Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar yarın sınav var ve görevliyim çıkıyım ben hazırlanmam lazım
öptüm iyi geceler

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
1000.sayfamız hayırlı olsuuunnn bollll bollll bebiişşş olsuuunnnnnn

iyi yuvarlanın bakalım geçmiş bayaaaa olmuş okuyamadım önemli bi gelişme varmı şu son 2 gündür :)

yok canim ,...cogu tatilde olmali topik cok sakin,,,bercestenin 2 gunu kaldi test yapmaya onu bekliyoruz,,hortensia da en son hamis cikandi zaten ,,,jiya ninda bebisi erkekmis cinsiyet belli olmus,,baskada bisi yok

yok canim ,...cogu tatilde olmali topik cok sakin,,,bercestenin 2 gunu kaldi test yapmaya onu bekliyoruz,,hortensia da en son hamis cikandi zaten ,,,jiya ninda bebisi erkekmis cinsiyet belli olmus,,baskada bisi yok

ay allahım bizede nasip eder inşallahhhhhhhhhh :) sen de ne var ne yok ne aşamadasın..hep unutuyom valla haaa

ay allahım bizede nasip eder inşallahhhhhhhhhh :) sen de ne var ne yok ne aşamadasın..hep unutuyom valla haaa

kikiki valla bende de var o unutma derdi demin jiyaya senin bat nezaman diye sordum kizcazin hamis oldugunu unuttum

ben siki calisma donemimdeyim, bugun ,yarin ve onemli gun olan pazartesi noon stop carpismak var....bugune kadarda gun asiri calistik,,,bakalim bu ay bisi kacirmadim sukur ve cok calistik...hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…