Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ayyy sayfalar dimek bi tek bende degil sendede takilmis kikiki

yok kiz 1 senedir calisiyoruz hic kur mur yapmadim,,bu ayda tutmazsa artik tarifi isterim senden

ayyy sayfalar dimek bi tek bende degil sendede takilmis kikiki

yok kiz 1 senedir calisiyoruz hic kur mur yapmadim,,bu ayda tutmazsa artik tarifi isterim senden

canim bence dene cok ise yariyor bu kurler.kiz niye yapmadin bunca zamanbu ay bizde ilk deneme.ve ben bu ay denedim

ben tualetdeydim kiki yaaaabirde 2 gundur SIK idrara cikyorum

kiz oyle sik idrar cikma belirtisi simdi olmaz o baska bisiydir ,,bebis biraz buyur yer acar kendine o yer buyudukce baski altinda kalir idrar torban ozaman sik idrar cikma oluyo diye bilirim ben,,,

belkim usutmussundur kendini sen ,,hem simdi cok belirti arama,cok az bulanti kasikta batma ve bas donmesi olabiliyor dollendikten sonra oda herkezte degil tabi

gununu bekle heyecan yok

keske öyle bişey olsaa:))) sürekli sayfa yenilemek zorunda kalmazdımm.nabersiniz bakalımm....senin yumoslardan ses yokmu halaa:26:

hosgeldin deryam ya ,iyiyiz sen nasilsin ? yok birazdan testimi yaparim

canim bence dene cok ise yariyor bu kurler.kiz niye yapmadin bunca zamanbu ay bizde ilk deneme.ve ben bu ay denedim

bilmemki hic denemedim :26:

teeeeemeeeeeeeeem.sakin oluyorummmmmmm:18::18f kiz ne biliyim.bu belirtimidir tam olaraq bilmiyorumama niye SIK idrara cikiyorum onuda bilmiyorum....havadan dir herhal

hosgeldin deryam ya ,iyiyiz sen nasilsin ? yok birazdan testimi yaparim

bende iyiyim valla napayım.az önce iğnemi kendim yaptım heyecandan bayılıcam sandım yaaa eşim evde yoktu saati de gelince hadi bi cesaret yapıcam dedim.yeni yeni kendime geliyorum bi insan bu kadar da korkak olmazki yaa :18::18:

canim insallah bu ay kavusursun minigine

kizlarrrrrr :119::119: ovu testim gulucuk atti banaabugunsimdi hayret ya ilk defa agrisiz gecicek galiba:26:

hiii hemen kocisi aradim ,,bugun yine almanyaya gidecek is icin ,,ama aksam uzeri yolla cikicak,,eve ugra once dedim tamam dedi,,,yarin sabah donuyo ve donerken yine ve ugra dedim ,,,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…