kikiki valla bende de var o unutma derdi demin jiyaya senin bat nezaman diye sordum kizcazin hamis oldugunu unuttum
ben siki calisma donemimdeyim, bugun ,yarin ve onemli gun olan pazartesi noon stop carpismak var....bugune kadarda gun asiri calistik,,,bakalim bu ay bisi kacirmadim sukur ve cok calistik...hayirlisi
1000. sayfada bende oluyum dedim:119: :118:
aman iyi cnm biz o döneme gelemedik daha ama bize farketmiyo yeterki çarpışma olsun kikikikikikikikikiki...belinin altına yastık felan koysaydın bari işe yarıyomuş herkes öle diyo
ayyy canim beniiimmbelki bizlere ugur getirir belli mi olur iyiki yetistin
eeee asıl senin olman lazım tatlım yaaaa
oohooo ben yastik disinda neler yapiyorum bi bilsen ,kikiki
neysem kizlar ben kactim kizim hala ayakta yatirmam gerek belki sonra yine gelirim
selammmmm dostlarrrrrrr ben geldimmmm saat 2 de cıktık evden geleli yarım saat oldu....bisikletle giresundan bulancağa kadar gittik geri geldikkk öldümm öldümmm ama cok eğlendik yaa sizler nasısınzz iyimsnzz
ayyyy kizlar benimde bademcikler yine sismeye basliyor bogazim yanmaya basliyor usuttum galiba temizlik yapacam diye ,hemen ilac ictim ama ins baslamadan yok olurbide bide hic olmayan bisey dun bi sefer bugunde 2 sefer oldu ani bas donmesi 2-3 saniye gibi ayy ben galiba cok hastalanicam
sanada gecmis olsun nazlimaaa:44:
kız kikiiii hosgeldiinnn kimsecikler yok napayımm bakıp bakıp çıkıyorum öyleee
geçmiş olsun canım yaa kaynanadan sonra giriştin temizliğe açtın camları kapıları hasta oldun tabii..dikkat et kendine tatlımm..
oda konusmuyo onada pehhhhkikikikiki
ayyy kizlar benim kafam hala ovu testine takildi neden bugun positif degildi diye:26:yarin yumurtlarmiyim ki kizlar sizce ay?? asil yumurtlama gunum pazatesi ama herzaman 2 onceden positif gosterir ya,,,,ben yinde bugun carpisayimmi sizce herifle ???
kız bu işleri bana hiiiççç sorma benden geçti artık bunlar ilişki yasak bizeee
iyiyim hamd olsun bebeğimin cinsiyetini öğrendik isim araştırıyorum sizden de fikir edinmek istedim canım
inşallah deryacım bugün arkadaşın kızı kreşte yılsonu grcesi vardı içim gitti yaa
valla içimden dedimki Allahım inşaallaahh bebişim benimledirrr:26:
kızlar bişey soracağım bu rahimde iltihap nasıl oluyor belirtileri neler biliyorsanız paylaşır mısınız? ben rahimde enfeksiyondan şüphe ediyorum da.
nasilsiniz arkadaslar duamiz bitmizz ohhh rabbim kabul etsin insallh..
kizlarr gunume cok az kaldi ama hic belirtim yok benimhatta hafiften karnim agriyor
goguzlerimde hic sizi mizi yok offfff be bu ayda mi olmadi neeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?