Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hoşgeldinnn tatilin süper geçmiş belli yazdıklarından enerji fışkırıyor inşallah
enerjiler bebek olarak geri döner sana

hoş bulduk bercestem:) inşallah bebiş olarak döner. bu ay bebek konusunda daha rahattım. sabahları ateşimi ölçmek dışında bu ay hiçbir şey yapmadım. ateş ölçümüne göre yumurtladım sanırım bu ay:)) bakalım 1 hafta sonra belli olur artık. yarın test yapacakmışsın. inşallah güzel haberler duyarız

kızlar yarın benim batım ya progestanı bıraktım
biraz önce halvetteydim eşim kasık bölgemle karnımın altını gösterdi şişlik var kızlar
karnımın altı sert birazda valla eşim göterdi yoksa yine kuruntulanıyorum heralde diyorum
amaaaa yinede bu sefer kaptırmak istemiyorum ben yaaa:18::18:

hadi insallah bebisin senin ledir ,,yarin gelmez kirmizilar insallah ,,heyecanla bekliyoruz bercestem:18::18::18:

Son düzenleme:

insallah canimmmmmmmmmmmmmmm

e yaniiii kikiki ,,kocisin almanya tur u cikti yine ,,aradim yolla cikmadan eve ugricak,,bide yarin sabah donuyo eve yine ugra dedim ise gitmeden ,,neyapiyim anca boyle olucak gece yok cunki:26:ins tutar

en güzeli yaa kaçamak yapar gibi
inşallahh tutaar canım hadi rastgeleeee

daha ne olsun canım benimm..hadi inşallah bebiş haberi bekliyoruuzzz

amin yarın olmadan bişey diyemem canım benim aniden gelebilir progestanıda o yüzden bugün bıraktım
inşallahhh hepimiz çok beklemeden hamiş kalıp bebeklerimizin kokusunu içimize çekeriz:26:

kizlar yumos donemi bitikten sonra yani yarindan sonra artik hic carpismazsak kirmizilar gelene kadar olur dimi ,,,kocis bikti birazda ,,fenalik gecirecem diyor bende dayan 2 gun kaldi diyorum heep.....

şimdi saçları kurutup dışarı çıkacam
heralde stresli görünüyorum ki kociş alışveriş yapalım mı dedi
valla bu fırsatı kaçırmayım dimi kızlar

kizlar yumos donemi bitikten sonra yani yarindan sonra artik hic carpismazsak kirmizilar gelene kadar olur dimi ,,,kocis bikti birazda ,,fenalik gecirecem diyor bende dayan 2 gun kaldi diyorum heep.....

canim biz yumurtlama bittikden sonra carpismadik.:26:

bencede yapma canınız isterse yapın bence inşallah tutunur bebişin de askerlikten kurtuluruz
aaklımda acaba doğrumu duruyorum spermler ulaşacak mı derken işin tadı kaçıyo bence
neyse normale dönelim artık dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…