kızlar merhaba bende bi gariplikler olmaya başladı bi bakar mısınız: özellikle bugün başladı 2-3 gündür göğsümde şişilik var ama çok hafif ve ucu hep düz olurdu ilk kez hep olmasa da baya kocaman oluyo onun dışında bugün çok belirgin bir hale gelmiş göğüsün koyu yuvarlak kısmı var ya orası baya bi şişmiş göğüsümden daha uzak 2.göğüs gibi2-3 saatten beri de göğüs uçlarımda acı olmaya başladı hafiften hafiften tahriş olmuş gibi ve dünden beri yumurtlama zamanımdan daha fazla aşırı beyaz hafif mavimsi akıntım var bugün daha çok gelmiş dünden karnım da ağrıyor kasılma oluyor ara ara adetime 10 gün var ihtimal olabilir mi ?:44:
inş. hamilesindir klomen ve çatlama iğnesi olmuşmuydun ???
belirtiler yanıltabılır ama inş. sen hamilesindir canım
yok tatlım ikisini de kullanmadım bir tek folik asit kullanıyorum.Ayyy inş öyleyimdir yaaHepimizin karnı kocaman olur inş
inşallah burdakı tüm arkadaşlar dokuz ay adet görmesinler :)))
bende bügün oldum çatlama iğnesini gerisayım başladı bakalım inş. bu ay meleğim bana tutunur vaktı gelmiştir inş. 15-16 aydır korunmasıs hamile kalamadım
inş. sende burada yazan tüm arkadaşlarım herkes bebeğine kavusur hasret biter ....
kızlar nassınızzzzzz......
peki klomenden başka ilaç vermişmiydi sana doktorum ben hem progestan tablet hemde crinone jel kullandım progestanda adeti geciktiriyormuş doğrumu acaba bu arada geç döllenme imkanı varmıdır bilmiyorum ama adetin 13. günü kontrolde yumurtamı 19 mm görmüştü onunla beraber daha küçük yumurtalarda varmış belki küçükler sonradan büyüdüyse onlar tutmuştur umut işte her zaman var kırmızılar gelene kadarda kaybolmayacak galiba
hayir canim daha oncede dedigim gibi ben yurtdisindayim ve burda hersey tr dekinden farkli gelisiyor,,,bana sadece klomenin baska bir cesidnii verdi adi PERGOTIME50mg ADETIN 3 GUNU BASLAYIP 5 GUN BOYUNCA 2 SER TANE ICTIM ,,bunun yaninda baska hic birsey verilmedi ,,,hatta igneyi sordum yaninda igne yapilacakmi ?? USG den yumurtalarin buyuklugu takip edilecekmi diye ama bana ,,hayir yapilmicak yaninda bisey dedi ,,cunki sende yumurtlama bozuklugu yok dedi ,,,
bende pek anlamadim ama bukadar ,,anlicagin sadece klomen kullaniyorum,,gecen ay basladim bosa gitti yumos donemlerim ,,bu ay ikinci denemem ,,dolu dolu calistim bakalim hayirlisi 10 temuzda ne cikacak bekliyorum
kızlar merhaba bende bi gariplikler olmaya başladı bi bakar mısınız: özellikle bugün başladı 2-3 gündür göğsümde şişilik var ama çok hafif ve ucu hep düz olurdu ilk kez hep olmasa da baya kocaman oluyo onun dışında bugün çok belirgin bir hale gelmiş göğüsün koyu yuvarlak kısmı var ya orası baya bi şişmiş göğüsümden daha uzak 2.göğüs gibi2-3 saatten beri de göğüs uçlarımda acı olmaya başladı hafiften hafiften tahriş olmuş gibi ve dünden beri yumurtlama zamanımdan daha fazla aşırı beyaz hafif mavimsi akıntım var bugün daha çok gelmiş dünden karnım da ağrıyor kasılma oluyor ara ara adetime 10 gün var ihtimal olabilir mi ?:44:
niye kimse yok yaaaaaa
selam canim.nasilsin?yumurtanin buyumesi icin kur falan denedinmi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?