nazlimaaaaa wiegehts ler gut mu anamnirdesin be
ovi testi ne işe yarıyor ki arkadaşlar...
slm ovulasyon testi nekadar eczanedemi satılıyo.
ovi testi adi ustunde ovulasyon donemini ,,yani hangi gun yumurtan catlicak onu gosteriyor ,,benim simdi dun yaptim negatifti ,bugun positifti ,,positifi gormen demektirki artik SIK calis yumurtlaman 48 saat icerisinde catlayip gercekesecek demektir ,,
canim hosgeldin sende ,,,ben yurtdisinda yasiyorum ,,eczane den aliyorum digital olanindan aliyorum emin olabilmek icin,,clearblue markasi icinde 7 tane var ,,biraz pahali tabi,,ama bu marka turkiyedede var ,,digital olmayan uygun olanlarida var tabi ,,
ben 6 ay olucak kullanali cokta memnunum
sağolasın ciğerimmmmmmmmmmmmm
bisey degil cigerimm ,,tavsiye ederim ,heleki adetleri duzensiz olanlara ,,o donemi daha iyi yakalayabiliyorlar boylelikle
ovi testi adi ustunde ovulasyon donemini ,,yani hangi gun yumurtan catlicak onu gosteriyor ,,benim simdi dun yaptim negatifti ,bugun positifti ,,positifi gormen demektirki artik SIK calis yumurtlaman 48 saat icerisinde catlayip gercekesecek demektir ,,
teşekkürler canım. bende doktorla yumurta takibindeyim. perşembe günü 15mm 2 tane yumoşum vardı. bir tanede 11 mm lik var. kaçırmak istemiyorum çatlama zamanını. yarın yine gitcem doktora.. 20 mm olunca çatlıyormuş sanırım.. :)
benimki düzenli 28 günde bir
teşekkürler canım. bende doktorla yumurta takibindeyim. perşembe günü 15mm 2 tane yumoşum vardı. bir tanede 11 mm lik var. kaçırmak istemiyorum çatlama zamanını. yarın yine gitcem doktora.. 20 mm olunca çatlıyormuş sanırım.. :)
canim persembe gunu 2 tane 15mm masallah ta onlar simdiye 20 mm olmuslardir hatta catlamislardir belki ,,bak bu testi kullanabilirsin iste istersen
hadi hayirlisi insallah ikiz bebisimiz gelir ohhh
canim persembe gunu 2 tane 15mm masallah ta onlar simdiye 20 mm olmuslardir hatta catlamislardir belki ,,bak bu testi kullanabilirsin iste istersen
inşallah.. :) dün çarpıştık.. :) bugün nöbetçi eşim. zaten doktorda cumartesi çarpış pazar dinlen pazartesi çarpış gel demişti. bakalım hayırlısı. sabırsızlanıyorum.. :)
yumurtalar ne hızda büyür bilmiyorum ama çatlamış olsa akıntım olurdu demi henüz öyle bir akıntı söz konusu değil..
yumurtalar ne hızda büyür bilmiyorum ama çatlamış olsa akıntım olurdu demi henüz öyle bir akıntı söz konusu değil..
bilmiyorum canim benimde henuz pek bi akintim yok positif cikmasina karsin ,,belki catladigi vakit gelicektir akindi bilmiyorum bende
doktorunuzun verdigi takvimi uygulayin ,insallah rast gelir ,,,peki senin bat nezaman ikimizde ayni donemdeyiz galiba????? benim 10 temuz
benim bildiğim kadarıyla da yumurta çatladığı gün beyaz uzayan akıntı oluyor kızlar
bilmiyorum canim benimde henuz pek bi akintim yok positif cikmasina karsin ,,belki catladigi vakit gelicektir akindi bilmiyorum bende
doktorunuzun verdigi takvimi uygulayin ,insallah rast gelir ,,,peki senin bat nezaman ikimizde ayni donemdeyiz galiba????? benim 10 temuz
ben sana dedim sıkma canını yarın görürsün pozitifi diyee
kocişi de hiç rahat bırakmıyon aferin sana çarpışmalara tam gaz devam
evet oyle oluyor ama benim henuz baslamadi ,onumuzdeki saatler belkide yarin gelir o akinti ,,,,,kiz sen nereye kayboldun zillikikiki
evet benimkide 9 temmuz.. :) sen ilaç kullandın mı ? ben klomen kullandım. doktor takibindeyim..:)
evet benimkide 9 temmuz.. :) sen ilaç kullandın mı ? ben klomen kullandım. doktor takibindeyim..:)
bende klomen kullandim bu 2 ci defa ,,,1 cisinde kocisim yumos doneminde kaza gecirmisti arabayla ,,bos gecmisti o donem ,,simdi degerlendiriyorum iste ,,benimde tahmini 10 temuz diyorum 9 da olabilir ,,benim gecen ay 3 gun gec geldigi icin ilk defa sasirtti beni biraz ,,klomende gec oldum diye dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?