Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bende aynen sizlerle konustukça rahatlıyorum stres atıyorum...herkes içten ve sıcak kanlı
hepinizi çok seviyorum kızlaarrr

iyidir valla yalan dünya izliyor bir yandan da buraya bakıyorum..

aynen yalan dünyayı izliyorum bat a çok varken kocişim için bişiler aratırdım dün bizde sperm hareketliliği sıkıntısı var epimedium cinsel performansta kadın ve erkek içinn harikaymış sperm hareketliliğini arttırıyormş biliyemusun yada bilen varmı

canım ne olduğunu bilmiyorum
evet zilli yenge dayima kacarak gelmis kiki ama biz gorucu usulu evlenmedik,,,sevdik,,turkfilmlerinde dedikleri gibi sevistik ciktik kiki sonra isteme oldu,,,akraba evliligini bir tek biz yaptik

zilli yengezilli hayalim

Son düzenleme:
bence burası harika insanlar birbirlerini tanımadan çok rahat dertleşebiliyor ön yargı yok kıskançlık yok çıkar yok harika biryer

kızlar dün bir kadın üç tane de çocuğunu gördüm üçüz:) tedavi ile mi oldu dedim yok dedi. kendiliğinden olmuşoh maşşallah dedim. kısmet kızlar yaa..

bence burası harika insanlar birbirlerini tanımadan çok rahat dertleşebiliyor ön yargı yok kıskançlık yok çıkar yok harika biryer

evet isteee ara koymayin cok,,, gelin topige ozaman ,, hepinizi cok seviyorumm

kızlar dün bir kadın üç tane de çocuğunu gördüm üçüz:) tedavi ile mi oldu dedim yok dedi. kendiliğinden olmuşoh maşşallah dedim. kısmet kızlar yaa..

benim yengem yani abimin hanimi onunda ucuzleri var canim ,,gecen okuduysan bendelerdi simdi 7 yasindlar 3 de erkek

benim yengem yani abimin hanimi onunda ucuzleri var canim ,,gecen okuduysan bendelerdi simdi 7 yasindlar 3 de erkek

topikteyz canım bakam iş dolayısıyla bazen aksaklığım olabiliyor benim bu arada EPİMEDİUM U bilen kullanan yokmuuuuuuuuu

maşşallahonlarınki de mi tedavisiz. kızlar kendiliğinden üçüz çok nadir ben hayatımda ilk bu çocukları gördüm diğerleri hep ilaç sonrası

maşşallahonlarınki de mi tedavisiz. kızlar kendiliğinden üçüz çok nadir ben hayatımda ilk bu çocukları gördüm diğerleri hep ilaç sonrası

evet tedavisiz oldu ,,bunlar hep 3 cocuk istiyorlardi 1 kiz bir oglu vardi zaten 3 yu yapalim derken 3 tane geldi ,,etti 5 cocuk,,,ama kadin buyutene kadar ne cekti goz altrari hep mordu uykusuzluktan ,,hos sadece onunmu benimde goz altlarim mordu nisanliydim ozaman abimlerde kaliyordum yardim icin ,,,

gerci tr de nasil bilmiyorum ama ozamanlar almanyada yasiyorduk devlet cok yardim etti 1senelik mama bez felan hep geldi depo doluydu yani kikikikii,,ben okula gittigim zamanlarda zavalim birini sag eliyle birini sol eliyle birinide ayakparmagiyla biberonu tutar doyururdu ,,,simdi buyuduler ama bu bebeklik bahsi acildigi zaman hala agliyor ben nasil dayandim diye allah o sabri veriyor demekki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…