selaaaaam kızlarrben geldim. eve döndük. akşama de düğüne gideceğiz. şöyle bi bakayım dedim ne var ne yok
ben sana dedim sıkma canını yarın görürsün pozitifi diyee
kocişi de hiç rahat bırakmıyon aferin sana çarpışmalara tam gaz devam
ayy evet kiz sen dediydin ,,ben genelde cok sancilanirim hala tik yok o yuzden emin olamadim ne biliyim ,,baksana busefer sanci manci yok ,,ilac kolay yumurtlatcak galiba ondan olsa gerek,,,,,,,
evet ya rahat birakmiyorum kocisi ,,,gecen ay in acisini cikariyorumm,,dun gecede carpistik artik bakalim hayirlisi
kocişten daha yeni aldım pcyi kıızz kikiii attım herifi köşeye sen orda pinekle dedimmm
iyi etmissin lazim olmadimi at koseye gitsin pehhkiki lazim oluncada ustune cik gitsin
selaaaaam kızlarrben geldim. eve döndük. akşama de düğüne gideceğiz. şöyle bi bakayım dedim ne var ne yok
hosgeldin canımm.nasıl geçti tatil???umarım birazcık da olsa dinlenebilmişsindir
bende klomen kullandim bu 2 ci defa ,,,1 cisinde kocisim yumos doneminde kaza gecirmisti arabayla ,,bos gecmisti o donem ,,simdi degerlendiriyorum iste ,,benimde tahmini 10 temuz diyorum 9 da olabilir ,,benim gecen ay 3 gun gec geldigi icin ilk defa sasirtti beni biraz ,,klomende gec oldum diye dusunuyorum..
geçmiş olsun canım yaa.. Allah kazadan beladan korusun.. peki yumoşlara baktırdın mı ne alemde diye.. :)
oy oy oyorkide cicegimmi gelmismis bitirmismi kucuk tatilini kiki nasilsin ?? umarim dinlenebildin biraz??
bitti tatil tatlı hayalim. biraz daha olaymış iyiymiş. sen nasılsın
geçmiş olsun canım yaa.. Allah kazadan beladan korusun.. peki yumoşlara baktırdın mı ne alemde diye.. :)
Aminnnn canim aminnn...yok ya nerdeee burda yurt disinda hersey sacma gelisiyor usg takibi yok ,,sadece 4 -5 ay once pco icin usg felan yaptirildi oda cikmadi sukur,,,
anlicagin ne alemdeler bende bilmiyorum,,,,kocisinde sperm testi yapilacak bu ay in 28 de ,,ins oda temiz cikar
bitti tatil tatlı hayalim. biraz daha olaymış iyiymiş. sen nasılsın
iyiyim canim ya bugun tavuk oldum yumurtlamaya hazirim anlicagin,,,,
ohh nasilsa tr desin SIK yaparsin artik kucuk tatilleri ne guzell
güzeldi valla yaa tatile ihtiyacım varmış ama doyamadım. artık bayramdan sonra bol bol yaparım. sen nasılsın. nasıl gidiyor tedavin?
hoş bulduk nazlma. nasılsın?hosgeldin canim...........
bende iyiyim sağol canım..5. iğnemi yaptım bugün.yaptım diyorum çünkü basardım sonunda ve kendim yaptım
eşim merkeze gitmişti saati gelince cesaretimi topladım ve yaptım çok şükürrr
yarın da kontrolüm var sabah erkenden çıkıcam evden inş.
uyusun da büyüsüünn niiinnnniiiiiiiii
iyiyim canim ya bugun tavuk oldum yumurtlamaya hazirim anlicagin,,,,
ohh nasilsa tr desin SIK yaparsin artik kucuk tatilleri ne guzell
hoş bulduk nazlma. nasılsın?
afffrein sanaiş başa düşünce oluyor demek ki. aay valla dr olmama rağmen büyük konuşmayayım ama zor yaparım kendime
afffrein sanaiş başa düşünce oluyor demek ki. aay valla dr olmama rağmen büyük konuşmayayım ama zor yaparım kendime
hoşgeldinnn tatilin süper geçmiş belli yazdıklarından enerji fışkırıyor inşallah
enerjiler bebek olarak geri döner sana
kızlaar çok yorulmuşum azıcık şekerleme yapacağımöptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?