nerde bu kizlarrr gelmedilerrr:26:
benim azcıkmam lazım görrşürz kendine dikkat et bolbol kuruincir ye
ben de geldim :) kızlar ya bişey sorcam benim bat 8 temmuz her yere yaza yaza kafanıza kazıycam nerdeyse :) ama bugün bi gariplik oldu çok erken böyle bişey olmaz biliyorum ama yediğim şeylerin tadını yanlış alıyorum.:44: örneğin ayıptır söylemesi çikolatalı dondurma yedim yemin ederim yarısında bıraktım tamamen tuz tadı aldım çikolatadan eser yoktu aynısını eşim yedi son derece normal dedi ne yesem garip bir tad alıyorum mutlaka bir bağlantı var mıdır?
evettt ben baslayimmm simdikkk gorusuruzzz:))
ben de geldim :) kızlar ya bişey sorcam benim bat 8 temmuz her yere yaza yaza kafanıza kazıycam nerdeyse :) ama bugün bi gariplik oldu çok erken böyle bişey olmaz biliyorum ama yediğim şeylerin tadını yanlış alıyorum.:44: örneğin ayıptır söylemesi çikolatalı dondurma yedim yemin ederim yarısında bıraktım tamamen tuz tadı aldım çikolatadan eser yoktu aynısını eşim yedi son derece normal dedi ne yesem garip bir tad alıyorum mutlaka bir bağlantı var mıdır?
hşggeldinnn umarım bi bağlantı vardır da hayırlı güzel hamiş haberlerini alırız.bu kadar erken belirtiler verdğini duymadım ama sonucta bünyeler farklı bilinmez ki
huuuuu kimse cevap yazmiyor muuu
ne o beni artik bu topikten saymiyor musunuz yoksa temmuza kaldim diyeeee
belirti icin biraz erken ama herkesin bunyesi degisik olabiliyoor neden olmasinkiii:))hadi hayirlisi canimm
kız kuruinciri klomen gibi düşün klomeni nezman kactane alıyrosudn onun gibi ye kuruincirleri ben öyle yaptıydım
bir öğretmen daha kızlar
canım bende öğretmenim bizim topikte öğretmen çok
Allah çocuğunu sana bağışlasıninşallah hemen hamiş kalırsın canım
bizim topikte kimse yanlış anlamaz çok pozitiftir bizim kızlar
inş öyledir de erken diye düşünmemeye çalışıyorum ama aklımdan da çıkmıyo ki
gunde bir tane aliyordum sadece ben onu da mi 1 tane yiyeyim yetrlimiki:26::26:
gunde bir tane aliyordum sadece ben onu da mi 1 tane yiyeyim yetrlimiki:26::26:
Ya cok sevindim. E bizde hamile kalınca plan yapmak gerekiyor. İnşallah tabi hayirlisi ise hamile kalayım.
Kızlar hepinize sorum olacak daha adet olmama 5 gun var.ntabi test yaptım. Testte C kısmı koyü çizgi T kısmı beyaz çizgi. Simdi test geçersiz mı çıkmış oluyor.yoksa hamile miyim
Ya cok sevindim. E bizde hamile kalınca plan yapmak gerekiyor. İnşallah tabi hayirlisi ise hamile kalayım.
Kızlar hepinize sorum olacak daha adet olmama 5 gun var.ntabi test yaptım. Testte C kısmı koyü çizgi T kısmı beyaz çizgi. Simdi test geçersiz mı çıkmış oluyor.yoksa hamile miyim
canimmm seni cok iyi anliyorummm eger icin rahat edecekse kanda baktir istersen...
ama sen kac gunde bir adet goruyorsun canimmm...yumurtlamani biliyor musun oldu mu yaniii?
himmm canimmm yok kurunu yapmam yaaa yerim normal bendeeeben sabah ac karnına 2 tane akşam ac karnına 2 tane alıyordum sen kürünü mü yacpcan taze taze yiycen mi
günde 2-3 tane ye canım ara öğünlerde
himmm canimmm yok kurunu yapmam yaaa yerim normal bendeee
sagol canimmm oyle yapimmm ben sen nasilsinnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?