Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

niye kimse yok yaw??????:26:berceste ?? orkide ???nerdesiniz

Perimm bugun bat gunun ne oldu sana be gulum ?????
işte geldim burdayım ben bu işte ustayııııım.burdayım kız ne oldu? valla progestan kullanıyorum ya akşam erkenden uyuyakalıyorum. nasıl tatlı uyuyorum ooohhh. gündüz de işteyim. ama perimi çoook özledim. iyidir inşallah
aynen yaa KAYIP ARANIYOOORRR

BENIMDE SON 11 GUN ,,BAT 10 TEMUZ :18::18::18::18:: kikikii
benim de son 6 gün
kikikik benim uzayan akıntı yine geldi ne oluyr yav bi akıl ver bana

kız bazı kadınlarda yumurtlamadan sonra da düşük düzeyde östrojen salgılanmaya devam ediyor. bu da yumurtlama dönemindeki akıntıya benzer akıntıya yol açıyor. eğer iltihap olsa rengi farklı kokusu farklı olurdu.

renginde kokusunda bi farklılık yok

barteeekkkkk yapmaaa gitmeeseni cok ozlerim ben

slm kızlar şuan tatildeyim.Telefonum çekmiyor internet yok sizinle konuşamıyorum üstüne Adet olmayı beklemezken kırmızıları gördüm gerçi belirti falan yoktu ama bir iki günlük kahverengi pembemsi akıntım umutlandırmıştı ama olmadı adetim geçti bile bugün yarın son gün artık çalışmalara başlayacağız eşim haftaya gelecek şuan yanımda değil.ama annemlerin evinde nasıl olacak bilmiyorum inşallah Allahım off offfff...........................Tez zamanda ........:)

Sormayı unuttum varmı yeni hamilelerrr.Bu arada benim bat 20 temmuz Listeye yenisini eklersiniz .Ramazan Ayı uğur getirir belki....Aminnn

Sormayı unuttum varmı yeni hamilelerrr.Bu arada benim bat 20 temmuz Listeye yenisini eklersiniz .Ramazan Ayı uğur getirir belki....Aminnn

hosgeldin canim....aminnn canim razaman ayi ugur getirir insallah,,benimde 10 temuz ama nedense negatife cok alistim ya arkadas olduk ,,yine karsilasiriz eminim ,,bensiz yapamiyooo

bazende testlerle konusuyorum bak orda yanliz kenarda ne yapiyorsun herzaman diyorum kendine bi sevgili bul beraber cikin diyorum ozaman soz sana isemicem diyo,m kikikii kafayi siyirdim anlicagin kikiki

ne oluyor yaa bisey yazmaniz bile saat ler aliyo ne yapiyorsunuz asagida banada soyleyin ya canim SIKILIYOR

hayırlısı olsun canım:)
sen hangi hamişlerde kaldın hatırlamıyom ilk sayfaya bak hamiş listesi orada. ben de geçen sene ramazanda hamile kalmıştım uğurlu gelmişti.
ne oluyor yaa bisey yazmaniz bile saat ler aliyo ne yapiyorsunuz asagida banada soyleyin ya canim SIKILIYOR

kız telefon görüşmesi yapıyordum geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…