Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım ben en son cumartesi 24 te içtim sonrada kullanmadım
çarşamba sabahı adet oldum canım hayırdır:44:

kızlar merhaba bende bi gariplikler olmaya başladı bi bakar mısınız: özellikle bugün başladı 2-3 gündür göğsümde şişilik var ama çok hafif ve ucu hep düz olurdu ilk kez hep olmasa da baya kocaman oluyo onun dışında bugün çok belirgin bir hale gelmiş göğüsün koyu yuvarlak kısmı var ya orası baya bi şişmiş göğüsümden daha uzak 2.göğüs gibi 2-3 saatten beri de göğüs uçlarımda acı olmaya başladı hafiften hafiften tahriş olmuş gibi ve dünden beri yumurtlama zamanımdan daha fazla aşırı beyaz hafif mavimsi akıntım var bugün daha çok gelmiş dünden karnım da ağrıyor kasılma oluyor ara ara adetime 10 gün var ihtimal olabilir mi ?:44:

inş. hamilesindir klomen ve çatlama iğnesi olmuşmuydun ???
belirtiler yanıltabılır ama inş. sen hamilesindir canım

yok tatlım ikisini de kullanmadım bir tek folik asit kullanıyorum.Ayyy inş öyleyimdir yaa Hepimizin karnı kocaman olur inş

inşallah burdakı tüm arkadaşlar dokuz ay adet görmesinler :)))
bende bügün oldum çatlama iğnesini gerisayım başladı bakalım inş. bu ay meleğim bana tutunur vaktı gelmiştir inş. 15-16 aydır korunmasıs hamile kalamadım

inş sen de adet görmezsin :) dualarım seninle tatlım bu kez olcak inş hep pozitif düşün en doğru zamanı bekliyor demek ki ufaklık nazlı çıkcak biraz :)

BERCESTE.
kizlar hepinize iyi aksamlar nasilsiniz.berceste beni eklermisin listeye canim.batim 26 haziran,insallah bu sefer gelir bebisim

Son düzenleme:

canim benimde henuz 12 gun var ,,, bat tan 10 gun once belirti olacagini sanmiyorum heleki gogus belirtisi :26:sanmiyorum,,,kendini cok dinleme istersen ,,,,ben kizima hamile kaldiktan 8-9 gun bat gununden sonra gogus ler sisip sizlanmisti ,,,ilk belirtiler hem bata cok yakin olur diye duydum hep,,ve olsa bile , ilk etapta hafif bas donmesi ,bulanti ,ve koku hasasiyeti olabilir ,,,

ins sende bende 10 gun sonra kocaman gobuslu oluruz ,icinde ikitane olanindan

kızlar bugun fsh tsh prolaktinime falan baktırdım hiçbir sıkıntı yok ama yumurtam geç oluşuyor büyümüyor ne yapsam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…