inşallah canım ya düşünmemek mümkün olsa keşke sürekli araştırma halindeyim araştırma uzamanı olucam yakında
hayırlısı canım bakıcaz artık bende temmuz kalanlardanım goncaya dediğim gibi çok takmamaya çalış psikolojik uzatıyoruz
Merhaba kızlar nasılsiniz. Bugün benim adet tarihim kızlar. Daha gelen yok ama adet olacak gibi ağrıyor karnım. Evde yaptıgım testte negatif cikiyor. Sanırım Temmuz'a kaldim:18:
canım araştırdıkca vucudun ona göre hareket edip seni yanıltabilir. bence pc başından kalk seni oyalaycak bişeyler yap dışarı cık gez yada evde temizlik yap ne bilim ama bence pc başından kalkıp kafanı dağıt bence
Evet tatlım . İnşallah hepimiz hamis oluruz
niye kimse yok yaw??????:26: berceste ?? orkide ???nerdesiniz
Perimm bugun bat gunun ne oldu sana be gulum ?????
mrb arkadaşlar bende de geri sayım başladı adet tarihim 13-14 temmuz bakalım temmuz da hamile kalanların listesine girebilecekmiyim geri sayım başladı gün saymak istemiyrom ( kafamdan atabilirsem şimdilik gayet sakınım)
dr. önerdiği günleri dolu gecirip eşimle seyahate cıkıyoruz bölece kafa rahat olurda günleri saymam temmuz 4 de yola cıkıyoruz ve temmuz 13 de Allah nasıp ederse evime gerei dönüyorum yanı tam adet günümde geri dönüyorum ya yolda olurum yada evimde olurum rabbimden dileğim bu ay meleğimi bana vermesi ve hepimize elbette bakalım şu dolu günleri atlatıp bir an önce seyahate cıkmak istiyorum dönüşte de inş.iki canlı olmuş olurum :)
mrb arkadaşlar bende de geri sayım başladı adet tarihim 13-14 temmuz bakalım temmuz da hamile kalanların listesine girebilecekmiyim geri sayım başladı gün saymak istemiyrom ( kafamdan atabilirsem şimdilik gayet sakınım)
dr. önerdiği günleri dolu gecirip eşimle seyahate cıkıyoruz bölece kafa rahat olurda günleri saymam temmuz 4 de yola cıkıyoruz ve temmuz 13 de Allah nasıp ederse evime gerei dönüyorum yanı tam adet günümde geri dönüyorum ya yolda olurum yada evimde olurum rabbimden dileğim bu ay meleğimi bana vermesi ve hepimize elbette bakalım şu dolu günleri atlatıp bir an önce seyahate cıkmak istiyorum dönüşte de inş.iki canlı olmuş olurum :)
bi kayıp ilanı mı versek kızlar icin
aynen yaa KAYIP ARANIYOOORRR
BENIMDE SON 11 GUN ,,BAT 10 TEMUZ :18::18::18::18::kikikii
canımm tatli güzell stressiz tatiller diliyrum ve umarım dönüşte iki canlı ouldgun haberini alabilirizz.bizde tatile cıkabilsek ne güzel olcak ya
kikikik benim uzayan akıntı yine geldi ne oluyr yav bi akıl ver bana
aynen yaa KAYIP ARANIYOOORRR
BENIMDE SON 11 GUN ,,BAT 10 TEMUZ :18::18::18::18::kikikii
Canım inşaallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh kırmızılar sana dokuz ay gelmezzzzzzzzz dönüşümde sende iki canlı ol emi
sana bi akil vereyimmi ??? sakalimda yok lafim dinlesin ama yinede soyliyim cok israr ettinkiki,,,o yumurtlama degil canim bence ,,yumurtlama gecti gitti ,,,sen muhtemelen iltihap felan atiyosundur disari ,,1 hafta yumurtlamami olur kiz
bi iltihap eksikti zatenhaklısın 1 hafta yumurtalamı olurr s
eksikti deme atman daha iyi temizleniyorsun iste,,,,
bak ben her yumurtlama doneminde akintim olurdu ,,,bu ay ilk kez kupkuruydum o gunlerde ama test positifti ,,,,o donem bitti 2 gundur akintim var acaba dedim yinemi yumurtlicam test yaptim negatifff,,,,,her akinti yumurtlama degil demekkiiii kikiki
senden öğrenceğimiz cıokkkkkk kocaman şeyler var kikiciğimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?