ne oluyo kizlar yaa ters bisimi soyledim neden herkezin sesi kesildiikimse beni sevmiyoo kimse benimle konusmuyoo pissss
ne oluyo kizlar yaa ters bisimi soyledim neden herkezin sesi kesildiikimse beni sevmiyoo kimse benimle konusmuyoo pissss
ne yapiyim sekerim ya dun misafirim vardi iste cok gec gittiler´´,,ondan oncede ordan oraya kosturdum kagit kurek pesinde belediyede ,,yeni okula kayit felan ,,,
BU SABAH ta sperm testimizi yaptik ne iskenceylesabahin 7 sinde kikiki onu goturup hastahaneye yetistirdim,,sonuclari pazartesi alacakmisiz kendi doktorumuzdan ..ins iyi cikar
ne yapiyim sekerim ya dun misafirim vardi iste cok gec gittiler´´,,ondan oncede ordan oraya kosturdum kagit kurek pesinde belediyede ,,yeni okula kayit felan ,,,
BU SABAH ta sperm testimizi yaptik ne iskenceylesabahin 7 sinde kikiki onu goturup hastahaneye yetistirdim,,sonuclari pazartesi alacakmisiz kendi doktorumuzdan ..ins iyi cikar
kikimin alınğanlığı üzerinde olurmu kuzum yaa niye öyle diyorsun seni nekadar cok sevdğimizi saydığımız bilmezmsnn
alinganlik degillllllll sabirsizlik bekle bekle agac oldum kimsenin konustugu yokkiki kizdi biraz bende sizleri seviyorummmm
aahhh kikikkiiii sendeki bu yoğunluk nedir nerden geliyo bu enerjiiii
inşallah sonuç iii çıkar tatlımmm
elektrik gitti geldi pc kendini ancak toparlayabildi..senii çoooookkk seviyoruuzz.seni sevmeyenn ölsüüünnnnn kikikiiii
kızan ağzını burnuna kocan yesin emiiii
yeeesinnn yeeesinnnyesinn heryerimi yeeeeesin kikik kikik
yeeesinnn yeeesinnnyesinn heryerimi yeeeeesin kikik kikik
adamı rahat bırakın yaahhuu dinlensinn birazzzz
ben cok surundum birazda o surunsun bi zahmet sabah halini bi gorecektinn sperm testi icin elinde siseyleee haha biktim yahu biktim bu ne iskenceydi diyoo kikiki
sorma ya bende bi gariplik var aslinda en gec yatan benim sabahin korunde ilk kalkan benim galiba:26: 6 saatlik bir uyku bana yetiyor ,,kocisim sende bir terslik var doktora git diyor herzamanisim gucumde hic bitmez nedense ,,
insallah senin de tup bebek islemin sonucu guzel olur canim ,,,getirirsin bize 2 tane yigen ohh
AAAAAAAAMINNNNNNNNNNNNNN AMINN AMINkikikiki
ben cok surundum birazda o surunsun bi zahmetsabah halini bi gorecektinn sperm testi icin elinde siseyleee haha biktim yahu biktim bu ne iskenceydi diyoo kikiki
dimiii cok yoruldu adam ama halen acımıyor bizim kiki halen yesin diyor daha nedim ben sanaaa maşallah maşallahh
bende temmuz tipğini bi göz attım geldimm gecen ay 12 tane hamiş cıkarmışlarr oraya mı gitsek toplu gine belki bizde yararlanırız
ben bercestenin topiginden baska topige gitmemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?