- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ben azcık kacıyorumbol gine saygılar sevgiler
Hayırlı cumalar kızlar bugün saat 16:00 da iğnemi vurulalı tam 48 saat oldu her fırsatı değerlendirdik bakalım Allah'ın takdiri ne olucak
Her birimizin kucağında bebişlerimiz olsun boş kalmasın inşallah
ADET DONGULERII............
21 5gun
22 5gun
23 6gun
24 7gun
25 8gun
26 9gun
27 10gun
28 11gun
29 12gun
30 13gun
31 14gun
32 15gun
33 16gun
34 17gun
35 18gun
okuyunca sizlerlede paylasmak istedim,,,,
kendine cok iyi bakk gönlümüz dualarımız seninleeeeeeee buraya geri döndğünde hayırlı haberlerini almış olurz inşallahKizlar bugün test yaptım negatifzaten çift çizgi olsa sasardim ne zaman gorucem allahım daha 3 gün var bat a luteina ilaç kullanıyorum ilacı biraksammi acaba devam edersem bat i uzatacak bende ne guzel hayaller kurmuştum evlilik yıl dönümü hediyemiz olacak diye olmayınca olmuyormuş demek allahım kaldıramayacağımız yükle bizi sinama hakkima hayırlı olan buysa hakkima hayırlı olanı gönlüme razı eyle amin .kizlar ben artık girmiycem belli bi donem belki burasida etkiliyodur hepiniz kendinize iyi bakın memnun oldum sizleri tanıdığıma Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin
Kizlar bugün test yaptım negatifzaten çift çizgi olsa sasardim ne zaman gorucem allahım daha 3 gün var bat a luteina ilaç kullanıyorum ilacı biraksammi acaba devam edersem bat i uzatacak bende ne guzel hayaller kurmuştum evlilik yıl dönümü hediyemiz olacak diye olmayınca olmuyormuş demek allahım kaldıramayacağımız yükle bizi sinama hakkima hayırlı olan buysa hakkima hayırlı olanı gönlüme razı eyle amin .kizlar ben artık girmiycem belli bi donem belki burasida etkiliyodur hepiniz kendinize iyi bakın memnun oldum sizleri tanıdığıma Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin
canım benim daha 3 gün var sen niye hemen moral bozuyorsun. senin yumurta geç çatlamamış mıydı?
hogşeldin orkideeeeeeee bartek girmemeye karar vermişş biraz uzaklaşırsa belki kafası daha rahat olur umarım iyi haberlerini alırız
ne diyelim hayırlısı olsun
sen nasılsın iyimisn
iyiyim canım ne olsun. evde yalnızım eşim nöbetçi. bata az kaldı düşünmemeye çalışıyorum ama pek olmuyor. memeleri mıncıklıyorum yine.hiç acımıyorlar gıcık oluyorum sen nasılsın?
bende iyyim benim de akıntılarım halen devam ediyr bugn yine geldi 8 gun oldu yav :) buraya girdikce insan daha cok düşünür gibi geliyr bana ama ben yine tutamyırm kendimi giriyrum
yok canım ya ben eskisi kadar çok düşünmüyorum valla girsem de. ilk zamanlar kafayı bozmuştum. gülemiyordum. sürekli düşünceli görünüyordum. bence buraya girsek de girmesek de bu bir süreç. bir süre sonra kendiliğinden daha az düşünür oluyorsun. tabi bu süreç bazılarında daha hızlı bazılarında daha yavaş gelişiyor.
bana müsade yemek yiycem hadi kendine iyi bak bu arada hayalim seni sorup duruyrdu
hemşommmmmmmm hoşgeldinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?