chlaaak selam sen nasılsın?
evet dogru hatirliyorsun gec yumurtlamisti,,,,bilmiyorum ya ben tam tersi sizlerle konustukca yanliz olmadigimi goruyorum ve bu rahatlatiyor beni,,,kk ya girmeden once sadece ben boyle zorlaniyorum saniyordum,,,simdi daha rahatim aslinda ,,,buranin etki edecegini sanmiyorum ama:26:neyse
herkes aynı olmuyo demekki. ben de bu topiğe geldim geleli daha iyi hissediyorum valla daha umut doluyum. daha önce başka bir topiğe bu kadar ısınamamıştım. daha doğrusu sohbete bu kadar dahil olamamıştım. sadece kendi aralarında konuşuyorlardı. meraba diyordum, bir şeyler yazıyordum cevap veren olmuyordu. burada mutluyum valla.
ne olsun şekerim ööle uzanııyorum benm bat ta 20 si bakalım sen nasılsın
herkes aynı olmuyo demekki. ben de bu topiğe geldim geleli daha iyi hissediyorum valla daha umut doluyum. daha önce başka bir topiğe bu kadar ısınamamıştım. daha doğrusu sohbete bu kadar dahil olamamıştım. sadece kendi aralarında konuşuyorlardı. meraba diyordum, bir şeyler yazıyordum cevap veren olmuyordu. burada mutluyum valla.
bendeee
kiki anamgiller babamgiller sizlere omur,dayimgilerde sizlere omur ,,dayimgillerin oglu yani kocisimi soracak olursan carpismaya ara verdik diye cok mutlu
kiki
iyidir valla yalan dünya izliyor bir yandan da buraya bakıyorum..
kız yengen kaynanan mı yani:))
bende aynen sizlerle konustukça rahatlıyorum stres atıyorum...herkes içten ve sıcak kanlı
hepinizi çok seviyorum kızlaarrr
canım ne olduğunu bilmiyorumaynen yalan dünyayı izliyorum bat a çok varken kocişim için bişiler aratırdım dün bizde sperm hareketliliği sıkıntısı var epimedium cinsel performansta kadın ve erkek içinn harikaymış sperm hareketliliğini arttırıyormş biliyemusun yada bilen varmı
evet zilli yenge dayima kacarak gelmis kikiama biz gorucu usulu evlenmedik,,,sevdik,,turkfilmlerinde dedikleri gibi sevistik ciktik kiki sonra isteme oldu,,,akraba evliligini bir tek biz yaptik
bence burası harika insanlar birbirlerini tanımadan çok rahat dertleşebiliyor ön yargı yok kıskançlık yok çıkar yok harika biryer
kızlar dün bir kadın üç tane de çocuğunu gördüm üçüz:) tedavi ile mi oldu dedim yok dedi. kendiliğinden olmuşoh maşşallah dedim. kısmet kızlar yaa..
evet isteee ara koymayin cok,,, gelin topige ozaman ,, hepinizi cok seviyorumm
benim yengem yani abimin hanimi onunda ucuzleri var canim ,,gecen okuduysan bendelerdisimdi 7 yasindlar 3 de erkek
evet isteee ara koymayin cok,,, gelin topige ozaman ,, hepinizi cok seviyorumm
benim yengem yani abimin hanimi onunda ucuzleri var canim ,,gecen okuduysan bendelerdisimdi 7 yasindlar 3 de erkek
topikteyz canım bakam iş dolayısıyla bazen aksaklığım olabiliyor benim bu arada EPİMEDİUM U bilen kullanan yokmuuuuuuuuu
kiz ben bu epimedium u bi arastiracam bugun bakalim hic duymamistim,,sen cok bahs ettin,, bu ayda tutmassa onu bi deniyek diyorum,
maşşallahonlarınki de mi tedavisiz. kızlar kendiliğinden üçüz çok nadir ben hayatımda ilk bu çocukları gördüm diğerleri hep ilaç sonrası
daha yumurtlamadm ben herife yedirsemmi diyorum
yedir bakalim bi zarari yoktur herhalde ,,faydasi olduguna gore denemeye basla bence ,bizlerde sonucu gormus oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?