- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Aamanın barteekk,kimse kalmamıştır diye düşündüm kikiki çarpışma bitti ayaklar havada sana yazıyorum su anKikikikiiii.kiz sen gecmisi okumuyormusun ben gercekten Cook temizlik yaptım,sonra sınava cok hazırlandım
Hem zilli sen öğlen neden kaçtın bakım he ???? Durumlar nasıl sen ne asamadasin şimdik ????
Tebriklerr bir oğlunuz oldu kikiki
Hadi ordan be. Dalgaci seniiben cepten girdim ,simdi çıkıyorum ,dusa giricem,sonra gelirim
Arca nasılsın hoş geldin
iyidir cnm hoş buldum bugün herkes tavuk gibi erkenden kaçtı cnm sıkılıyo bende geziyodum öle nette
Kız bunlar son günlerde iyice tavuklasti kümesten çıkmıyorlar
sen nasılsın ne var ne yok
İyiyim çok sukur yumoslarin çatlattık 1 Temmuzu bekliyorum
test içinmi cnm :) ay hadi inşallah hayırlısı olsun normal yollamı deniyodunuz aşılama felan değil dimi
Hayirdir sen neden sıkılıyorsun
Normal yol ama Dr kontrolünde yumos takibi yapıldı gecen hafta pazar yumos çatladı çok sukur önceki ay catlatma ignesi yapıldığı halde çatlamadı buayda kür yaptım onun faydası bide ilaçların tabiki
2. aşılamamı düşünüyorum daha adet olmadım ilaca başladım adet olim die..haftaya memlekete gidiyorum orda başlıcam tedaviye kocişten ayrı kalacam o aşılama günü gelecek bakalım inş. ondan ayrı evimden ayrı kaldığıma deger o yüzden sıkılıyorum şimdiden bide olumsuz sonuç alırsam ne yaparım die düşünüyorum bugece çok dertliyim anlıyacağın..kusura bakma cnm seninde başını ağrıttım
Yok canım estagfurullah gecen yıl aynı aşamalardan bende geçtim Allah yar ve yardımcın olsun emeginiz bosuna çıkmaz ins bol bol dua et bide istersen tarcin bal çörek otu karışımına başla adetin 2 gunü başlanıyor yumoslarin gelişip çatlamasına yardımcı oluyo
Kiki. Hemen duş almak iyi değilmiş bekleee
Canım akıntın olursa idrarda yanma olursa diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?