Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

herkeze iyi gecelerrrrr haziran nin bitmesine son 2 gunn,,,son dakika gol atan ólurmu acaba:26: gelsin temuz gelsin yeni umutlarr

günaydınnnnnn şekerkerrrrrrrr

dün elektrikler gitmişti bi uzanayım dedim saat 9du sabaha kadar döne döne uyumuşum dinlenmişim ama dün temizlik yapmıştım dip bucak iyi gelmiş uyumak hava da serin

az önce bi arkadaşım yazmış facebooka ikizleri oluyomuş biri kızmış nasııııııılllllllll içim gitti anlatamam çok sevinmekle beraber ben de böyle sevinebilecek miyim diye düşündüm hala da düşünmekteyim bugün meryem suresine başlıcam Allah kısmet ederse..

bende haberler böyle canlar siz napıyosunuz bakiimmmm

iyyiz şekerimmmmmm sen naslsnnnnnnnnnnnnnn

iyi diyelim iyi olsun canım akşam eccik sizle sohbet edeyim dedim kız kardeşim bi tarafta eşim bi tarafta beni egale ettiler ankara kazan biz kepçe eski günleri yad ediyoz özlemişim buraları yaww iflahım kesildi yorgunluktan ama yarın kına var döktürmek için onu bekliyorum pes etmiycem kendinize iyi bakın çeviyom sizi.....

slm kızlar reglimin üzerinden 4 gün geçti ve ben hala hastalanmadım doktorumu aradım bugün kontrolede çağırmadı pazartesi günü testi tekrarla diyo yoksa bendemi geç yumurtladım allahım inşallah öyledir ama hiç sanmıyorum çok kötü bir durumdayım bu belirsizlik kafayı yedirticek bana

belirsizlik kötü tabi ama daha rahat olmaya çalış çünkü yoksada böyle düşündükçe psikolojikte geciktiriyor insan ben 2 aydır öyle yapıyorum inşallah hamilesndr elabebeğin 17 güün sonra anlaşıldı

canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alabilriz..cok düşünmemeye calış kendini dinlememeye calışş sabret sabret inşallah

sağol canım ya inanki bu ay diğer aylara nazaran hiç stres yapmadım doktor kontrolunde olmama rağmen şimdi ya ilaçlardan geciktim yada ilac bende kist yaptı bilemiyorum 3. ve en zayıf ihtimal geç döllenme oldu bakalım artık hayırlısı neyse o olsun sadece şu stresli durumdan kurtulmak istiyorum çünkü adetlerim çok düzenliydi benim bu kadar gecikince daha çok geriliyorum ruhsal olarak allahım sabır ver dayanma gücü ver bu aciz kullarına

Merhaba kızlar nasılsiniz. Bugün benim adet tarihim kızlar. Daha gelen yok ama adet olacak gibi ağrıyor karnım. Evde yaptıgım testte negatif cikiyor. Sanırım Temmuz'a kaldim:18:

Merhaba kızlar nasılsiniz. Bugün benim adet tarihim kızlar. Daha gelen yok ama adet olacak gibi ağrıyor karnım. Evde yaptıgım testte negatif cikiyor. Sanırım Temmuz'a kaldim:18:

hayırlısı canım bakıcaz artık bende temmuz kalanlardanım goncaya dediğim gibi çok takmamaya çalış psikolojik uzatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…