Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Türkiye'de nerde canım öyle yardım çok zor olmuş yahuuu. Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin. iki, üç kabulümdür

nasilsin yavrumm sesin cikmiyoo,,ayyy kolay gelsin kiz sana ,,bende 2 ay sonra toplamaya baslicam evii ,tasinmak cok zorr

zararı yokmuş bizim ürolog başka dr a anlatrken durdum zarasız olduğu için veriyormuş dediğim gibi performans için veriyormuş daha çok

valla bizde kullaniriz ozaman ,,malum bizim performanslar tukenmek uzere kiki peki nerden aliniyomus bu ??? internette hangi sayfada siparisi var ???

Son düzenleme:
nasilsin yavrumm sesin cikmiyoo,,ayyy kolay gelsin kiz sana ,,bende 2 ay sonra toplamaya baslicam evii ,tasinmak cok zorr

yorgunluktan sesim çıkmıyooo kikikiii ev toplamak da zormuş yaaww iyiki annem var tek basıma hayatta yapamammm..
yengenin yerine bir an kendimi koydum daaaa amanniinnn Allah sabrını vermiş gerçektenn...

kikiii senin ihtiyacın yok böle seylere tatlım yaa sendeki enerji hiiiççç kimsede yookkkk

ayyy kiz bir bu ay cok carpistik diye gozunuze battik haavalla ondan onceki aylar 4-5 bilemedin toplam 6 sefer bir ayda yaa,,,busfer SIKI calisayim dedim araya yine aksilikler girmeden ,,pehh

Son düzenleme:
hayırlı, fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı olsun 3 tane olsun kikikii

kız kikimin ne varsa dilinde var:))

aynen oyle orkidem yaa valla tebrik ederim beni cok iyi tanimissin ,,,yalan konusmam dogru, bu ay yumos donemine kadar toplam 8 -9 defa calistik ama ben biraz hatta edip erken basladim ,,,ama ilk kez bu ay cok oldu ,,,bunlar bana iftira atiyolar kiki

Son düzenleme:
hoş geldin yaşamım bi değişiklik yok. bercestem adet olmuş. sen napıyosun? nasılsın?

evet canim biliyorum bercestemii biz onu nla beraber hamile kalacazzz
hicc canim ya ne yapayim oturuyoruz esimleee bir ferihaya bakiyom bir yalan dunya arasinda gidip geliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…