ne kürü yaptın normalde şikayetin neydi senin bu arada yaş kaç cnm
niye be 30 dk bekledim ayaklar havada,,yetmezmi 2 saaattt ohaa uyuya kalirim be cunup cunup tovbe tovbee
12 kasık bal 10 kasık tarcin 10 kasık havanda dövulmus çörek otu ben 28 yaşındayım çok sukur problem yok ama 4 yıllık evliyim ilk aydan beri sürekli Dr dayım ama olmadı zamanını bekliyor bakalım hayırlısı gecen yıl aşılama yaptırdık maalesef olumsuz sonuc tam tüp bebeğe karar verdim adetime 1 hafta kalasiya bas dönmesi tansiyon düşmesi oldu 3 ay önce test yaptım ikincisi silikti gebeyimdir dedim anlatamam o anki mutluluğumu aksama adetim geldi sabahına dayanılmaz bı sancı Dr a gittim kan tahlili yapıldı sonuc negatif Dr testler bazen yanıltıyor dedi bende o çizgiyi gördüğüm icin biraz daha beklemeye karar verdim
teşekkür ederim canım idrarda yanma değilde akıntım oluyor beyaz renkte kokusuz kaşıntı yok bebeğim olmuyor. iltihap mı diye düşünüyorum? kasıklarda ağrıda yapıyor bazen
ben kaçtım kızlar size iyi geceler birazdan kociş gelir devriyeden sen hala uyumadınmı demesin
Kız sen tavukmusun 2 günde bir yumurtlamayi bekliyorsun kiki gecen gün pozitif cikmadimi:26:
tahmin edebiliyorum cnm belki düşük yaşamışsındır allah hayırlı haberlerle sevindirir inşallah burda kimi hamile die okusam snki kendiminmiş gibi seviniyorum valla :)
ben kaçtım kızlar size iyi geceler birazdan kociş gelir devriyeden sen hala uyumadınmı demesin
yok bee ben 14 cu gunu yumurtlarim normal he ay ve 12 13 14 hep positif olur ,,:26: 9 cu gunu test yaptim positif gibiydi emin olamadim digital ovu evde kalmamisti ,acaba dedim sadece,, hala emin degilim:26: gerci bugun 12 ci gunu negatifi gosterdi ilk kez ya yarin ins baslar diyorum,,,bi yandanda yok yok daha catlamadi diyorum cunki benim cookk sancim oluyo o gun ,,akinti bile kontrol etmeme gerek yok yani ,,
yinede bugunu degerlendireyim dedim ,,uzun yasayan bir dingil kalir icerde umidiylenkikiki
canım benim bat 30 haziran hamile olmadığımı düşünüyorum o kadar umutsuzum anlatamam 2.5 yıldır deniyoruz olmuyor bu ayda olabileğini düşünemiyorum ama sürpriz olsa allahım nasip etse keeşkeeeeeee...
Kıkicim Haydar ablacim sen gönderdiğin pozi deki yazıları okumadın mı canım gecen ay ilaç kullandınya onun etkisi olmuştur benimde gecen ay 21 gündü bu ay kur ve ilaç sayesinde 15 gün çatladı
yani erken catlamis olabilir diyosun :26:hmm ozman gun asiri gittik 8 ci carpistik 9 bos gectik ki ogun positifti madem ve 10 cu gun carpistik ,,tutmusmudur simdi ufffff
git kiz bence olmadi olacak daha ben inanilmaz sancidan kivranirimki,,,gecen ay esim kaza yapincada bu ilaci ictim 14 cu gunu catladi yine ve herzamanki gibi cok sancim oldu,,,,tabi bos gecti o donemler o ayri ,,,
allahım sağlıklısını hayırlısını nasip etsin diyorum her zaman bunda da vardır bir hayır inşallah allahım nasip eder güzel haberleri veririz canım.
Kiki kız( ogibi )diye biri bana arkadaşlık yollamış bizim topikte öyle biri varmıydi
Canım olmasada sen o günleri kacirmamissin bekle akıntın gelirse o gunü değerlendir 2 gün spermler kendine gelsin yeter çarpışma bence
yooo yok oyle biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?