Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

aman iyi cnm biz o döneme gelemedik daha ama bize farketmiyo yeterki çarpışma olsun kikikikikikikikikiki...belinin altına yastık felan koysaydın bari işe yarıyomuş herkes öle diyo

aman iyi cnm biz o döneme gelemedik daha ama bize farketmiyo yeterki çarpışma olsun kikikikikikikikikiki...belinin altına yastık felan koysaydın bari işe yarıyomuş herkes öle diyo

oohooo ben yastik disinda neler yapiyorum bi bilsen ,kikiki

neysem kizlar ben kactim kizim hala ayakta yatirmam gerek belki sonra yine gelirim

selammmmm dostlarrrrrrr ben geldimmmm saat 2 de cıktık evden geleli yarım saat oldu....bisikletle giresundan bulancağa kadar gittik geri geldikkk öldümm öldümmm ama cok eğlendik yaa sizler nasısınzz iyimsnzz

Kız kiki o kadar kümeste kaldın kapmissin şifayı o kadar yikanmasaydin

Kız sen tavukmusun 2 günde bir yumurtlamayi bekliyorsun kiki gecen gün pozitif cikmadimi:26:

kızlar bişey soracağım bu rahimde iltihap nasıl oluyor belirtileri neler biliyorsanız paylaşır mısınız? ben rahimde enfeksiyondan şüphe ediyorum da.

inşallah deryacım bugün arkadaşın kızı kreşte yılsonu grcesi vardı içim gitti yaa
valla içimden dedimki Allahım inşaallaahh bebişim benimledirrr:26:

Berceste duayı bitirmişsin diline saglık Allah kabul etsin inşallah Pazartesi güzel haberini verirsin Allah gonlundekini versin

nasilsiniz arkadaslar duamiz bitmizz ohhh rabbim kabul etsin insallh..
kizlarr gunume cok az kaldi ama hic belirtim yok benim hatta hafiften karnim agriyor
goguzlerimde hic sizi mizi yok offfff be bu ayda mi olmadi neeee

Karamsar olma ins seninledir bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…