kız bizi kimseden saymıyon mu
kızlar macunu da var hapıda macunu daha iyi sanki denem amaçlı aktarda küçük boyları var alabilrsiniz ben öyle yapmayı düşünüyrm benimde ihtiyacım varinternettede var 49 tl karar sizin hangisini isterseniz küçük boy alıp deneyin derim
bu aralar öyle oldu bat tarihleri yaklaşsın bak ortam nasıl kaynıyor
yuhh 49 tl mi battık anam battık
bu aralar öyle oldu bat tarihleri yaklaşsın bak ortam nasıl kaynıyor
kızlar cokkk uykum gledi hepinize iyi gecelerrr kocamannnnnnnnnnn saygı ve sevgilerimmmmmmmmi sunuyurummmmmmm
iyyiz şekerimmmmmm sen naslsnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar reglimin üzerinden 4 gün geçti ve ben hala hastalanmadım doktorumu aradım bugün kontrolede çağırmadı pazartesi günü testi tekrarla diyo yoksa bendemi geç yumurtladım allahım inşallah öyledir ama hiç sanmıyorum çok kötü bir durumdayım bu belirsizlik kafayı yedirticek bana
slm kızlar reglimin üzerinden 4 gün geçti ve ben hala hastalanmadım doktorumu aradım bugün kontrolede çağırmadı pazartesi günü testi tekrarla diyo yoksa bendemi geç yumurtladım allahım inşallah öyledir ama hiç sanmıyorum çok kötü bir durumdayım bu belirsizlik kafayı yedirticek bana
belirsizlik kötü tabi ama daha rahat olmaya çalış çünkü yoksada böyle düşündükçe psikolojikte geciktiriyor insan ben 2 aydır öyle yapıyorum inşallah hamilesndr elabebeğin 17 güün sonra anlaşıldı
canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alabilriz..cok düşünmemeye calış kendini dinlememeye calışş sabret sabret inşallah
Merhaba kızlar nasılsiniz. Bugün benim adet tarihim kızlar. Daha gelen yok ama adet olacak gibi ağrıyor karnım. Evde yaptıgım testte negatif cikiyor. Sanırım Temmuz'a kaldim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?