işte geldim burdayımniye kimse yok yaw??????:26: berceste ?? orkide ???nerdesiniz
Perimm bugun bat gunun ne oldu sana be gulum ?????
benim de son 6 günaynen yaa KAYIP ARANIYOOORRR
BENIMDE SON 11 GUN ,,BAT 10 TEMUZ :18::18::18::18::kikikii
kikikik benim uzayan akıntı yine geldi ne oluyr yav bi akıl ver bana
hosbulduk sekeriiimmm:)))) yorgunluktan ölüyoruummmm
evi toplamaya basladık mutfak misafir odası tamam
işte geldim burdayımben bu işte ustayııııım. burdayım kız ne oldu? valla progestan kullanıyorum ya akşam erkenden uyuyakalıyorum. nasıl tatlı uyuyorum ooohhh. gündüz de işteyim. ama perimi çoook özledim. iyidir inşallah
benim de son 6 gün
kız bazı kadınlarda yumurtlamadan sonra da düşük düzeyde östrojen salgılanmaya devam ediyor. bu da yumurtlama dönemindeki akıntıya benzer akıntıya yol açıyor. eğer iltihap olsa rengi farklı kokusu farklı olurdu.
enfeksiyon değildir o korkmarenginde kokusunda bi farklılık yok
diryaaaaaa nassın anam iyisin?
sana bişey olmaz sen karadeniz uşağusunn
iyilik valla nolsun orkideciimmevi topluyoruz işte transferden önce zor işleri halledelim diyoruz..
uuuuyyyyyyy canım çıktıı vallaaa annem hadi kalk kolileyelim diyo halaa
Kizlar bugün test yaptım negatifzaten çift çizgi olsa sasardim ne zaman gorucem allahım daha 3 gün var bat a luteina ilaç kullanıyorum ilacı biraksammi acaba devam edersem bat i uzatacak bende ne guzel hayaller kurmuştum evlilik yıl dönümü hediyemiz olacak diye olmayınca olmuyormuş demek allahım kaldıramayacağımız yükle bizi sinama hakkima hayırlı olan buysa hakkima hayırlı olanı gönlüme razı eyle amin .kizlar ben artık girmiycem belli bi donem belki burasida etkiliyodur hepiniz kendinize iyi bakın memnun oldum sizleri tanıdığıma Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin
işte geldim burdayımben bu işte ustayııııım. burdayım kız ne oldu? valla progestan kullanıyorum ya akşam erkenden uyuyakalıyorum. nasıl tatlı uyuyorum ooohhh. gündüz de işteyim. ama perimi çoook özledim. iyidir inşallah
benim de son 6 gün
kiz ne olsun yuzunuzu goren cennetlikteekiki ,isminizi bile goremiyoruz artik ozledim ya herkezi,,topik yurumuyo resmen,,saatler sonra giriyorum ancak 1 sayfa ilerlemis,,kimse yok....bak bartekte istifa etti vardiyadan cikisini almis gitmisa bana sormadan hemde
Sormayı unuttum varmı yeni hamilelerrr.Bu arada benim bat 20 temmuz Listeye yenisini eklersiniz .Ramazan Ayı uğur getirir belki....Aminnn
hayırlısı olsun canım:)slm kızlar şuan tatildeyim.Telefonum çekmiyor internet yok sizinle konuşamıyorum üstüne Adet olmayı beklemezken kırmızıları gördüm gerçi belirti falan yoktu ama bir iki günlük kahverengi pembemsi akıntım umutlandırmıştı ama olmadı adetim geçti bile bugün yarın son gün artık çalışmalara başlayacağız eşim haftaya gelecek şuan yanımda değil.ama annemlerin evinde nasıl olacak bilmiyorum inşallah Allahım off offfff...........................Tez zamanda ........:)
sen hangi hamişlerde kaldın hatırlamıyomSormayı unuttum varmı yeni hamilelerrr.Bu arada benim bat 20 temmuz Listeye yenisini eklersiniz .Ramazan Ayı uğur getirir belki....Aminnn
ne oluyor yaa bisey yazmaniz bile saat ler aliyo ne yapiyorsunuz asagida banada soyleyin ya canim SIKILIYOR
benim de son 6 gün
kiz ne olsun yuzunuzu goren cennetlikteekiki ,isminizi bile goremiyoruz artik ozledim ya herkezi,,topik yurumuyo resmen,,saatler sonra giriyorum ancak 1 sayfa ilerlemis,,kimse yok....bak bartekte istifa etti vardiyadan cikisini almis gitmisa bana sormadan hemde
evet ya barteke üzüldüm. hem daha bata 3 gün var ve yanlış hatırlamıyorsam geç yumurtlamıştı.
evet ya barteke üzüldüm. hem daha bata 3 gün var ve yanlış hatırlamıyorsam geç yumurtlamıştı.
evet dogru hatirliyorsun gec yumurtlamisti,,,,bilmiyorum ya ben tam tersi sizlerle konustukca yanliz olmadigimi goruyorum ve bu rahatlatiyor beni,,,kk ya girmeden once sadece ben boyle zorlaniyorum saniyordum,,,simdi daha rahatim aslinda ,,,buranin etki edecegini sanmiyorum ama:26:neyse
eee nasssın hayalimsin? anangiller, babangiller, dayıngiller, akrabangilir iyiler işşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?