ayyy bartek ben gu asiri yumos donemine kadar ve yumos donemi 3 gunde hergun diye niyetlendim bu sefer sasirtma beni bea
allahım sağlıklısını hayırlısını nasip etsin diyorum her zaman bunda da vardır bir hayır inşallah allahım nasip eder güzel haberleri veririz canım.
amiiiiiin cumlemize minicigim ben 1 senedir bekliyorum ama 2 ci yi ,kizim var 6 yasinda ,,allah uzun omurler versin ona,,AMA inanin icimden hep diyorum ALLAH IM ONCE BU DUYGU HIC YASAMAYANLARA VER ONCE UZUN ZAMAN BEKLIYENLERE VER ,,SONRA BEN diye dua ederim icimden
ins sende bartek ve arcada temuza hamis diye girersiniz insallah
amiiiiiin cumlemize minicigim ben 1 senedir bekliyorum ama 2 ci yi ,kizim var 6 yasinda ,,allah uzun omurler versin ona,,AMA inanin icimden hep diyorum ALLAH IM ONCE BU DUYGU HIC YASAMAYANLARA VER ONCE UZUN ZAMAN BEKLIYENLERE VER ,,SONRA BEN diye dua ederim icimden
ins sende bartek ve arcada temuza hamis diye girersiniz insallah
O gibi kim diye baktım kiki bir yerde yazısını okudum kızın biri sevgilisiyle adetliyken birlikte olmuş bas dönmesi mide bulantisi yasıyormuş oda cevap vermiş gecen gün haberlerde sokak ortasında dogum yapan kızı hatırlatmış dikkat et kendine abla tavsiyesi yazmış
nereye kayboldun be,,,hadi cikalim uyuyalim
İnşallah canım Allah'ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin...
İnşallah canım Allah'ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin...
hmmmm ilginckikiki bosver be ne inceliyorsun,,yolunu sasirip gelmis iste sana,,nasil merakli ,,dalgaci biri oldugunu bilse gelirmydi hic kikikiki
Amiiinnnnnnn canimminicik bartek hayalimsin arca ve digerleri ins herkeze nasip etsin
Tamam canım yarın kahvaltımız var dışarıda erken çıkıyoruz kocaman muckkAllah rahatlık versin Allah gonlundekini hakkına hakkindakini gönlüne razı eylesin canım adasim
orkidemi unuttun viole gonnca ,sweett,,mavi kiz,,oooo varda var ona bakarsan nasil sayiyim hepsini pehhh sanaBerceste,perim,rumeysa,yaşamım,nazlma benim aklımda gelen isimler bunlar
orkidemi unuttun viole gonnca ,sweett,,mavi kiz,,oooo varda var ona bakarsan nasil sayiyim hepsini pehhh sana
Berceste,perim,rumeysa,yaşamım,nazlma benim aklımda gelen isimler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?