evet tedavisiz oldu ,,bunlar hep 3 cocuk istiyorlardi 1 kiz bir oglu vardi zaten 3 yu yapalim derken 3 tane geldi ,,etti 5 cocuk,,,ama kadin buyutene kadar ne cekti goz altrari hep mordu uykusuzluktan ,,hos sadece onunmu benimde goz altlarim mordu nisanliydim ozaman abimlerde kaliyordum yardim icin ,,,
gerci tr de nasil bilmiyorum ama ozamanlar almanyada yasiyorduk devlet cok yardim etti senelik mama bez felan hep geldi depo doluydu yani kikikikii,,ben okula gittigim zamanlarda zavalim birini sag eliyle birini sol eliyle birinide ayakparmagiyla biberonu tutar doyururdu ,,,simdi buyuduler ama bu bebeklik bahsi acildigi zaman hala agliyor ben nasil dayandim diye allah o sabri veriyor demekki
zararı yokmuş bizim ürolog başka dr a anlatrken durdum zarasız olduğu için veriyormuş dediğim gibi performans için veriyormuş daha çok
valla bizde kullaniriz ozaman ,,malum bizim performanslar tukenmek uzere kikipeki nerden aliniyomus bu ??? internette hangi sayfada siparisi var ???
Türkiye'de nerde canım öyle yardımçok zor olmuş yahuuu. Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin. iki, üç kabulümdür
nasilsin yavrumm sesin cikmiyoo,,ayyy kolay gelsin kiz sana ,,bende 2 ay sonra toplamaya baslicam evii ,tasinmak cok zorr
AFRODİZYAK EPİMEDYUMLU MACUN 240 GR EPİMEDİUM GittiGidiyor'da 59532644
macunu daha iyiymiş hap a güven olmaz sonuçta
hhmmm saol canim ya tesekurederim,,peki yurtdisina servisleri varmi acaba ???:26:
valla bizde kullaniriz ozaman ,,malum bizim performanslar tukenmek uzere kikipeki nerden aliniyomus bu ??? internette hangi sayfada siparisi var ???
kikiii senin ihtiyacın yok böle seylere tatlım yaa sendeki enerji hiiiççç kimsede yookkkk
hayırlı, fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı olsun 3 tane olsun kikikiiozaman allah insallah sana 3 tane birden verir davul gobekli olursun insallah ,,,kiki
kız kikimin ne varsa dilinde var:))kikiii senin ihtiyacın yok böle seylere tatlım yaa sendeki enerji hiiiççç kimsede yookkkk
ayyy kiz bir bu ay cok carpistik diye gozunuze battik haavalla ondan onceki aylar 4-5 bilemedin toplam 6 sefer bir ayda yaa,,,busfer SIKI calisayim dedim araya yine aksilikler girmeden ,,pehh
bunda yoktur ama numum orjinal sitesi var 49 tl orda onların var galiba
slm kizlarrr ben geldimmm nasilsiniz bakimm giremedim 2gundur.ne var ne yok.
ayyy kiz bir bu ay cok carpistik diye gozunuze battik haavalla ondan onceki aylar 4-5 bilemedin toplam 6 sefer bir ayda yaa,,,busfer SIKI calisayim dedim araya yine aksilikler girmeden ,,pehh
hayırlı, fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı olsun 3 tane olsun kikikii
kız kikimin ne varsa dilinde var:))
kiki haydarlığı elinden alıyorumbizim bu ay 11 kez oldu
hoş geldin yaşamımbi değişiklik yok. bercestem adet olmuş. sen napıyosun? nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?