Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ayyy bartek ben gu asiri yumos donemine kadar ve yumos donemi 3 gunde hergun diye niyetlendim bu sefer sasirtma beni bea

Tamam iste değerlendirmişsin ayrıca unutma spermin canlı kalması icin her gün iliski onerilmiyor 2 gün dinlen tekrar başla çarpışmalara ama akıntın gelirse bu Arda kaçırma tabiki

allahım sağlıklısını hayırlısını nasip etsin diyorum her zaman bunda da vardır bir hayır inşallah allahım nasip eder güzel haberleri veririz canım.

amiiiiiin cumlemize minicigim ben 1 senedir bekliyorum ama 2 ci yi ,kizim var 6 yasinda ,,allah uzun omurler versin ona,,AMA inanin icimden hep diyorum ALLAH IM ONCE BU DUYGU HIC YASAMAYANLARA VER ONCE UZUN ZAMAN BEKLIYENLERE VER ,,SONRA BEN diye dua ederim icimden

ins sende bartek ve arcada temuza hamis diye girersiniz insallah

Âmin canım hep birlikte insallah

O gibi kim diye baktım kiki bir yerde yazısını okudum kızın biri sevgilisiyle adetliyken birlikte olmuş bas dönmesi mide bulantisi yasıyormuş oda cevap vermiş gecen gün haberlerde sokak ortasında dogum yapan kızı hatırlatmış dikkat et kendine abla tavsiyesi yazmış

İnşallah canım Allah'ım bekleyen isteyen herkese nasip etsin...

Ayyy ne garip insanlar varya allah her seyin hayırlısını versin evladında hayırlısı

hmmmm ilginc kikiki bosver be ne inceliyorsun,,yolunu sasirip gelmis iste sana,,nasil merakli ,,dalgaci biri oldugunu bilse gelirmydi hic kikikiki

Tamam canım yarın kahvaltımız var dışarıda erken çıkıyoruz kocaman muckkAllah rahatlık versin Allah gonlundekini hakkına hakkindakini gönlüne razı eylesin canım adasim

saol addasim benimmm,,cumlemize cumlemize insallah,,sanada iyi geceler tatli ruyalar,,mucuk

iyi geceler minikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…