Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

inşallah canım ya düşünmemek mümkün olsa keşke sürekli araştırma halindeyim araştırma uzamanı olucam yakında

canım araştırdıkca vucudun ona göre hareket edip seni yanıltabilir. bence pc başından kalk seni oyalaycak bişeyler yap dışarı cık gez yada evde temizlik yap ne bilim ama bence pc başından kalkıp kafanı dağıt bence

canım çalışıyorum ben ve bütün gün pc başındayım neyseki yarın hafta sonu evde temizlikle geçiririm pazarda kocişimle gezmeye gideriz

niye kimse yok yaw??????:26:berceste ?? orkide ???nerdesiniz

Perimm bugun bat gunun ne oldu sana be gulum ?????

mrb arkadaşlar bende de geri sayım başladı adet tarihim 13-14 temmuz bakalım temmuz da hamile kalanların listesine girebilecekmiyim geri sayım başladı gün saymak istemiyrom ( kafamdan atabilirsem şimdilik gayet sakınım )
dr. önerdiği günleri dolu gecirip eşimle seyahate cıkıyoruz bölece kafa rahat olurda günleri saymam temmuz 4 de yola cıkıyoruz ve temmuz 13 de Allah nasıp ederse evime gerei dönüyorum yanı tam adet günümde geri dönüyorum ya yolda olurum yada evimde olurum rabbimden dileğim bu ay meleğimi bana vermesi ve hepimize elbette bakalım şu dolu günleri atlatıp bir an önce seyahate cıkmak istiyorum dönüşte de inş. iki canlı olmuş olurum :)

canımm tatli güzell stressiz tatiller diliyrum ve umarım dönüşte iki canlı ouldgun haberini alabilirizz.bizde tatile cıkabilsek ne güzel olcak ya

canımm tatli güzell stressiz tatiller diliyrum ve umarım dönüşte iki canlı ouldgun haberini alabilirizz.bizde tatile cıkabilsek ne güzel olcak ya

bi kayıp ilanı mı versek kızlar icin

aynen yaa KAYIP ARANIYOOORRR

BENIMDE SON 11 GUN ,,BAT 10 TEMUZ :18::18::18::18:: kikikii

Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim tatil değil buyuklerı ziyaret kayınvalide ve annemleri büyüklerimin Duasınıda alayım gönüllerini yapayımda yarın birgün evladım olursa oda benım değerımı bilsin nekadar uğraşıyoz bir evlat için ben evlatlığımı iyi yapayım düşüncesindeyım
dönüşte hepimiz hamile olsak ne güzel yaaaa

kikikik benim uzayan akıntı yine geldi ne oluyr yav bi akıl ver bana

sana bi akil vereyimmi ??? sakalimda yok lafim dinlesin ama yinede soyliyim cok israr ettin kiki,,,o yumurtlama degil canim bence ,,yumurtlama gecti gitti ,,,sen muhtemelen iltihap felan atiyosundur disari ,,1 hafta yumurtlamami olur kiz

Son düzenleme:
bi iltihap eksikti zaten haklısın 1 hafta yumurtalamı olurr s

eksikti deme atman daha iyi temizleniyorsun iste,,,,

bak ben her yumurtlama doneminde akintim olurdu ,,,bu ay ilk kez kupkuruydum o gunlerde ama test positifti ,,,,o donem bitti 2 gundur akintim var acaba dedim yinemi yumurtlicam test yaptim negatifff,,,,,her akinti yumurtlama degil demekkiiii kikiki

senden öğrenceğimiz cıokkkkkk kocaman şeyler var kikiciğimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…