulursun

hmmm simcik anladim sikma canini yaptigin stres sana kalir bosver bekle donecekleri gunu ,,uyuz kiraci bak simdi bende sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…