Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben de geldim :) kızlar ya bişey sorcam benim bat 8 temmuz her yere yaza yaza kafanıza kazıycam nerdeyse :) ama bugün bi gariplik oldu çok erken böyle bişey olmaz biliyorum ama yediğim şeylerin tadını yanlış alıyorum.:44: örneğin ayıptır söylemesi çikolatalı dondurma yedim yemin ederim yarısında bıraktım tamamen tuz tadı aldım çikolatadan eser yoktu aynısını eşim yedi son derece normal dedi ne yesem garip bir tad alıyorum mutlaka bir bağlantı var mıdır?

hşggeldinnn umarım bi bağlantı vardır da hayırlı güzel hamiş haberlerini alırız.bu kadar erken belirtiler verdğini duymadım ama sonucta bünyeler farklı bilinmez ki

belirti icin biraz erken ama herkesin bunyesi degisik olabiliyoor neden olmasinkiii:))hadi hayirlisi canimm

hşggeldinnn umarım bi bağlantı vardır da hayırlı güzel hamiş haberlerini alırız.bu kadar erken belirtiler verdğini duymadım ama sonucta bünyeler farklı bilinmez ki

inş öyle müjde vercek günü hepimiz tez zamanda görürüz :) bana da çok erken geldi ama ilk defa böyle birşey yaşadım

huuuuu kimse cevap yazmiyor muuu
ne o beni artik bu topikten saymiyor musunuz yoksa temmuza kaldim diyeeee

oyyy yaşamım kız olur mu ben seni çok seviyom ama. bak ben de temmuzculardanım.hakkımızda hayırlısı olsun. belki ağustosçu da olacam. bu topikte hamile kalana kadar da duracam adı haziran olabilir.

Ya cok sevindim. E bizde hamile kalınca plan yapmak gerekiyor. İnşallah tabi hayirlisi ise hamile kalayım.

Kızlar hepinize sorum olacak daha adet olmama 5 gun var.ntabi test yaptım. Testte C kısmı koyü çizgi T kısmı beyaz çizgi. Simdi test geçersiz mı çıkmış oluyor.yoksa hamile miyim

Son düzenleme:
inş öyledir de erken diye düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan da çıkmıyo ki

canimmm seni cok iyi anliyorummm eger icin rahat edecekse kanda baktir istersen...
ama sen kac gunde bir adet goruyorsun canimmm...yumurtlamani biliyor musun oldu mu yaniii?

canimmm beyaz cizgi nasi oluyor simdik anlamadimm:44::44:silik bir cizgimi acabaa gecersiz olmasi icin Ckisminda cizgi cikmaz diye biliyorum bennn

canım o testte 2. çizginin çıkması gereken yerinin izi testin kendinde olan bişi. başıma çok geldi. 5 gün erken. 5 günlük zulüm yapma kendine. adet 1 gün kala yap en azından

canimmm seni cok iyi anliyorummm eger icin rahat edecekse kanda baktir istersen...
ama sen kac gunde bir adet goruyorsun canimmm...yumurtlamani biliyor musun oldu mu yaniii?

Kan baktırsam daha rahatsız olurum gibi geliyor negatif çıkarsa belki hala vardır diye kendimi yer dururum yine 30 günde bir adet görüyorum yumurtlama dönemini geçirdik baya da iyi kullandık çok ağrım oldu yumurtlama zamanı hayatımda ilk kez kasılmalar oldu mide bulantısı bacak diz bel ağrısı filan çektim daha yeni bitti bugün ağrılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…