Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kiz ben hic seker cikolata tatli gibi seyler sevmezdim kendimi bildim bileli ustelik yesem bile migdem bulanirdi hemen arkasindan bir suru limon yerdim migdem duzelsin diye o derece yani,,,

bunu hamilelik belirtisi icin anlatmiyorum ,,,,son 2 aydir bunyemde tuaf seyler oluyo ,,cok yiyorum doymuyorum yaa ,,dun tulumbadan sonra simdide onumde pismaniye cataliyorum yaa,,,,kilo alicam diye de odum patliyor ,,59 kiloyum 2kilo daha vermek isterken hemde ufff

ne olucam ben boyle adet yakinken bir iki parca yerdim bu ne istah yaww

Hayırlı cumalar kızlar bugün saat 16:00 da iğnemi vurulalı tam 48 saat oldu her fırsatı değerlendirdik bakalım Allah'ın takdiri ne olucak

Her birimizin kucağında bebişlerimiz olsun boş kalmasın inşallah

benım daha 36 saat olamdı iğneyı vurduralı dün akşam üstüne doğru vuruldum yarın sabah 36 saat olucak daha fırsatlarım var
Rabbım takdır ederde inş. hepimiz bu ay o güzel duyguyu yaşarız

ADET DONGULERII............

21 5gun

22 5gun

23 6gun

24 7gun

25 8gun

26 9gun

27 10gun

28 11gun

29 12gun

30 13gun

31 14gun

32 15gun

33 16gun

34 17gun

35 18gun

okuyunca sizlerlede paylasmak istedim,,,,

Son düzenleme:
Kizlar bugün test yaptım negatif zaten çift çizgi olsa sasardim ne zaman gorucem allahım daha 3 gün var bat a luteina ilaç kullanıyorum ilacı biraksammi acaba devam edersem bat i uzatacak bende ne guzel hayaller kurmuştum evlilik yıl dönümü hediyemiz olacak diye olmayınca olmuyormuş demek allahım kaldıramayacağımız yükle bizi sinama hakkima hayırlı olan buysa hakkima hayırlı olanı gönlüme razı eyle amin .kizlar ben artık girmiycem belli bi donem belki burasida etkiliyodur hepiniz kendinize iyi bakın memnun oldum sizleri tanıdığıma Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin

kendine cok iyi bakk gönlümüz dualarımız seninleeeeeeee buraya geri döndğünde hayırlı haberlerini almış olurz inşallah

canım benim daha 3 gün var sen niye hemen moral bozuyorsun. senin yumurta geç çatlamamış mıydı?

bende iyyim benim de akıntılarım halen devam ediyr bugn yine geldi 8 gun oldu yav :) buraya girdikce insan daha cok düşünür gibi geliyr bana ama ben yine tutamyırm kendimi giriyrum

bende iyyim benim de akıntılarım halen devam ediyr bugn yine geldi 8 gun oldu yav :) buraya girdikce insan daha cok düşünür gibi geliyr bana ama ben yine tutamyırm kendimi giriyrum

yok canım ya ben eskisi kadar çok düşünmüyorum valla girsem de. ilk zamanlar kafayı bozmuştum. gülemiyordum. sürekli düşünceli görünüyordum. bence buraya girsek de girmesek de bu bir süreç. bir süre sonra kendiliğinden daha az düşünür oluyorsun. tabi bu süreç bazılarında daha hızlı bazılarında daha yavaş gelişiyor.

bana müsade yemek yiycem hadi kendine iyi bak bu arada hayalim seni sorup duruyrdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…