ne yazigi yaaa asil bana yazik ,,pehhhKikiki
Ben kactim kizlar eltim geldii byeee
dimiii cok yoruldu adam ama halen acımıyor bizim kiki halen yesin diyor daha nedim ben sanaaa maşallah maşallahh
bende temmuz tipğini bi göz attım geldimm gecen ay 12 tane hamiş cıkarmışlarr oraya mı gitsek toplu gine belki bizde yararlanırız
yazzıkkkk vallllaaa yazııkkkkk
hortensia ne yaptın gittin mi doktora
böööööööö bende gitmek niyetinde değilim bi bakayım dedim 12 hamiş lafını duyunca beni de yazın dedim listeye ne olur ne olmaz belki şans getirir biryerde bulunsun ismimiz
canim yeni geldim guzel haberler getirdim. Simdilik keseyi gorduk iyi bi sorun yok dedi doktor ayin dokuzunda bebegi gormek icin gidicez. Nasil rahatladik bir bilseniz. Doktor benim ulturosyonla olmasi gereken ulturasyon orneginide karsilastirdi gosterdi bize ayni dedi korkmaniza gerek yok. Bayagi bilgilendirdi bizi.
iyi haberlerine sevindik kuzum hadi hayırlısı kendine dikkattttt etttt kızlar bana müsade cıkmam lazım öpüldnzzzzz saygıar sevgilerrrrrrr
iyi haberlerine sevindik kuzum hadi hayırlısı kendine dikkattttt etttt kızlar bana müsade cıkmam lazım öpüldnzzzzz saygıar sevgilerrrrrrr
Canim yeni geldim guzel haberler getirdim. Simdilik keseyi gorduk iyi bi sorun yok dedi doktor ayin dokuzunda bebegi gormek icin gidicez. Nasil rahatladik bir bilseniz. Doktor benim ulturosyonla olmasi gereken ulturasyon orneginide karsilastirdi gosterdi bize ayni dedi korkmaniza gerek yok. Bayagi bilgilendirdi bizi.
canım ne güzel bi haber bu keseyi görmek bile müthiş bir sey...ALLAH ımmm bizlere de nassip eder inşaallaahhhh
iyilik hemsom yaa doktordan geldim dinleniyorum..
güzel haberlerim var
pazar günü yumurta toplama işlemim yapılacakkk
yumurtalar büyüdü çok şükür son iğneyi de yaptıkk 1.işlem tamam
2 embriyo koyacak doktorum sağolasun sansı artıralım dedi..çok heyecanlıyım yaawwwwyüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim bakalıımmm:13::13::13:
ne yapiyim sekerim ya dun misafirim vardi iste cok gec gittiler´´,,ondan oncede ordan oraya kosturdum kagit kurek pesinde belediyede ,,yeni okula kayit felan ,,,
BU SABAH ta sperm testimizi yaptik ne iskenceylesabahin 7 sinde kikiki onu goturup hastahaneye yetistirdim,,sonuclari pazartesi alacakmisiz kendi doktorumuzdan ..ins iyi cikar
hadi ins sonuclar guzel cikar. Super yuzuculerdir hala
hmm ben oldun diye okudum sankim :26: iyi haber bu ,,negatif cikmis ama olsun belki gec dollenmedir ,,bak elabebek hep negatifti adet sokturucu bile icti bebis cikti sonunda ,,,,,bellimi olur:44:
eklemek istiyorum...kloemeni kullandigim ilk ay 3 gun adetlerim gecikti ilk defa
peki klomenden başka ilaç vermişmiydi sana doktorum ben hem progestan tablet hemde crinone jel kullandım progestanda adeti geciktiriyormuş doğrumu acaba bu arada geç döllenme imkanı varmıdır bilmiyorum ama adetin 13. günü kontrolde yumurtamı 19 mm görmüştü onunla beraber daha küçük yumurtalarda varmış belki küçükler sonradan büyüdüyse onlar tutmuştur umut işte her zaman var kırmızılar gelene kadarda kaybolmayacak galiba
psikiyatriye gitsinler canım. cinsel terapi uygulanıyorkızlar bi arkdaşım eşiyle cinsel uyumsuzluk yaşıyormuşş destek almak istiyrmuşş nere gitmeli bilgisi olan var mı hic :112: :321:
Canim yeni geldim guzel haberler getirdim. Simdilik keseyi gorduk iyi bi sorun yok dedi doktor ayin dokuzunda bebegi gormek icin gidicez. Nasil rahatladik bir bilseniz. Doktor benim ulturosyonla olmasi gereken ulturasyon orneginide karsilastirdi gosterdi bize ayni dedi korkmaniza gerek yok. Bayagi bilgilendirdi bizi.
slm arkadaşlar bende bugun tekrar çatlama iğnesi oldum çalışmalar başlayacakbu sefer iki gün üst üste ve sonra gün aşırı dedi zaten bende busefer iki üç gün ara vermeden birlikte olacaktım doktorda düşüncemi okudu galiba inş. bu sefer tutar ama bu sefer dr. Progestan kapsül verdi alttan fitil tutunması içinmmi yoksa bu ay olucakmı hayal etmesi bile çok heycan verici
inş. bu ay bu topikte herkeeessss müjdeli haberi veriri hepimize rabbım kısa zamanda nasıp etsin
dr. çok seviyorum onu görünce pozitif oluyrum ümidim çoğalıyo
klomen - çatlama iğnesi ve bu ay da progestan verdi olucakmı yada şansı daha fazla artırmak içinmii?????
bilen varmı..
proğestran bebeğin tutunmasına yardımcı oluyr diye biliyrum ama tam emin değilim umarım hayırlısıyla hamiş kalır bebeğini kucağına alabilirsn
progestanı dr. hamile kalma şansını artırmak için mi verdi ?????????????????????????
bugun catlama iğnes oldum salı günü son ilişki günü salı günü progestan kullanmaya başla dedi, hamile kalam şansını artırmak içinmi bu şekilde hamile kalan varmııııııııı??????????cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?