Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yazzıkkkk vallllaaa yazııkkkkk

ne yazigi yaaa asil bana yazik ,,pehhh kikiki

ben kactim kizlar eltim geldii byeee

hortensia ne yaptın gittin mi doktora

Canim yeni geldim guzel haberler getirdim. Simdilik keseyi gorduk iyi bi sorun yok dedi doktor ayin dokuzunda bebegi gormek icin gidicez. Nasil rahatladik bir bilseniz. Doktor benim ulturosyonla olmasi gereken ulturasyon orneginide karsilastirdi gosterdi bize ayni dedi korkmaniza gerek yok. Bayagi bilgilendirdi bizi.

iyi haberlerine sevindik kuzum hadi hayırlısı kendine dikkattttt etttt kızlar bana müsade cıkmam lazım öpüldnzzzzz saygıar sevgilerrrrrrr

canım ne güzel bi haber bu keseyi görmek bile müthiş bir sey...ALLAH ımmm bizlere de nassip eder inşaallaahhhh

kızlar bende kaçtıımm arkadas gelecekmiş yarın gidiyorda vedalasmak için geliyor öptüm hepinizi görüşürrüüüzzz

canım ne güzel bi haber bu keseyi görmek bile müthiş bir sey...ALLAH ımmm bizlere de nassip eder inşaallaahhhh

Evet doktor konustukca nasil sevindim korkum da bitti sayilir. Amin insallah allah bu guzelliklerden sizleri mahrum birakmasin. Neden olmuyor demeyin allahin izniyle olucak deyin ve sonuc allahima binlerce kez sukurler olsun. Herzaman duamdasiniz canlarim.

ohhhh masallah. cnm yaa bnm icime olucak gibi doguyor biliyormusun. insburdan muzdelicen bize

slm arkadaşlar bende bugun tekrar çatlama iğnesi oldum çalışmalar başlayacak bu sefer iki gün üst üste ve sonra gün aşırı dedi zaten bende busefer iki üç gün ara vermeden birlikte olacaktım doktorda düşüncemi okudu galiba inş. bu sefer tutar ama bu sefer dr. Progestan kapsül verdi alttan fitil tutunması içinmmi yoksa bu ay olucakmı hayal etmesi bile çok heycan verici
inş. bu ay bu topikte herkeeessss müjdeli haberi veriri hepimize rabbım kısa zamanda nasıp etsin
dr. çok seviyorum onu görünce pozitif oluyrum ümidim çoğalıyo
klomen - çatlama iğnesi ve bu ay da progestan verdi olucakmı yada şansı daha fazla artırmak içinmii?????
bilen varmı..

kızlar bi arkdaşım eşiyle cinsel uyumsuzluk yaşıyormuşş destek almak istiyrmuşş nere gitmeli bilgisi olan var mı hic :112: :321:
psikiyatriye gitsinler canım. cinsel terapi uygulanıyor

ah canım benim hadi hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Allah olmayan ve isteyen herkese de nasip etsin

proğestran bebeğin tutunmasına yardımcı oluyr diye biliyrum ama tam emin değilim umarım hayırlısıyla hamiş kalır bebeğini kucağına alabilirsn

progestanı dr. hamile kalma şansını artırmak için mi verdi ?????????????????????????
bugun catlama iğnes oldum salı günü son ilişki günü salı günü progestan kullanmaya başla dedi, hamile kalam şansını artırmak içinmi bu şekilde hamile kalan varmııııııııı??????????cvp

canım progestan hamile kalma şansını artırmaz. eğer döllenme olursa progestan rahimi olgunlaştırdığından bebeğin tutunma ihtimalini artırır.

çok sevindim canım inşallahhh sırada kalp atışlarııııı
hayırlı uğurlu olsun canım

bercestem selam. canım bi şey soracağım progestanı bıraktıktan kaç gün sonra adet oluyorsun sen. internetten baktım da çok değişik süreler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…