FACEBOOK TAKI GIBI BI DURTME TUSU OLSA ,SU ASAGIDA KONUSMAYANLARI DURTUP DURTUP DURSAMVALLA YA
kikiki hem belkim hamis kalirlardi
canim peki kurden yiyiyormuydun.tarcin felan,ben yedim.agrim var eger erken adet olursam.baya bir ise yaramis oluyor.hamis kalirsam da tabii yine ise yaramis oluyor.ben aslinda boyle kurlere inaniyoyum.cunki ilk bebise boyle kur yapip yedim ve o ayda kaldim.
ayyy sayfalar dimek bi tek bende degil sendede takilmiskikiki
yok kiz 1 senedir calisiyoruz hic kur mur yapmadim,,bu ayda tutmazsa artik tarifi isterim senden
ben tualetdeydim kiki yaaaabirde 2 gundur SIK idrara cikyorum
keske öyle bişey olsaa:))) sürekli sayfa yenilemek zorunda kalmazdımm.nabersiniz bakalımm....senin yumoslardan ses yokmu halaa:26:
canim bence dene cok ise yariyor bu kurler.kiz niye yapmadin bunca zamanbu ay bizde ilk deneme.ve ben bu ay denedim
kiz oyle sik idrar cikma belirtisi simdi olmaz o baska bisiydir ,,bebis biraz buyur yer acar kendine o yer buyudukce baski altinda kalir idrar torban ozaman sik idrar cikma oluyo diye bilirim ben,,,
belkim usutmussundur kendini sen ,,hem simdi cok belirti arama,cok az bulanti kasikta batma ve bas donmesi olabiliyor dollendikten sonra oda herkezte degil tabi
gununu bekle heyecan yok
hosgeldin deryam ya ,iyiyiz sen nasilsin ? yok birazdan testimi yaparim
bilmemki hic denemedim :26:
slm arkadaşlar :) nasılsınız bakayım?
hosgeldin deryam ya ,iyiyiz sen nasilsin ? yok birazdan testimi yaparim
slm arkadaşlar :) nasılsınız bakayım?
bende iyiyim valla napayım.az önce iğnemi kendim yaptım heyecandan bayılıcam sandım yaaa eşim evde yoktu saati de gelince hadi bi cesaret yapıcam dedim.yeni yeni kendime geliyorumbi insan bu kadar da korkak olmazki yaa :18::18:
hosgellddiinnn ayyseee..
sen nasilsin denizim iyimisin ???
iyiym tatlım hadi bana gelin ceviz kırıyorum azıcık yardım edin
ne cevizi kiz ??? ben kocisi beklicem findik kiracam isim cok gelememkikikikiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?