Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar bizim bugünkü görev tamamlandı eheh kocişten kaçıyorum hergün olmasın diye 1 gün kaçıyorum 1 gün yanaşıyorum inşallah bebişim gelir bu ay

ben hiçbir zaman umutsuz olamadım hayatımın hiçbir olayında kendimi kötüye alıştırmadım
olumlu düşün olumlu olsun felsefesiyle yaklaştım ama ilk defa bu kadar yıkıldım hep olumlu olurdu sonuç iilk defa yemedi
bu felsefeyide rafa kaldırdım

hayırlı akşamlar kızlar

yeni bir sürece daha başladık heyecanla bat 13 temmuz yine gün saymaya başlıcaz

klomen tedavim bitti bu ay sadece bir yumurtam oluştu sol tarafta aslında sağda da varmış ama ufak ufak bir kaç tane

soldaki 22 mm di bugun çatlama iğnemide vurundum

Allah'ım hayırlara çıkarsın inşallah

İnşallah bu ay bebeğim olur da dünyalar benim olur ♥ ♥ ♥

inşallah olur canımmm benimm hadi rast geleeee

kızlar bizim bugünkü görev tamamlandı eheh kocişten kaçıyorum hergün olmasın diye 1 gün kaçıyorum 1 gün yanaşıyorum inşallah bebişim gelir bu ay
hadi hayırlısı olsun. bu ay senden ümitliyim
canım ya sen de bendensin. artık hamile kalırsam şaşıracağım.

valla ben de düşük yaptıktan sonra insanlar düşüğün bi ayağı içerdedir. 1-2 aya yine hamile kalırsın, bi kere oldu bi daha olur demişlerdi. tam 8 ay geçti 8 kez negatif oldu. ben de bu yüzden bu felsefeyi yavaş yavaş rafa kaldırıyorum

hadi hayırlısı olsun inşallah

kaldıralım orkidem bu ay adet oluruz deyip kandiralım kırmızıları
ben aslında bebek düşünmüyorum diyelimm
valla artık bebek düşünmüyorum diyecem millete
böylece kandırmış olacağız

valla aslında her ay kırmızıların geleceğini düşünerek başlıyorum içten içe. ama umutsuzluk olmasın olur diye kendimi kandırıyom işte. ama diğer insanlara düşünmüyoruz demekte fayda var

ben herkese öyle diyecem gerçekten tüm tedavi sürecimi biliyolar
sevk alıyosun gidiyosun soruyolar şimditatilde amasyayada gitmeyecem zaten
soranada artık düşünmüyoruz çok yorulduk diyecem:13:
son kararım bu istemiyorum kimseye hesap vermek istemiyorum artık

ya kızlar ben bugun akşam üzeri 16:10 da vuruldum çatlama iğnesini
doktorum 3 gün ilişki önerdi
bugün ilişkiye girsek bir zararı olur mu acaba ?

Son düzenleme:
slm kızlar hastaneden geldim akşam iş çıkışı gidicem demiştim ya gittim 1 saat sonra sonuç çıkar dediler hastane çevresinde dolaşa dolaşa bekledim ama o sıra kendikendimle savaşıyorum resmen bi yanım sevinip havalar hoplarken bi yanım dur yapma sonra daha çok üzülürsün diyodu keza sonuç yine hüsran adet olamakla beraber sonucum yine 2.39 yani negatif eve nasıl geldim bilmiyorum eve gelir gelmez duşa girdim sonra mutfakta yemek yapmakla oyalandım eşim gelene kadar kendimle hiç konuşmadım ki zaten o yoldayken aramıştı sonucu biliyodu eşim geldi yüzüme bakıyo nasılım diye gülmek için zorladım kendimi iyiyim ben canım bişey yok dedim ama yemekte hem yemek yiyorum hem ağlıyorum resmen boşaldı gözyaşlarım kocişimle konuştuk bayağı şimdi daha iyiyim ama neden gelmedi benim kırmızılar

ya kızlar ben bugun akşam üzeri 16:10 da vuruldum

doktorun hangi günler girin dedi bugün ilişki dediyse girin ama yarın girin diyorsa yarın yapın
yumurtanın çatlama zamanına göre ilişki öneriyorlar doktor ne dediyse oonu yap

kızlar ben çıkıyorum kocişle gezelim dedik
hava alalım diyo sabah havamızı aldık yaa geç gelmezsek girerim
sizi çok seviyorummm

canım ya inanki aklım hep sendeydi msjlarını okudukça öyle rahatladımkiii çok çok çookk seviyoruuuzz senniiii

canım bugün yarın diye bir şey demedi ki sadece 3 gün ilişki öneriyoruz dedi
propektüsünde yazıyor ki '' Hastaya, Ovitrelle enjeksiyonu uygulandığı gün ve sonraki gün cinsel temasta bulunması önerilir.''
zarara olsa yazmazdı sanırım

ya kızlar ben bugun akşam üzeri 16:10 da vuruldum çatlama iğnesini

bugün olmasında sakınca yok canım. bugün, iğneden 36 saat sonra, 48 saat sonra olmak üzere yapabilirsiniz

bnde hamileyimm bende:))) yuppiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…