canim senin bat nezaman listede goremedim seni ????:26:
canım kürleri eksiksiz yapman lazım yapıyrsan sende yumurtalıklarda sorun yoksa doktorun biey demedimi yani şu sorunun var diyeagnugaston kullanıyrm fsh 4..54 çıktı birde yarım yamalak çörek otu bal tarçın bide incir yapıyrm
ya canım ben dr a kızıyrm aslında çok ilgilenmiyor bakıyor büyümüş büyümemiş şukadar mm diyr birdaha gel demiyor herhangi bişey söylemiyor kilo ver dedi sadece ama genel bir ilgilenme yok çalıştığım hastanede çok samimi olduğum bir dr değiştiremiyorumda ne yapıcam anlamadımcanım kürleri eksiksiz yapman lazım yapıyrsan sende yumurtalıklarda sorun yoksa doktorun biey demedimi yani şu sorunun var diye
yumuralıklarda sorun yok kist falan da yok ilgisiz işteya canım ben dr a kızıyrm aslında çok ilgilenmiyor bakıyor büyümüş büyümemiş şukadar mm diyr birdaha gel demiyor herhangi bişey söylemiyor kilo ver dedi sadece ama genel bir ilgilenme yok çalıştığım hastanede çok samimi olduğum bir dr değiştiremiyorumda ne yapıcam anlamadım
ya canım ben dr a kızıyrm aslında çok ilgilenmiyor bakıyor büyümüş büyümemiş şukadar mm diyr birdaha gel demiyor herhangi bişey söylemiyor kilo ver dedi sadece ama genel bir ilgilenme yok çalıştığım hastanede çok samimi olduğum bir dr değiştiremiyorumda ne yapıcam anlamadım
nasıl kimse olmaz bu gece yaa çok şşaşırdım
ya canım ben dr a kızıyrm aslında çok ilgilenmiyor bakıyor büyümüş büyümemiş şukadar mm diyr birdaha gel demiyor herhangi bişey söylemiyor kilo ver dedi sadece ama genel bir ilgilenme yok çalıştığım hastanede çok samimi olduğum bir dr değiştiremiyorumda ne yapıcam anlamadım
kac kilosun ya doktorun ilgilenmiyrsa bebek konusunda kardeşim olsa değiştirirm izin gününde başka bi doktora git hem madem aynı hastahane de calışyrsan daha rahat olup istedğin soruları sorabilirsin diye düşünyrm
daha geriliyor insan 1.80 boyum 110 kiloym ameliyathane hemşiresym ben ama işin içinde olmak daha sıkıcı başka bir yol arıcam artık
tatlım senin ne sıkıntın vardı ben hiç bilmiyorum senin sıkıntını
rahat bir dr benimki başka dr lara ayak üstü sordum çok ilgilendiler yani dr umu alatmam an meselesiameliyt hemşiresi olmana rağmen ilgilenmiyrsa sallla bence o doktoru benim fsh ve lh dengesi bozuk yumurtalıklarım yumurta üretmiyrmş yumurta uyarıcı ilac kullandım kiste döndü 2 ay gecti üzerinden son adetimn 1 gün kahveringi akıntı şekilnded oldu.doktora gittim bidahaki ay gel fsh lh testleri yapıcaz dedi sürekli aynı doktora gitmediğim icin kendime kızıyorum aslında neyse böyle işte ben artık oulruna bıraktım eşimin cocuk isteyip istemediğinden emin değilim cünkü.temmuz ayını bekliyrum bakalım
rahat bir dr benimki başka dr lara ayak üstü sordum çok ilgilendiler yani dr umu alatmam an meselesi
eşin için spermigram yaptrdınızmı ben mesela eşimin durumu düzelmeden ilaç kullanmak istemyrm boşuna hormon yüklenmek olur diye niye eşinin istemediğini düşünüyrsn
ya belki çenkinceleri vardır erkeklerde bu oluyr benim eşimde kendini suçlu hissetmemk adına bir süre kaçtı ben itekledim o bir kıstas olmamalı bence başka türlü anlamaya çalışabilrisin ama o konuda zaten çok gergin oluyorlarilk doktora gittğimde doktorum yapalım demşti ama ben dedimki ilk benimle ilgili bi sıknıtı var mı onu bakalım sonra eşim gelir dedim sonra tahlillerdede sorunun bende oludgu cıktı.eşimn istemedğini nasıl anlatsam yani olaylardan cıkardım desem hani insanın icine doğar ya hissedrsn ya onun gibi ..eşimin ağızından istemiyrum kelimesi cıkması ama bazı harektleri ona yoruyorum..temmuz ayında sperm testiyaptırcak bakalım yaptırcak mı ben bişey demicem eğer yaptıralım derse demekki benim husni kuruntummuş diycem...yaptırmassa bende vazgecer doktora gitmem daha artık oluruna bırakırmm cok konuştum yahormon yüklenmemek lazım aslında haklısın
ya belki çenkinceleri vardır erkeklerde bu oluyr benim eşimde kendini suçlu hissetmemk adına bir süre kaçtı ben itekledim o bir kıstas olmamalı bence başka türlü anlamaya çalışabilrisin ama o konuda zaten çok gergin oluyorlar
psikiyatriye gitsinler canım. cinsel terapi uygulanıyor
ah canım benim hadi hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Allah olmayan ve isteyen herkese de nasip etsin
çok sevindim canım inşallahhh sırada kalp atışlarııııı
hayırlı uğurlu olsun canım
haklı olabilirsin blmiyrum bugn böyle düşünyürm yarın değişebiliyr insanoğluhayırlısı bilmiyrm isteyip istemediğne emin olmaya ihtyacım var belki oyüzden düşünüp duruyr olabilirim o yüzden ince eliyr olabilirm
ozaman tipik sürekli insanların bize dediği şey kafana takmamaya çalış ama dediğim gibi o konu bir kıstas ollmasın sen yine destekle gönder eşini sende git zamanla daha da netleşirsin netleşmeden kendini de hırpalama ama
haklısın ama hırpalama derken tam adamına diyn yani..hayırılsı inşallah dediklerini yapabilirim...bata daha 14 gün oludgu icin o yüzden öyle düşünyr olabilirm evlilğimde bebek konusundan önce bazı şeyleiri düzeltebilmem lazım onu yapabilirsem daha rahat daha huzurlu olabilirim diey düşünyurm hayatt..
bazı sıkıntılarınız olduğunu düşünüyorsan haklısın önce onları halletmelisiniz öocuk önemli birşey inşallah herşey gönlünce olur canımpozitif olmaya çalış ikiniz adına elinden geleni yapki keşken kalmasın çocuk allahın izniyle bir gün kısmetse hepimize vericek allah seninde dediğin gibi önceliğin evliliğin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?